Той и майка му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той и майка му
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2567 пъти
Здравейте! Моля ви да ми помогнете със съвет! С моя приятел сме заедно от почти 3 години и живеем заедно отделно на квартира, а родителите му са в чужбина. Всичко добре, обичаме се, но майка му постоянно се опитва да ме очерни, само му звъни, ревнува го от мен, търси си всякакви поводи да ме обижда и ми пише с обидни думи и ме заплашва а той дори не й звъни да я попита защо го прави, а напротив. В страхотни отношения са си. Обичам го чак до костите си и чувствам че ще умра без него. Исках той да е мъжа с който да създам семейство и да остарея, но уви.. Вече 5 дни както се прибрах при родителите си, а той ме блокира и изобщо не ме търси, дали съм жива, дали съм добре. А с нея се чуват по няколко пъти на ден, не изпитва нужда да чуе моят глас, достатъчно му е да чуе мама. Има ли такива, който са се разделяли само заради властната свекърва и мъжът, който предпочита мама? Дайте ми съвет какво да направя как да постъпя, знам че е най-добре да го оставя, но неистина не мога психически съм много слаба и тази раздяла ще ме съсипе, защото го обичам много, много...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 253e7afcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За такива отношения майка-син тук има писано много. Обърни внимание на себе си обаче- той вече се е разделил с теб, какъв съвет искаш?! Това, което изпитваш към него не е любов и ти имаш страхотен проблем, справи се с това сама и тогава търси нов партньор. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 09ac2b2d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би не иска да бъде с теб Не ставай досадна, като видиш, че иска да е с майка си остави го.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2ff953f69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бягай! Бягай със 100 километра! Такива "мъже" не се променят. Никога. Ако искаш цял живот да те поставя на второ място след майка си - стой си. Казва ти го жена с 28 годишен брак.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 50861b95da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Има доста такива и една от тях съм аз. С разликата, че имаме 9 годишно дете. Вече гледам сама детето, а той гледа майка си. Това е! Само приятеля ти да няма и сестра, че ще стане страшно. Не си струват такива мъже- да знаеш. Нищо ни става от тях!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 24cbdaa03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Той вече те е оставил,така,че няма нужда ти да се мъчиш да го оставяш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cf68c161fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   В нашия случай майка му го използва да работи и да му харчи парите и говори против мен, за да се разделим и той да не харчи пари за мен. Щом майка му е по-важна не се занимавай. Това не се издържа. И каквото и да направиш винаги майка му ще е правата, а ти виновна!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 922097c760
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си много объркана. Някой се чува с мама постоянно, блокирате и ти олго обичаш до костите си. Е това логично ли е? Той мъж ли е. Мама е мама до време. После момчето си поема пътя. Като видя такъв мъж и бягам. При нас дори не си помисля да си време носа, но мъжът ми е много самостоятелен от дете още, защото тя почти не го гледала. Има граница. Щом я мине, бързо намества нещата.
А ако живеете наблизо. Остави го този мъж да порасне. Но като чета и да те бие, ти пак ще си в краката му. Имаш проблем с мирогледа и оценката на нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 358a7810e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Властна свекърва се побеждава само с ум. Ако свекървата е в чужбина и синът й получава парички от нея или очаква други облаги апартамент примерно е нормално да не се кара с нея дори тя малко да го ядосва. Ако си го напуснала заради свекървата е нормално той да не те търси защото се смята за невинен, съответно ти е ядосан на теб, сигурно не е наясно с цялата ситуация, а ако знае не мисли че за толкова малко /според него/ е трябвало да го напускаш. Ако наистина го обичаш е наложително да се осъзнаеш, той от малък живее с нейните навици и думи и за него отдавна те не са обидни, а са просто на майка му особеностите, затова той не й се сърди, а ако й се ядосва е за кратко и му минава. Най вероятно смята, че не го обичаш достатъчно щом го напускаш заради на майка му особеностите. Той е наясно, че майка му не е ангел с бели крилца, сега е време да осъзнаеш че и ти самата не си ангелче, защото и ти понякога правиш грешки.
Не мога да ти дам съвети за борбата с майка му защото не си дала точни примери с нейните думи и причините поради които тя ги изрича. Разбира се че щом те е обидила с написани думи тя смята че си сгрешила с твои думи или действия но не знаем какви. Но каквото и да е, ако обичаш, не мисля че трябва да нападаш него заради майка му, и в никакъв случай не мисля че трябва да очакваш той да прекъсне отношения с майка си заради това че ти нямаш достатъчно идеи как да се защитаваш от нея или да я траеш /да се научиш като него да ти минава бързо/. Ако обичаш той е твоето сърце а не твоята броня срещу майка му, бронята ти срещу нея е мозъка ти, желателно е да се научиш да ти идват идеи така че да изглежда че ти си невинна или не толкова виновна че да те нападат. Такъв е живота за съжаление. Лично аз също имам неприемливо държаща се свекърва но за 5-8 години успях да я науча че аз съм снаха й няма право да мечтае за друга и ако тя ме напада то е в нейн ущърб, сега след 18 г тя се държи като ангелче страх я е да ме напада, а аз съм тази която казва на сина й кое как ще стане, тя дори да се опита да се обади нейната дума не се чува /уважава/.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f5db368e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Помисли дали не заслужаваш мъж, който те обича и уважава. Ако това е така, той никога няма да позволи на майка си да говори лошо за теб и да се държи неуважително. Той си е мамино детенце, майка му е на първо място и така ще си остане - ти какво семейство мислиш да градиш с такъв човек? Майка му му е първата любовница и дърпа конците у вас, ти евентуално можеш да послужиш за инкубатор (само не могат и това да правят). Това ли искаш и заслужаваш? Тя има проблеми, той също. Прати му някоя статия от интернет за емоционалната зависимост или му подари Вашите слаби страни на Уейн Дайър, за да разбере от неутрален източник, че на човек приоритет трябва да му е собственото семейство, не мама и тате. Твоето мнение няма да го чуе, кой знае как те плюе дъртата. Много жалко, че има такива майки, които за миг не се замислят, че синът им заслужава да има партньор в живота, да има деца на свой ред, да обича и да бъде обичан. Наистина не разбирам какъв им е проблема на свекървите. Единствено ако има желание и от негова страна ще се промени, ако няма, зарежи го - на 50 ти ще си с нормално семейство и деца, а той - стар ерген, хванат за полата на мама.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2e26587a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си късметлика че няма да имаш нищо общо в бъдеще с това семейство.
Не са рядкост властните майки с глупави синове и в много от случеите синчето остава само защото мама не удобрява никоя от избранниците му.
Не разбирам едно-как се задържахте заедно 3 години.Дали няма нещо в твоето поведение отскоро което ни спестяваш и e повлияло за да се стигне до тук?
Сега от теб се иска едно-да се изправиш и да си върнеш независимостта и желанието за живот и да забравиш за това семейство
Успех и без драми

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6048fee37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 8. Много ми помогна. Наистина си права за много неща. Точно така е както казваш. Той се смята за невинен, защото се старае да сме добре, а аз само действията на майка му виждам. И той ме обича аз го знам това доказвал ми го е хиляди пъти, но проблема е тя. Не си струва да се разделяме заради тази жена, която незнае какво иска. Ние се обичаме и аз ще се боря. Няма две добрини, а и всяка любов е трудна. Няма да се отказвам от любимия си, а ще се боря! Незнам ти как си се справила с твоята свекърва, много бих искала да знам, но те поздравявам за което!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ebbed0da3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чак се чудя как е възможно да има такива майки. Аз ако имам син след 18 години ще го накарам да бъде по-самостоятелен и изобщо няма да му се бъркам в живота. Хората не трябва да бъдат собственост на родителите си. Детето е отговорност на родителите до 18 години. До тогава трябва да са го възпитали и да са го научили да бъде самостоятелен. И той вече да си живее живота както си иска. И всеки трябва да осъзнае, че собственото му семейство после е много по-важно от родителите му.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5955ccaf13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   На колко години си? Звучиш като много млада и незряла.
Какви са тези глупости, че ще умреш без него, стегни се!
Няма незаменими хора! Още по-малко мамини синчета. Сериозно ли искаш такъв мъж, за който думата на мама е закон и ако не одобри жената с която е, край? Родителите трябва да се уважават, да. Но всичко има граници. А той не те е търсил от 5 дни и те е блокирал, а ти умираш за него. Мазохистка ли си? Повечето жени явно са, защото търпят такива кретени.
Нищо не можеш да направиш, мама не те е одобрила. Трябвало е да спечелиш първо нея, не сина й. Възможно е въпросния "мъж" да поиска да се виждате тайно, за да не се ядосва и разстройва мама. Но е малко вероятно. Опичай си акъла, не е единствен. Имаш ли представа как ще ти се вгорчи живота ако останете заедно? Бял ден няма да видиш, но щом мислиш, че си заслужава... после ще пускаш теми от рода на "Свекървата ми е ужасна, какво да правя? "

Лина

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1cce4dcb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да имам такъв познат!
Наближава 50 и още си живее... с мама. Може и да я е пое.. вал като по-млад.
Изобщо нямаш работа в такова обкръжение! С каквито и кости да го обичаш - това ще струва психическото ти зрдаве и живота ти.
А щом "мама" е в чужбина и праща парички - нямаш никакъв шанс да ѝ кажеш нещо напреки...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker