Трудно съвместно съжителство с майка му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Трудно съвместно съжителство с майка му
преди: 6 години, 11 дни, прочетена 1770 пъти
Здравейте,
винаги съм ми мислила и разчитала, че мога да споделя историята си на вас. На никого не мога да разкажа и да изкажа думите си, както тук. Знаете, живеем в забързан и нетърпелив свят, всеки има проблеми в своя живот и няма време да изслушва. Затова ще се радвам да ми дадете съвет или поне да прочетете историята ми. Аз и мъжа ми живеем заедно от 7 години. Живеем в неговата къща. Баща му е починал още млад и остава в тази къща само майката на мъжа ми. Сестрата на мъжа ми живее в друг град. Но решава, че за 3-4 месеца в лятото, ще се прибира при при нас, заедно с детето й. Майка му е най-злия човек, който може да познавате. Тя ме мрази, че съм тук и не ни мисли доброто. Аз и мъжа ми се разбираме прекрасно, обича ме се и сме единни и сплотени. Постоянно сме заедно и вършим работата си заедно. Държи много на мен, но имаме огромна пречка в живота ни. Майка му и сестра му. Вярвайте, те са най-злите и отвратителни изчадия. Скарахме се миналото лято, не можех да понасям сестра му, защото ни се месеше и завираше навсякъде.
Един ден докато мъжа ми беше на работа, тия двете ми скочиха. За малко да ме ударят. Издебнаха момента, него да го няма. Бях бясна. Никога не са ме унизявали така. Винаги съм възпитана и добра към хората. Търпелива, но всичко си има граници. Търпях, заради него и накрая разбраха, че не могат да ни се месят. Няма да бъде тяхната. Никой от роднините им не ги понася. Толкова интриги са правили на всички, че никой не иска да чуе за тях. Никога не съм мразила, но сега сърцето ми се къса от злоба и омраза. Дори ми казват, че баща му се е пропил заради тази измет- майката на мъжа ми и е починал от алкохола. Зла вещица, която ни кълне и само това й е в главата по цял ден. На няколко пъти за 7 години, се разделяхме с мъжа ми. Не можех да търпя енергията и злобата в тази къща, която витае навсякъде заради нея и се карахме с него. Душата и ума ми не събираха всичко това. Имах чувството, че Бог не може да ми помогне, А аз съм вярваща и винаги съм разчитала на Бог! И накрая разбрах, че те са причината. Не знам дали вярвате в магии, но ни бяха направени. Искат само те, да живеят в тази къща и да правят каквото си искат.
Сега сме заедно- аз и мъжа ми и няма да се предадем.
Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 дни
hash: f0be912d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сестра му не се прибира при вас, тя се прибира в родния си дом, където и тя има дял от къщата. А ти, като не искаш никой да не ти се меси, живей в свой дом.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: 19b2f6bd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам въпроси
Ако причината е че искат да са само двете в къщата, защо не нападат мъжа ти?
Какви са точно думите им имат ли връзка те с твои действия или бездействия?
Мъжът ти напада ли ги? Защитава ли те или си мълчи пред тях?
Правото гласи че майката и сестра му са си собственици на идеални части, след като е починал съпругът/бащата, така че сестра му не идва у вас а у нейната си къща. Но без никакви подробности за събитията не мога да дам никакви съвети освен да търсите възможности да си закупите ваше лично жилище.
А щом си вярваща в Бог е добре да знаеш старата поука на хиляди години: Когато насреща ти излезе проблем не си казвай "боже какъв голям проблем имам", кажи на проблема какъв голям Господ имаш със себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: 424146f964
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всъщност не живеете в неговата къща, а в къщата на родителите му, в случая на майка му. Сестра му има толкова право да е там, колкото и мъжа ти. Ти си в чужда къща. Не сте ли мислили да имате свое жилище? Така няма да ти се налага да общуваш с неговите роднини.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 дни
hash: 77eebf0d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, не е живот това! Вечно да си под напрежение, вечно да има скандали и разправии, за това, ако мъжът ти те подкрепя, най-добре намерете начин да се изнесете от там под наем. Да, не е забавно да плащаш наем когато на практика си имаш дом, обаче да живееш в такава отровна обстановка с години, също не става! А иначе по закон мъжът ти има право на 1/4 от имота, като наследник на баща си. Половината е на майка му, а другата половина си я делят той и сестра му. Та и това е вариант, да убеди майка си или сестра си да купят неговия дял, а с парите вие да си купите нещо свое, пък макар и скромно. Важното е, да сте далеко от тези двете! Пък ако ще и да е в гарсониера.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: 4118f1bb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А ти знаеш ли, че с тази борба нищо не печелиш. Всеки трябва да живее отделно. Така че вместо да се тръшкаш намерете начин 7а се изнесете и да имаш твой дом. Такива отношения са характерни за балканите и мюсюлманските страни. Бори се да живееш самостоятелно, а не да се шириш в пропита жт злоба къщата и утре да лекуваш болести.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 дни
hash: e62678b7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не разбирам, защо се натискате да стоите там и да водите воина? Защо си го причинявате? Това Е неината къща, неиният дом, който е изградила с мъжа си. Нормално е и сестрата да ви се дразни, че сте се нанесли там - ако искате мир и спокойствие и след като сте сплотени и се подкрепяте, просто се изнесете и създайте свой дом заедно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 дни
hash: 7c0e2d5b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Махнете се от тази къща. Оставете те да победят. Ако той не иска, го напусни.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: f1c456749f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей! Мила аз бях и може да се каже че още съм в подобна ситуация като твоята, само дето вече сме на квартира, а майка му е в чужбина. И по същия начин сестра му и майка му се нахвърлиха на мен, обиждаха ме, за малко да ми скочат и на бой и аз по същия начин като теб се чувствах толкова унизена и толкова зле.. след това никой не говореше с мен, говореха по комшии за мен и т. н.. След като моят остана без работа мислеше да идем при майка му в чужбина, но аз бях категорична че това няма да стане и че отиваме в голям град аз да продължа обучението си, защото прекъснах заради него, а той да намери работа и да работи. Така и стана, но тя и от чужбина ни вреди. Ние се обичаме безкрайно, но проблемите не спират заради нея, просто защото го ревнува от мен. Сестра му също е ужасен боклук. Незнам за твоята свекърва, но моята е най-злия човек, който съм виждала до сега. И това не е само мое мнение, много хора които я познават казват че тя е много зъл и лош човек и че от нея трябва да се пазя като от огън. Като разбере че с мъжа ми сме скарани (защото на него му личи), започва да се мъчи да ме замени и благодарение на нея да не чувства моята липса. Пише му неща от сорта на “златце, пиленце”, което ме отвращава и се чувствам ужасно, но това е. И ние буквално вчера се сдобрихме, защото няколко дни не се търсихме, отново защото тя ни прави проблеми. Незнам вече какво да правя с тази жена, трябва ли да се мазня и да се преструвам или изобщо да я игнорирам, като цяло и аз съм в задънен тунел..

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: a284e60b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бъди силна, успех!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 дни
hash: ac6fc991f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изнесете се от тази къща - купете апартамент или отивайте под наем. Здравето и семейното щастие цена нямат. Ние така направихме и сега сме много щастливи далеч от токсичните му родители.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 0c4c5fc13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз също съм потърпевша от злините и завистта на майка му и сестра му. При нас също има магии, но вече така са го обработили, че дори забрави за децата ни... Решението е да се махнете от тази къща - повърна ми!

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 7bdd6972e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами изнесете се. Тя къщата и без това е по-скоро на майка му, за да си живее там спокойно на старини. Вие, ако сте млади и здрави хора, не вярвам толкова да не можете да си наемете малък апартамент или дори като за начало стая някъде. Ако всичко е така, както го описваш, най- здравословно за вас би било точно това - на друго място, самостоятелни и спокойни. Както явно и сестра му е направила.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 дни
hash: f8b38e20c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Докато сте в общото тяхно жилище ти си чужда. Намерете си ваше, колкото и да ви е трудно. Така ти самата ще видиш каква съпруга и домакиня ще си, а мъжа ти ще види дали може да вършиш някои неща във вашият дом, майка му пък ще трябва да идва с покана, а сестрата, само ако я повикат, предполагам още по-малко ще ви се меси.

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 21dc7a7a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Просто се изнесете и прекъснете контакти с тях иначе и на другия край на света пак няма да спрат токсичното си влияние над вас.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 99558c64c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хаха "няма да се предадете". Единственият ви вариант е да се изнесете, не ти ли мина през акъла? Иначе ако стоите там не вярвам връзката ви да продължи още дълго. Ето заради такива майки много хора се разделят.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 30c991d6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Много си зле, честно.
Майка му може да си е всякаква, това е НЕЙНАТА къща.
Намери си своя и се махни оттам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker