Дали да спра училището за сега, докато не намеря начин да започна да се подпомагам финансово - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дали да спра училището за сега, докато не намеря начин да започна да се подпомагам финансово
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1639 пъти
Здравейте! Аз съм на 17г момче. От 2 години живея сам. Напълно сам в самостоятелен апартамент. Не познавам баща ми. Майка ми е в България, но не и в града в, който аз се намирам. Това ми е тежало цял живот и свикнах с тази мисъл. Тя ми предложи да отида при нея, но аз не я чувствам като човек с когото мога да живея. Тя ме изостави в 3ти клас. Остави ме при леля ми, която замина в чужбина преди 2 години. Тя е човекът, който ми помага с месечните сметки. До скоро ми помагаше и финансово за разходи, като храна и т. н. т. Но сега спря, по незнайно каква причина. Имат възможности с нейното семейство, но не това е проблема.
Аз работя от доста време вече, но работих ОНЛАЙН. Изкарвах повече пари, отколкото тя, когато беше в България, но това спря, поради причини които са трудни за обяснение.
Главният ми въпрос е дали да спра училището за сега, докато не намеря начин да започна да се подпомагам финансово. Казаха ми, че може да се направя на СФО, но аз съм сигурен, че дори няма да мога да науча материала по който ще бъда изпитван.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 3de0c6d192
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Завърши си образованието, малко ти е останало...После цял живот ще работиш.А след това може да учиш висше задочно и да работиш,за да се подпомагаш...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3de0c6d192
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   П. С. Провери в училището и в социалните дали нямаш право на някаква стипендия или друга форма на финансова подкрепа.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 04db48f4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не прекъсвай. Мини на индивидуален план. Не облъсквай майка ти. Понякога за да те зареже в 3 ти клас може да е имало причини, който да не знаеш и не разбираш. Може да пробваш и при нея как ще си, ще смениш училището, но промяната може да е за добро.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: d281e3a6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 15, също се занимавам с дигитално предприемачество. Едвам ще завърша училище и аз си мислех да се запиша за СФО, но ме е страх, че няма да успея. Мислех си да се преместя след тази година в някое училище, където на учителите не им пука. Може би това ще бъде най-добрият вариант. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 448d01dbd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Малко ти е останало, така че най-глупавото, което можеш да направиш е да го зарежеш сега. Напуснеш ли учулище сега, шансът да не завършиш ще е много голям. Защото докато си стъпиш на краката ще минат няколко години, вече ще имаш работа, евентулно и сериозна приятелка и така ще си мине времето и все моментът няма да е подходящ да се върнеш отново в училище. За това, не прави тази грешка, ако не искаш цял живот да съжаляваш! Говори с директора на училището си, ако трябва премини на самостоятелна форма на обучение, но на всяка цена си завърши средното боразование! Важно е! И не мисли, че няма да се справиш, щом имаш желание-ще се справиш, а и предполагам учителите ще са по-благосклони като знаят, че сам се бориш с живота.
Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 1237a3b89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Завърши си - имаш поне 1-2 години още докато изкласиш не напускай училище а това че майка ти те е зарязала във 3 клас показва че тя не е никакъв родител според мен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 18 дни
hash: 4f1697eb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти. На 18 съм. Момиче. До болка ми е познато твоето положине. Майка ми е в Испания от 17 години а баща ми скоро замина за чужбина. Не бяхме в близки отношения въобще. Аз прекъснах образованието си след 10 клас тоест миналата година. Работех за кратко и бях на квартира, но работодателите бяха некоректни и край на квартирата и свободния живот. Върнах се при баба ми. Но тя не желаеше и сега не жалае да ме издържа финансово. Не съжалявам за нищо. Уча два езика и имам много ясни планове за бъдещето. Знам къде, на кого и за колко мога да бъда полезна. И това е най-важното! Смятам, че е много по-важно първо да си осигуриш финансите, а после ученето. Защото тези, които учат не винаги изкарват пари. Виж какви протести правят лекарите. Учителите. Това, че си почнал да работиш на такава възраст е в огромен плюс!! Бъди постоянен в това, в което си добър, проучвай нещата и какво се иска от теб и ще бъдеш добре!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker