Майка му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка му
преди: 6 години, 1 ден, прочетена 1808 пъти
Здравейте, излизам с едно момче вече от 3 години а може и малко повече, не съм сигурна. Всичко между нас върви нормално, като и на двамата това са ни първите по-продължителни отношения. Проблемът ми е, че техните от към 2. 5 години напират да се запознаят с мен, не че е нещо лошо, просто аз не се чуствам готова и не искам нещата да станат "по-сериозни, , . На него не му пука особено и не отдава голямо значение на това, и не знам защо за мен е толкова голям проблем. За портокола той се познава с нашите и те доста често му пращат пдаръци, бутилка алкохол тн и тн. Мойте и неговите родители се познават от поне 15 години преди да се запознаем (особено майка ми която познава 50%от родата му, нищо че не са българи)и имат доста допирни точки интереси тн и тн. А наскоро подновиха познанството си без някаква връзка с нас. Майка му е особено много държи на това, запознавали сме се 3 пъти и 2 пъти беше доста сконфузно за мен поради смеска между сънливост, липса на координация, грация на пингвин и предателство от доброжелател, който иска да й помогне. Отделно непрекъснато го кара да ме кани на семейна почивка с тях, което според мен, трябва да бъде време дамо за тях си. Нямам нищо против нея, не ме разбирайте по грешно тя е страшно готина, по-популярна от него сред приятелите му и до колкото знам с доста разнообазен вкус. Баща му също има огромно желание виждала съм как когато общува със синът си непрекъснато ми праща поздрави, понеже живее в САЩ. Последният път когато беше в България отрочето му реши да ни запознава след ден пълен с тестове изпити и тем подобни като ме заведе на едно място, че и баща му брат му и сестрите му ще бъдат там. За негово нещастие срещнахме познати, които имаха нужда от помощта ми и се наложи да ходи сам. Наистина нямам абсолютно нищо против техните, просто нямам желание да се запознавам с семейството му, но не искам и да ги обидя. Понеже според него те почвали да си мислят, че ги одбягам нарочно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6ebd9545dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да, нарочно ги отбягваш! Връзка от 3 години и не била готова???!!! Какво има толкова да се запознаете?! От какво се страхуваш, комплекси ли някакви имаш? Проблемът е в теб, не в тях!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 64c1f2c356
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, три години минаваш между капките, а родителите му те канят и видно показват, че желаят да се запознаете. Какво да си помислят хората? Нормално е да не ти се говори задълбочено с родителите му, да не ти се иска да те вмъкват в семейни празници, семейни вечери и семейни почивки, особено, ако си малка, но пък никой няма да те бие, просто ще си стиснете ръцете и ще пиете едно кафе за половин-един час. Преодолей тази твоя малка драма и се запознай с хората. Не си длъжна да ги харесваш и не си длъжна да прекарваш определено време с тях, но ще е много по-лесно за приятеля ти, ако вие се познавате. Представи си колко въпроси му задават и на какъв малък тормоз го подлагат, само защото ти 3 години отлагаш една 30-минутна среща. Спазваш добрия тон, усмихваш се, мила си и изобщо не се налага да говориш много и да се мъчиш да им се харесаш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f30565c0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Извинвяй, ама ти за каква се имаш? Ако 3 години не е сериозно за теб то не знам какво друго ще е, това е съвсем нормално нещо родителите му да искат да се запознаят с момичето което е 3 години със синът им.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b390be4813
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи той познава родителите ти, ама ти си инат и не искаш да се запознаеш с неговите. И ми е много чудно как родителите и на 2-мата се познават, пък теб не те. Вместо да се чудиш как да ги отбягваш просто се запознай с тях и проблемът е решен. Ще става по-зле ако не се запознаете.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f7cd4bd614
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз пък ще ти кажа, че родителите не са част от връзката помежду ви и не си длъжна да се запознаваш с тях. Така като прочетох с тези семейни почивки, най-вероятно като заживеете с приятеля ти и се изнесете и ходите на семейни почивки само двамата посемейно (както е и редно), ще имате ядове, че го “отделяш”. Имай едно на ум, запознай се с тях, но от сега отказвай семейни събирания с тях...

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4c7db011ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Запознай се, но не се съгласявай на семейни почивки и т н, защото иначе после ще пишеш теми от рода на “злата ми свекърва контролира всичко”. Нека да си има граници от самото начало - на семейна почивка ще си ходите ти и гаджето, рождени дни се празнуват с приятели и т н. И не се притеснявай като се запознаваш - не е определящо дали майка му и баща му те харесват, все пак не си им гадже на тях. Иначе тук те нападат дърти свекърви, които си умират да знаят всичко за синчетата и да им се бъркат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d6919a3ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ти защо се дърпаш.... 3 години са това. Нямаш ли сериозно отношение към връзката. Какво значи "просто нямам желание за запознанство със семейството му". Защо нямаш, какво те спира? Не искаш да се задълбочава връзката ви ли? Ако е така по-добре кажи на момчето да не си губи времето с теб.
За това време хората се женят и деца имат.... Но ти ако не искаш да имаш нещо сериозно с него, защо му губиш тогава времето?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 992e97a4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за отговорите. Не ги отбягвам просто винаги ме канят на почивка заедно с тях за ден -два,за които нямам време нито имам особено желание. Ведъж щеше да бъде вечеря,но не бях уведомена за нея а чисто и просто опит да бъда замъкната. С майка му сме се запознавали 2-3пъти ,но в много неподходящи за мен ситуации и за по 5-10 минути,което за нея май е крайно недостатъчно. Мойте и неговите родители се познават покрай професите им . Казвала съм му,че не искам нещата да се задълбочават и да ставаме "сериозни,, той е съвършенно наясно с това , съгласен е и доволен да си продължим така както и до сега. Той се засичал с наще 3-4 пъти по 10 минути и два пъти са го канили на ресторант с негово знание а не сервирано в последствие. Ходили сме два пъти сами на море и ни е приятно да прекарваме време заедно ,но пак според мен на 18 и 21 е много рано да се товори за сериозни отношения. Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ea3ed5ea97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Запознай се - това, че те познават в никакъв случай не означава, че трябва да им ходиш на семейните почивки, на гости и т н. Отношенията ви ще са такива, каквито си ги направите. Според мен не е нормално да ходите посемейно цялата рода на почивка, но зависи и на колко години сте. Ако сте над 18, е редно да си ходите двамата с гаджето...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: da80e998a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как ще се запознаеш с бащата, когато живее в САЩ. Излиза, че те са разделено семейство, а пък уж са заедно. Какво предателство от доброжелател? Смяташ, че опитът да ви запознаят е предателство? Проблемът ти за мен не е много ясен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 992e97a4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разведени са, под семейството му имам предвид: майка му, двете му сестри, брат му, баба му и дядо му. Принципно са сплотени и ходят почти навсякъде пълен комплект без бащата. " Предателство, , понеже моя позната работеше в един магазин, който майка му посещаваше често, разбрала че де познаваме, и помолила момичето ако не съм заета да дойда да се запознаем, Моята позната беше наясно, че този ден имам важенличен ангажимент към моето семейство, но въпреки това ми звъня на пожар а като й вдигнах почна да разиграва драми как обрали магазина, тя е ранена, на "живот и смърт е идвай веднага, , цитирам. Наложи се да пробягам от единия до другия край на града, отделно да обяснявам на семейството ми защо трябва да ги оставя. Затова го смятам за "предателство, , не заради добрите намерения а запади момента, който тя знаеше, че е повече от неподходящ
Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 080e7cf80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какви са тези ужасни филми. С тези хора не трябва да се занимаваш. Психарски лъжи за обири и т. н. Интересно ми е какъв е произходът на приятеля ти - казваш, че не са българи...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker