Майка ми - моят ужас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми - моят ужас
преди: 6 години, 19 дни, прочетена 1922 пъти
Здравейте!
Искам да споделя моя проблем и да помоля за съвет. Не поддържам отношения с майка ми повече от две години, скарахме се жестоко и оттогава не си говорим. Не искам да прехвърлям вината на нея, мога да говоря само за това как аз се чувствам. Тя ме нарани толкова много с думи и действия, че едва се съвзех след като напуснах семейния дом. Проблемът е, че след огромния стрес, който ми причини, започнах да получавам паник атаки - не можех да спя, адско сърцебиене, изпотяване, почти година бях развалина. Много съм чувствителна и много бяхме близки, трудно се съвзех след предателството. Сега живея по-спокойно, успях да се съвзема, да работя, не се сещам за нея и не й желая нищо лошо. Но преди няколко дни ме поканиха на събитие, на което ще присъства и тя, и всичко ми се върна като бумеранг. Не мога да откажа да отида. Не съм спала откакто ме поканиха, пия лекарства за сърцето, получих задух и сърцебиене, хора не съм на себе си!!! Мислех, че съм ѝ простила, но цялото ми същество я отхвърля. Изпаднах в някакъв ужас и в момента не мога да спра да мисля, как ще преживея тези 4-5 часа на събитието с нея. Пропуснах да кажа, че 1 година бях на психотерапия с психолог, който ми помогна много да стъпя на краката си, успях да започна да се радвам на живота. Спрях терапията, защото се възстанових, дори имах щастливи моменти. Но в момента съм в някакъв ужас, че ще се видим. Моля Ви, помогнете ми, който е бил в подобно състояние, или има досег с психологическата помощ, моля да ми даде съвет. Изживявам такъв ужас, все едно ще ме убиват, а осъзнавам, че няма как цял живот да не се виждам с нея. Тя е най-големият ми кошмар, такава болка ми е причинила, че само мисълта за нея ме изнервя до крайност. Когато видя познати и ме питат как е майка ти, аз изпадам в ярост към нея, искам да я махна от живота ми. Наранена съм, а искам да простя и тя да не ми влияе. Когато си представя лицето й, все едно ме раздират с нощ, истински кошмар изпитвам. Моля ви, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 19 дни
hash: ed5933df55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да ходиш на събитието щом се чувстваш така, няма смисъл.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 22c6ee89f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я се успокой. Здравей, здрасти как си и това е. Не пишеш какво е направила, но прошката не е да я оневитиш нея, а да съумееш да игнорираш случилото се и ТИ да си щастлива.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 64df95d5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   След като имаш психичен проблем и едва си се възстановила, просто не ходи! Ако беше здрава и събитието да мине с лека газировка, би било друго.
Представи си, че си с бъбречна криза, дори и това можеш да кажеш. При това положение събитието ще мине без теб, нали? Няма да падне тавана.
Не ходи, просто е!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 18 дни
hash: 5830284623
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изглежда имаш лабилна психика. Единственият съвет е да не присъстваш на събитието. Намери някакво извинение.

 
  ...
преди: 6 години, 17 дни
hash: f37d21bcaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Та тя ти е майка, трябва да си й благодарна много за някои неща! Отиди и говорете нормално и спокойно, постарай се...

 
  ...


...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 362373f399
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не ходи, събитието ли е по-важно или психиката ти? После колко ще се възстановяваш и през какво ще преминеш. Ще мине и без теб, на никой не му дреме, запази себе си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: 6a6c7bc863
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В никакъв случай не ходи - ще си объркаш лечението и ще загубиш и малкото постигнато дотук! Извини се в последния момент, че си болна и не отивай - не е нужно да си го причиняваш, не си готова още за такава среща, само ще засилиш травмата.

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 05824efeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имаш два варианта. Или намираш някакво приемливо обяснение и просто не отиваш, примерно грип или нещо такова. Или отиваш в аптеката и си купуваш мента, глог и валериан, отпускаш си нервите и на въпросното събитие гледаш да стоиш възможно най-далеко от майка си и ако все пак ти се наложи да я приближиш казваш едно "здрасти" и моментално се изпаряваш нанякъде, по възможност в другия край на помещението. Доста ще помогне и ако не си сама, т. е. имаш някой за морална подкрепа, който да те разсмива и да не ти оставя време да мислиш, че майка ти е в същото помещение.
Не знам точно какво се е случило между вас, но просто не позволявай на това да ти съсипе нервите и здравето, така че ако не вярваш, че ще се справиш без да изпаднеш в нервно криза-по-добре не ходи. Пък и ще стане голямо мазало, ако пред всички демонстрирате какви са ви отношенията. Така както го описваш е доста официално събитие, примерно сватба и ще стане доста конфузно да се скарате или ти да се разстроиш пред всички. А и ще повлияете на прекарването на останалите. За това, ако не си сигурна, че всичко ще мине мирно и тихо и после няма да ти трябват куп сеанси с психолог, ами по-добре не ходи.

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: d83ae648e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И какво ще ти направи майка ти няма да те убие! Каквото и да се е случило между вас тя ти е майка тя те е родила, тя те е отгледала. Било каквото било живота е кратък за омраза и то към родител!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker