Животът ми е ад! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Животът ми е ад!
преди: 6 години, 10 дни, прочетена 1986 пъти
Здравейте. Пиша тук, защото вече не намирам утеха никъде. Става въпрос за баща ми. Знам, че е често срещана история, но на него не му пука за никой и нищо. Майка ми работи от сутрин до късните нощи като барманка, той работи като таксиджия, но почти всичко което изкарва "изчезва". За пореден път доказа, че не му пука, като му се обадих и го питах какво ще вечеряме (защото мама е на работа, иначе бих питала нея) и той ми отговори "Не ме занимавайте с такива неща" и ми затвори. Днес е почивка, но не си е бил в нас цял ден. И съм сигурна, че ще се прибере най-вероятно след като заспим със сестра ми. В момента в хладилника има малко парче сирене и кетчуп, и с това трябва да се нахраним аз, сестра ми и баба. Мама след работа не яде. А той след като се прибере най-вероятно ще вдигне скандал защо няма какво да яде и ще тресне вратата. Кажете ми, нормално ли е за един баща да знае, че децата му седят гладни и да не прави нищо? Живея в страх всеки ден. Страх ме е да се прибирам в нас, защото не знам в какво настроение ще бъде. Боли ме да гледам мама да си съсипва здравето, за да има какво да ядем. Според мен я е страх да се разведе с него, защото може да ни вземе апартамента и да ни остави на улицата. Нямаме никакви други жилища, нито пари. Имаме роднини, но не можем да живеем при тях. Задлъжняли сме с кредити заради неговите издънки. На всичкото отгоре, срам ме е да споделям дори с най-близките си приятели тези неща. Всички те имат добри доходи, любящи родители, добър живот. Споделяла съм много от проблемите, но и много съм спестявала, защото ме е срам, а това ме убива! Какво да правя, пасна ми да живеем така..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 дни
hash: fbbe662924
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Посъветвай майка ти да се разведе и апартамента ще остане за вас защото съда ще счете че вие ще живеете с майка си и имате нужда. Той най вероятно има проблем с комара или алкохола като 70 % от такси шофьорите. Аз също карам такси в един от големите градове и работя всеки ден по 12 часа и не се оплаквам защото важното е да имаш план който да следваш и да се развиваш в бизнеса. Таксито е начин на живот, не играя комар и рядко пия М37

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 4fc61701c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко години сте със сестра ти?

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 5f5833115c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не зная дали поведението на баща ти подлежи на промяна, но колкото и да е тежко - ти си длъжна към себе си, към майка си и сестра си, да бъдеш силна и да не проявяваш слабост. Този живот, който имаш е суров и гаден, няма какво да се лъжем. Но именно той ще ти утвърди характера, ще те накара да пораснеш по-рано, да мислиш по-трезво и да се справяш по-лесно с изпитанията на живота. Всяко зло за добро. Този момент от живота ти е преходен, но ако се възползваш правилно от него - ще постигнеш много. Дължиш го на майка си, на сестра си и на себе си. Само напред и НИКОГА назад!

П. С. Хора като теб са много ценни за обществото, защото живота ги научава никога да не прекланят глава!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 дни
hash: 99ddcbcfdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Винаги има и по зле. Сираците в домовете. За твоя случай , ако не те е срам , можеш да започнеш работа на 4 часа или да раздаваш листовки. Можеш да навиеш някоя твоя приятелка да работи с тебе. Може и като промотърка в магазини. За ядене ще стигне. За под 18 е това. В jobs.bg има работа за всички. Верно че е гадна ама има. В кауфланд постоянно търсят да разнасяш вестници по входовете ..ама парите са смешни но пак ще има за ядене.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: b239006ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато двама души с деца се разделят, апартамента остава на родителя, с който ще живеят децата. Номер 1 ти го е казал също. Така че това не е оправдание. Говори с майка си и й кажи, че от този човек, нищо добро не виждате. Нито отношение, нито грижи... Само негативизми. Просто го махнете, от живота си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 1d44a31fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не пишеш годините си, но вероятно ще се наложи да изтърпиш всичкия този ад още няколко години. До тогава колкото и да ти се струва, че нищо не зависи от теб винаги можеш да направиш нещо за да си подобриш положението. Започни някаква работа през лятото, опитай се да спестиш някой лев тайно от всички, наблегни също на образованието си, ако не получаваш ученическа стипендия направи всичко възможно да започнеш да получаваш. Измъкването от този кошмар ще стане след като навършиш 18 или завършиш средното. Баща ти няма да се промени, има някакъв порок - алкохол, хазарт или наркотици, без значение кой от тях резултатът е един и същ. Не разчитай на него за нищо, но много внимавай като пораснеш да не си избереш мъж като него, защото масово момичетата избират мъже като своите бащи, колкото и да са страдали от тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker