Не мога да позная детето си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не мога да позная детето си
преди: 6 години, 4 дни, прочетена 2221 пъти
Здравейте драги читатели. За първи път пиша в подобен сайт и не знам как да започна, за това ще премина направо към историята. Живея със съпругът си и дъщеря ни, а синът ми, с чийто баща сме разведени, учи и живее в чужбина. Там е от 19 годишен, а сега е вече на 21. За тези две години се прибра само веднъж, в началото се чувахме всеки ден, но постепенно той намали контакта ни до един път месечно. Не го бях виждала от както си беше дошъл за пръв и последен път през първата му година като студент, за това когато ми каза, че се прибира бях изключително щастлива и развълнувана. Чаках го с нетърпение, но когато го видях сякаш не беше моето момче. Когато го изпратих да учи беше спретнат, възпитан и добър, но сега вече няма и следа от това момче. Беше облечен с прокъсани дънки, широка тениска и кубинки и тъй като беше с къс ръкав първото което забелязах у него бяха татуровките по ръцете му и обецата на ухото му. Станал е още по-кльощав от преди, лицето му е впито с изпъкнали скули, изглежда сякаш не вкарва и залък в устата си. И наистина когато сложих храна на масата той не хапна нищо, поиска само пепелник и започна да пуши цигара след цигара. Постоя не повече от два часа и каза, че ще отиде да се види със старите си приятели. Обеща, че няма да се бави и аз го чаках, но той изобщо не се прибра. Никога не е бил такъв, не обичаше да скита много, не пушеше, беше съвсем различен. Започнал е да се държи високомерно, с мен, със сестра си, със съпруга ми, със съседите. Държи се агресивно щом нещо не му хареса, а винаги е бил уравновесен. Нищо в него вече не напомня на синът ми и това ме съсипва. Искам си обратно доброто момче, което беше преди две години, но не знам как да си го върна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 дни
hash: 4d1444d9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как. Човек се влияе от средата, в която живее. Все повече ще се отдръпва от вас.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 0be5924f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   А искаш ли синът ти да е смотаняк, да няма приятели и познати, да няма гадже и да е вечно сам. Такива обсебващи майки обикновено правят от децата си страшни женчовци. Честно казано ти съчувствам. На теб ти е мъчно за сина ти. Но идва време, когато децата се отделят от родителите. Рано или късно идва този момент и е за добро, стават по-самостоятелни. Сега неговата промяна е малко по-драстична. Може и да пуши трева. Не се шашкай, ако е така. Това не го прави наркоман и тревата не кой знае какво, знаеш, че на много места е легална.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 93792ea9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм живял в чужбина и знам кво е. Там бях с много съквартиранти. Масово се пие и се вземат наркотици и модата им е ужасна. Говори с него. 2 г нищо не са. Не е безвъзвратно

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: 536cff00cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Лоша среда, лоша компания, вероятно употреба на наркотици по така направеното описание. Поне ученето му върви ли, въпреки че лично аз се съмнявам да е така. Далече от семейството и средата си много млади хора тръгват по лош път. Ако има наркотици почти нищо не можеш да направиш докато той сам не пожелае да спре пропадането си. Обаждай му се по-често и се опитвай да разбереш с какви хора движи там където е, а ако признае за употребата на наркотици направете всичко възможно да го върнете тук, защото последиците ще са много по-лоши.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 0118302697
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съжалявам за синът ти, не знам какво му се е случило, но явно има нещо, щом толкова се е променил и то към лошо. Поговори с него ако можеш, но със сигурност има причина и се пробвайте да решите този или тези проблеми. Аз след завършването си на 12 клас заминах да уча на другия край на света в Калифорния и не смятам че съм се променил, освен че станах доста по самостоятелен от преди, но аз съм от типа хора, които не се влият от останалите и съм си аз! Може би вашият син да е попаднал в лоша компания и затова да се е превърнал в такъв. Съветвам те задължително да поговорите цялото семейство с него преди да си е тръгнал
Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 дни
hash: c61c994cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момчето ти е пропаднало събрало се е с наркомани и агресивни хора това е. И така действат другите държави на много българи. Един го изпращаш връща се съвсем друг. Приживей го вече не е твоето момче, а коренно различен човек можеш да помогнеш само ако ти позволят.

Успех..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: ffaa33cf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам как да ви помогна госпожо, аз съм на 25 години - по голям съм от сина ви - аз бях по скоро дръпнат срамежлив никой не говореше с мен но сега вече всички общуват със мен

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 6f0560add1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Има и друг вариант. Преди е бил много послушен и никога не е правил, каквото е искал, защото не е искал да те разочарова.
Сега му се е отдала възможност, да го кара, както си иска.
Ако никога преди не е имал нещо против, каквото и да е, мога да ти кажа, че тази фаза ще е много здраволсовна за него. Ако беше преминал през тази фаза на 14-15 години, щеше да е най-добре, но предполагам, че сега му е дошъл момента. Вече ги няма бариерите и той сам трябва да научи, кое е правилно и кое не е.
Ако се държи прекалено лошо, пробвай да говориш с него, но не търгвай с обвинения и съдене. Кажи му, че съжалявап, ако нещо не му харесва и че искаш да знаеш, защо е така, а после му напомни, че си му майак и винаги ще го подкрепяш, така че няма нужда да се държи лошо. Покажи му, че държанието му може да нарани другите хора. И най-важното е, да знае, че сте от един отбор. При 14-5 годишните, това отнема по 5-6 години да втаса, но твоя си е вече мъж и ще се оправи бързо. Само не се прави на строг родител, зщаото не е 8 годишен и рискуваш, да започнете с комуникация тим - честитки само за празниците.

Ами това е. И да знаеш, че половин Европа под 30 годишна възраст е с татуси, така че, вече не е, както е било преди 30 години.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: b64d79ba48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Майката винаги познава детето си, не го оставяйте! Най-вероятно ползва наркотици, марихуана, възможно е психичиски да се е разболял или да се разболява. Сигурно вече не учи даже, а ви лъже. Един от вас да замине с него, да види къде и с кого живее, да ви покаже къде учи, учебниците си, кажете че сте му родители и искате да му идете на гости. Не го оставяйте така

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: abe2dbc8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А вие каво направихте за сина си? След като имате връзка с него и контактувате всеки месец не усетихте ли поне малко, ще нещата не са както трябва? Предложихте ли му помощ? Поинтересувахте ли се от успеха му и академичката му работа? Възможно е човекът да е попаднал в някаква секта, където и да е той има много, така че... Съжалявам ако това е проблема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker