Да имаш човек до себе си, а да се чувстваш самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Да имаш човек до себе си, а да се чувстваш самотна
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2205 пъти
Здравейте,
Пиша за да излея душата си, за да ми олекне.
Може би не съм само аз, може би има и други хора, които имат човек до себе си, но в същото време да се чувстват самотни. Аз съм по-емоционална и приемам всичко трудно. Живея с едно момче, предстои ти сватба, но да ви кажа не знам дали искам всичко това. От начало беше всичко наред докато не започна да си показва рогата всеки ден. Живеем заедно с майка му, тя се бърка във всичко и на него не му прави впечатление. Започнах работа и ми създава проблеми в работата. Иска да напусна. А той започна нова работа от която нямаме време за нас. Излиза сутрин цял ден е на работа и вечер не се знае до колко часа. Да не говорим за това, че цяло лято ще е така няма да има време за мен пък и ще ходи командировки незнайно колко дни. Няма ден в който да не се караме. Вчера го попитах кое е по-важно за него аз или работата и неговия отговор беше аз няма да напусна работа на мен ми харесва, а ни реши какво ще правиш. Разбирам, че няма как всичко да върви по мед и масло, но това е прекалено. Не ми показва с нищо, че съм важна за него. Поставя всички и всичко на първо място, но не и мен. Иска да създава семейство мислим за деца, даже от 5 месеца правим опити за бебе, но не се получава. Не се получава може би за това, че аз винаги съм напрегната винаги когато ме е нарани не мога да спра да плача. И ако ме питате, защо не прекратя всичко това не мога и аз да ви отговоря. Не знам защо си го причинявам всичко това. Не знам защо ще се омъжвам и защо ще раждам деца на този човек. Кажете какво да направя след като той ми заяви, че работата е по-важна от мен и от тук нататък ще е така той си обичал работата, а това не спира да ме измъчва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6218ccd8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   махай се от този човек. Ако забременееш това ще ти е най-голямата грешка. Детето още повече ще усложни отношенията ви, не мисли че като му родиш той ще се промени. Напротив ще се промени към по-лошо. Тогава ще плачеш 100 пъти повече. Мила не си го причинявай. Живота е кратък и прекрасен, не се превръщай в сянка на мъж който не те цени!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c5a2fa8910
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка просто прекрати това, не се заробвай за цял живот!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8dcd48a542
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Бягай!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 52639d33c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този наложен от обществото стереотип "да не си сам, че ако си за нищо не ставаш" е изял на цели народи главата. Ако искаш да направиш нещо с живота си го разкарай тоя и остани САМА докато се осъзнаеш коя си и какво искаш за себе си!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2f56c494e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В никакъв случай не се жени. Аз го направих преди години и сега съжалявам. Той няма да се промени и ти няма да си щастлива, само ще хвърлиш живота си на боклука.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 103c42f586
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В същата ситуация съм, само че вече с дете. Не знам защо си мислих, че детето ще го промени и ще започне да прекарва повече време с нас. Нищо такова не се случи. Навсякъде съм сама. Даже в момента отивам на сватба сама, преди малко ми каза, че изобщо не му пука за моята приятелка и не му се ходи, да се оправям и си пусна тенис. Изобщо не му пука, че е важно за мен. Щом не е по работа не е важно. Не съжалявам за нищо, защото резултатът е прекрасното ни дете. Но съм самотна, дори в радостите. Детето прави нещо за първи път и аз после му го разказвам, защото никога не е бил с нас.
Напоследък прочетох няколко книги за отношенията, женската енергия и на няколко места попаднах на теорията, че всъщност партньорът ни е наш огледален образ и нещата, които най много ни смущават в характера му са всъщност нещата, които трябва да отработим в себе си. Може би работохолизмът на мъжът ми ме измъчва толкова, защото самата аз не съм толкова целеустремена и амбициозна. Егоизмът и егоцентризмът му ме побъркват именно, защото вътрешно ми се иска да можех и аз да си позволя да кажа " Не ми се ходи на сватбата на приятеля ти" половин час преди церемонията, но имам задръжки/възпитание. И може би ако променя отношението си към себе си и започна да си вярвам повече и ако успея да развия някакъв здравословен егоизъм и отношението на мъжът ми към мен ще се промени. Решила съм да опитам. Защото тези книги, ме накараха да осъзная, че макар че привидно мъжете в живота ми нямат нищо общо, накрая винаги стигах до момент, в които вниманието, времето или любовта им не ми беше достатъчна. Всъщност не давам на себе си достатъчно внимание и любов и съм избирала партньори, които да ми го доказват. Има и още нещо, което се повтаря в книгите "Никой мъж не може да направи една нещастна жена щастлива и никой мъж не може да направи една щастлива жена нещастна".
Исках да знаеш какво е в главата ми, защото Аз съм Ти, след няколко години ако не вземеш мерки. Ако и ти наблюдаваш такъв модел в живота си, ако предишните ти връзки са завършили по сходен начин значи има нещо, което трябва да промениш в отношението към себе си. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 149008c5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Послушай всички коментари дотук...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a690d32e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Миличка, крайно време ти е да пораснеш. Няма как! Хората ходят на работа за да изкарват пари и имат много малко свободно време. Другият вариант е да не ходи на работа, да имате цялото свободно време на света и да нямате една стотинка.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 675e60bd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тръгни си и не се обръщай назад. Ако вярваш в знаци, тогава приеми този, че детето не става, защото не трябва да имаш дете от този човек.
Получила си урок - попаднала си на грешния човек, но още не е непоправимо. Анализирай къде си сгрешила в избора си, каква твоя нужда си търсила от него да покрие и следващия път избирай по-мъдро. Търси човек, с когото отношенията ви ще ти носят радост и щастие. Всичко останало не е опция.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3548abdeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Живеем заедно с майка му, тя се бърка във всичко и на него не му прави впечатление. " - само това като прочетох и не ми трябваше повече... Оставяй го, освен ти и детето ти ще страда. Това ли искаш?

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ec363e2901
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Омъжваш се и раждаш деца от страх, че това е последният влак. Обаче това е влак, пълен с отегчение, злоба, скандали, недоволство, абе все негативни неща, сред които расте и дете. Возя се петнайсет години вече, не става по-добре, напротив. Ако можех да почна от начало, бих се отказала след първата ни среща. Сега искам да се разведа и да се отърва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker