Хора, целящи разединение..., ще се грижат за моите деца? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Хора, целящи разединение..., ще се грижат за моите деца?
преди: 13 години, 13 дни, прочетена 2697 пъти
Едни хора, чрез интриги и слухове, целящи разединение, отчуждение и омраза, са потготвили мотиви за много мащабна кампания, когато имам семейство и деца, а то ще е по едно и също време с техните деца и семейства. По-лошото е, че през тази една година година направиха, да има отчуждение, омраза и прочие от страна на всичките членове на тази групичка и дадоха допълнително оправдание, на разпространението на текива слухове, по други места в страната или други квартали на града и особено чрез масови мероприятия.

Не знам кой стои зад това, но те са момичета и са уязвими и тази борба за влияние се постига (в последните месеци), предимно чрез специалисти. До колко принудата е била частична-нямам представа, но ни разбиха нагласите и представите за целия бъдещ живот и появата на нови членове, в моето и техните семейства.
Кажете какво да направя, та да знам, че когато децата ми, жена ми (или ако всеоще само имам приятелка) излезнат в градинката-те ще бъдат приемани и като част от тази групичка или, че членовете на тази групичка, ще се грижат за моите деца(без да се натрапва и де се налага) така, както и за техните деца?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 13 дни
hash: 2ef482b924
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, приятел, ама НИЩИЧКО не разбрах от обърканото ти изложение.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: dd0fe3efa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автор:Някой използва момичета, за да разпространяват слухове (уж, че съм извършвал престъпления), караха разни момчета да скандират (нещо, което предвиждах, че се планува за пред събрания на партии) с които слухове, да карата околните да бе отбягват. Има случай, момчета да ми пречат да си говоря с една възрастна жена и после да ме нападнат.
Въпроса е, как тези момичета, предизвикани от някого, чрез някоя от тях-да ме приемат в техния личен живот, та когато след време изляза в градинката (или мина по улицата), с приятелка-да не бъдат просто повода, да ми бъде забранено да стоя в градинката, а точно обратното-да ми приобщават, като техен най-близък приятел и роднина, а ако имам проблем с такива слухове другаде-да дойдат и да ми помогнат да се отърва?
Още повече, че живеем до обекти важни за оцеляването на индивида, а може би и на семейството, освен, че при спешни здлавни проблеми ще трябва да мога да посетя тези заведения, в които работят и хора от квартала, тук живеят множество военни, полицаи, хора свързани с Министерски съвет (сред които са и моите родители, макар да не подозирахме), все служби с влияние и хора ръководещи регистри, които, при тези слухове срещу мен, за престъпления, за които не наисаха жалби или извинения, до миналата година-е възможно да ми се отразят, където и да се преместя да живея.
Освен това, незнам кой е дал идеята, какво влияние или връзки (къде за да изнудва и прикрива престъпления, къде, за да се домогва, контролира и зависят другите от него).
Има хора, които само чрез секс се издигат в кариерата.

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 9cfbe92ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами аз понеже работя на държавна работа и там нещата стоят по-различно от частните фирми. Та мисълта ми е, ако някой има някакво психическо заболяване, то се оказва, че той е защитен от закона и не може да бъде уволняван. Имаме такива при нас трима в момента и не че съм специалист по психичните заболявания, но ми се налага да контактувам с тях и горе-долу съм ориентирана. Мисълта ми е, че авторът според мен страда от нещо такова, може би е шизофрения, не съм сигурна. Не искам да обиждам в никакъв случай, това не е срамно да си болен, лошо е че обществото не разбира такива хора. Те се нуждаят от специализирано лечение, но никой не им обръща внимание и като дойде кризата - вижте какво се получава - объркани мисли, липса на логика... Мания, че са следени, че някой краде от тях - това е в резултат на заболяването. Това е в главата на този човек, той вижда света по начина, по който се е изразил тук, за съжаление.
Дано не съм права, но... Пак казвам, не целя да обиждам, просто имам опит с такива хора и ми се е наложило доста да изчета, за да им вляза в положението.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: 02332caed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама ти имаш ли деца?

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 980425b55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   3, определено автора има психичен проблем, не е нужно даже да си работил с такива хора, то се вижда ясно. Говори несмислено и несвързано... Авторе, потърси лечение!

 
  ...


...
преди: 13 години, 12 дни
hash: df1c80defa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом с това дали съм луд или не съм се мъчат да изместят делото по тяхни обвинения (до Юни 2010), че съм извършвал престъпления над тях (включително и пред полиция, която аз съм викал и пред която аз съм ги водел), а не искат да има дело за това дали съм извършвал престъпления над тях, или-не, при положение, че до преди Юни трябваше да се видим в съда, за да останат живи и читави и при положение, че такова дело, приказки и прочие-няма да спасят, значи ясно колко вярни са всякакви твърдения, че съм лош човек или не съм лош, ама съм "от лош човешки материал", болен, луд и прочие.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: 7059df89df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аха, те са ти го казали... Много ми приличаш на един човек, той страда от посттраваматична епилепсия. Не се обиждай.

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 542ef59269
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм автора и за Ваше съжажаление, нито страдам от някакво психично разстройство, нито имам ТЕЛК, нито някога, някоя фирма е могла да получава част от заплатата ми, благодарение на Вашите данъци, поради простата причина, че не съм го искал, а и не бих позволил някой да ми дава пенсия (като допълнение към дотациите към фирмите) и да ме освидетелства с ТЕЛК.
Цялата тема е заради такова поведение, каквото имат някой от публикувалите по-горе коментари (за което моля администратора, да не им ги публикува), само че, в някой случаи с обвинения в криминални престъпления, които някой ден могат да станат доста по сериозна категория криминални престъпления, ако се продължи в същия дух.
Независимо от това, дали някъде, някой, за да не влезне в съда, че е извършил нещо над мен и донякъде е постигнал описаното като начало на дискусията е намерил начин и чрез документи, да накара прокурорка, да напише "Лишава се от базисните му"-как Ви се струва???
" включително и от годностите му да разбира и ръководи поведението си, "та"да участва в наказателен процес. "
Което повдига въпроса, как човек, лишен от толкова много годности, успява (НЕ САМО) да напише текста, по който е започнала дускусията, НО ДОРИ да напише толкова много коментари, в отговор, на въпроси и напатки по дискусията.

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 02332caed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Горните коментари на са на хора, предубедени към теб (не те и познават, за да са) а хора, прочели писанията ти. И аз, като всички останали, не разбрах за какво пишеш, но вината не е в мен, а в твоята глава. Но ти си отричай, че нямаш проблем с това, те всички като теб така правят.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 7059df89df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 3. Приятел, иди на лекар, моля те.....

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 дни
hash: c6efa226ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторът определено се нуждае от психиатър. Аз не съм такъв, но все пак мисля, че става дума за маниакално чувство за преследване, съчетано с депресивно състояние.
Това, че не е освидетелстван значи, че просто не се е преглеждал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker