Хората в малкия град - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Хората в малкия град
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2705 пъти
Здравейте,
чувствам се ужасно подтисната и срината със земята. Да живееш в малък град и всички хора да ти се мешат и бъркат в личния живот. Да те съдят, да оплюват и хулят само защото си съм самотна майка. Разделих се с бащата на детето ми малко след като то се роди. Зад затворените врати никой незнаеше през какъв тормоз психически и физически бях изправена, не можеше да изтърпи и новороденото. Крещеше му отгоре с все сила, че го мрази. Блъскаше количката му, не можеше да пинася плача му. Караше ме да спим на 17 градуса климатик, защото му било горещо и детето щяло да се съобразява. Ужаса беше ежеминутен. Бебето страшно се наплаши от всичките крясъци, блъскане и скандали. Набрах смелост и сгоден момент и се върнах при нашите. Да но това никой не го знае. Навън се стараех да бъда усмихната и да прикривам целия тормоз на който бяхме подложени.
За мое наказание, а и за да покаже пред цялото ни малко градче (5000 човека една шепа), той много скоро си хвана приятелка. Забрави, че има син. Започнаха да парадират с връзката си. Както и масирана кампания срещу мен. Че аз не съм му давала да вижда сина си, че аз съм го вързала с дете да мога да се домогна до парите му, че съм била развалена, била съм с и с други мъже. И всякакви гадости и лъжи по мой адрес. Хората ме гледат гадно и укорително. Опитвайки се да обясня истината, те не вярват. Пред обществото той гради имидж на добър и сериозен мъж. Родителите на новата му, ми хвърлят обийствени погледи. Шушукат като ме видят, гледат детенцето с гаден поглед. Всякаш то и аз сме им направили нещо, аз нито съм търсила новата, нито ми трябва нито имам намерение. Така или иначе ние с детето сме факт. И нямаме вина, че дъщеря им си е хванала мъж, който има дете.
Сърцето ми е свито, боли ме от всичката помия. Всеки се е вторачил в мен всякаш съм прокажена. Нямам възможност на този етап да се местя в друг град.
Моля ви помогнете ми дайте съвети и идеи как да преодолея този ужас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0c06f69f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кое е това градче или поне в коя област е, аз съм жена в същото положение и бихме си били полезни

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ca02f57bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Добре бе, как ги намирате и се хващате с такива мъже!!!???

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4428a2d272
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Винаги са ми били странни хората от малкия град, че се занимават с подобни глупости. Извинявай ама и ти си на техния акъл. Какво ти пука кой какво говори и тн? Като толкова те дразни си хвани крушите и заживей другаде. Какво друго да ти кажем?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 21c6267ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, много ми е познато всичко. Единственото решение е да не ти пука, да си имаш няколко близки човека, останалите да говорят каквото си искат. Ако можеш да го постигнеш това. Ако не изнасяй се, иначе ще ти съсипат живота. И нов мъж да си намериш, ще му повлияят, както ти влияят на теб.
Аз не живея в село, но имам баба на село, знам как клюкарят. Клюкарят и за мен, хем ходя веднъж в годината и не позмавам почти никой. Срещат ме по улицата заговарят ме и ме питат и аз ги лъжа и се бъзикам с тях. Долни плужеци хранещи се с клюки и нещастие. Бягай от там.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 44b2a7c08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Много трудно мога да преценя реалната ситуация възоснова на оскъдната ти информация. Някои неща ми се струват доста субективно възпроизведени, например, че той си бил хванал приятелка "за твое наказание". Приятелка си е хванал за да си спи с нея....
От друга страна съм живял в подобни малки населени места и знам как е.... комбинацията от посредствени хора и липса на други забавления тласка хората масово към бъркане в личния живот на околните, към одумване итн...
За съжаление единственият нормален начин за избягване на създадената ситуация е да се преместиш в друго населено място, което ти сама изключваш като възможност...
Аз бих направил нещо друго, но това е чисто мъжка логика и никоя майка няма волята да постъпи така: щом те укоряват, че не му даваш да вижда детето, щях да отида у тях и да му го занеса с думите "сега ти ще го гледаш една година, после ще го гледам аз една и така ще се сменяме докато порасне"
Искам да му видя очите в този момент:-)
Но, за жалост, ти не си в състояние да го направиш...

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1b47e7a99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж сега, най-малко трябва да ти пука за родителите на новата му приятелка, просто защото след известно време тя ще дойде на твоя хал и тогава тях ще ги е срам да се покажат. Такива хора като бившия ти не се променят и едва ли ще е по-различен с нея. А за останалите хора да не ти пука, гледай си детето, намери си друго занимание, излизай с приятели ако може да разчиташ на вашите за детето. Просто го изтрий от живота си, ако все пак държи да я вижда не му ограничавай достъпа, но ако създава проблеми пускай жалби където трябва. Постъпила си много правилно, за разлика от други жени, които цял живот търпят подобен тормоз и децата им се превръщат или в насилници, или в жертви. За хората както ти казах да не ти пука, много лесно се дават присъди на чужд гръб, без да са изпитали преживяното от теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 90c004fac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ела в софия, тук ще се слееш с тълпата
Хвани си някой вземай детето и добре дошла
Тя почти цяла българия е тук та още двама повече или по малко е все тази
Ако няма при кой аз ще ти намеря само модераторите да позволят и край това
Звучи просто но това е положението

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7930190b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Стига, бе! В кой век живееш? ! Гледай си детето и собственото спокойствие. Не се занимавай с тях. Ще те подъвчат и ще спрат да се занимават с теб. Нищо кой знае какво невиждано не се е случило, но явно твоите съграждани си нямат други забавления.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 73b013f180
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не мисли за другите, гледай ти да си добре, щом веднага е намерил друга, не е стока... Да не ти пука...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5d439efada
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така... Давам съвет веднага! Хич, ама хич да не ти пука! Минах през същото изпитание, но! Никога, на никой не съм давала отчет и не съм се обяснявала. Семейството ми знаеше за какво става въпрос, шепа от по- близките ми хора също. Оттам нататък всеки да мисли каквото иска. Значи, който те познава не би трябвало да се влияе от интриги. Ами то и моя се изкарваше великомъченик, детето си искаше, любовници развяваше, ама като го разбраха колко пари струва и се тътреше да го прибера. Започна да заплашва, че ще се самоубие, циркове колкото искаш! Не плащаше издръжка, дадох го на съдия- изпълнител и поне в това отношение се поправи. Не си е потърсил детето вече 5 години- вероятно разказва, че аз не го давам. Но аз като знам истината изобщо не ме интересува. Гледай си детето, ще видиш, че рано или късно истината сама ще лъсне.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9382a54423
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Тове е твоята версия. Какви гадости ти си сътворила не обелваш зъб, а нищо не става без да има причина или противодействие. На такива циврещи истории мога само да се присемя.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c00eaf863a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   За съжаление така е в малките населени места хората клюкарстват и те съдят без въобще да се поинтересуват как всъщност стоят нещата от другата страна. Имаш 2 варианта спира да ти пука за хорското мнение и ходиш с високо вдигната глава или си взимаш детето и се преместваш в някой по - голям град където никой няма да те познава и започваш живота си на чисто.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4beeb5edd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И в големите градове хората се бъркат и клюкарстват, не мисля, че е само в малкия град, а масово в България е така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker