Децата ми май ще са поредните потърпевши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (85762)
 Избор на редактора (162)
 Любов и изневяра (19594)
 Секс и интимност (10124)
 Тинейджърски (18981)
 Семейство (4158)
 Здраве (7040)
 Спорт и красота (3686)
 На работното място (1696)
 Образование (4902)
 В чужбина (1101)
 Наркотици и алкохол (844)
 Измислени истории (706)
 Проза, литература (1367)
 Други (11395)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Децата ми май ще са поредните потърпевши
преди: 8 месеца, 9 дни, прочетена 1814 пъти
Здравейте, не искам да увъртам. Проблема ми е в това, че имаме голям и нерешим проблем с мъжа ми, но имаме дете и чакаме второ, както е тръгнало май те ще са поредните дечица, страдащи от неразбирателство между родителите и нашата глупост, а това ме ужасява най- много.
Така ето и проблема ни- аз съм "курва, разхайтена, неморална" според мъжа ми, който е селски тип момче от дълбоката провинция, за разлика от мен, срещнахме се в университета в големия град преди няколко години. От чиста непростима глупост бях откровена с него тогава и му споделих бройките си- 8 бройки без него, тоест 9 с него. Бях наивна и млада, не знам как се подведох да си му призная. Много ме обича или обичаше, не знам, че да остане с мен и да стигнем чак дотук, при положение, че в неговия мироглед и неговия свят жена била дори с 3-ма вече е неморална и нещо сбъркана. В моя свят и обкръжение не е така. Чувала съм и родителите му как с лоша дума обсъждат една негова приятелка от село, която е ходила с няколко момчета, дали е спала с всички от тях дори не знам, затова казвам ходила, а те се броят на пръстите на едната ръка и познавам момичето- адски мило и добра душа. И какво като е ходила с 4-ма, 5-ма примерно.. Това ли я определя като лош или добър човек.
Уж го преглътна това мъжа ми, тоест казвал ми е, че няма никога да му излезе от главата и да забрави, но го бил заровил "дълбоко". Когато аз съм кротка и добра, всичко е 6 и половина- има любов от негова страна, ласки, топлина, отношение, помага за детето, за домакинството, отличен е наистина, добър мъж и баща.
Но недай си боже да му се скарам нещо и да избухна, а аз съм просто човек, случва ми се, особено изнервена я от детето я от бременността... Избухна ли му дори с 2 думи край... Не можел да търпи това, не искал да ме вижда, почва да ме обижда- "курва, изтривалка на мъжете, долно същество, което не заслужава нищо".. Цитирам бувално.
Сякаш изпитва дива ненавист и ярост към мен и знам, че никога от ума му няма да се изтрие моето минало и мнението му за мен като за боклук. Най- крайното за мен беше онзи ден, когато наред с всички обиди каза, че детето което чакаме е грешка..
Късно ми е за аборт... той искаше това дете повече и от мен, настоя да го направим. СЕга казва, че се бил поддал на емоциите.
Мислите ли, че ме обича и че именно заради силни чувства изпитва и гняв? Казвал ми е, че ако не значех нищо за него нямаше да го е яд на мен. Да, но ме наранява с думи и мнението си за мен като за боклук, и плача непрестанно. Скараме ли се отнася с дни, седмици дори може да е леден с мен. Не искам детето ми да усеща и да ме вижда нещастна или разплакана. Искам той да е спокоен и щастлив, както и бебенцето, което чакаме да е добре.
Обичам мъжа си, искам да сме едно здраво и хубаво семейство. Миналото си искам да забравя, да изтрия, разбира се че съм сгрешила, разбира се че тези бройки не са малко, колкото и да не се считам за назадничава или ограничена, го знам, че е така. Да, но той не отчита факта колко ужасно съжалявам, не отчита че съм добра съпруга и майка, че се раздавам за дома и децата... Не.. важи само тъпото минало, което никого не късае в момента и не мисля, че ме определя като човек. Не искам да сме поредните, правещи се на щастливи пред родителите си по празници и за пред хората, не искам с годините да изстинем един към друг, изморени от тази борба и да тръгнем към други хора, не искам друг човек до децата си, не искам и да са без баща си. Тоест ход да се разделим в момента в моята глава се струва немислим.
Но децата са умни и чувствителни и винаги усещат нещата и кога мама и татко не са щастливи.
Кажете ми хора, какво мога в случая да направя? Обидно ми е отношението на мъжа ми, думите обидите са ми се запечатали в главата и дори не искам да правим секс, сигурно и тогава ме мисли за курва... Не искам най- близкия ми човек да ме има за долно същество, а когато кажа, че тези думи ме обиждат, той да отговаря "и кое по- точно те обижда, кое от това, което казах не е истина? "
Може би това ми е кръста, който да си нося, но аз искам да живея достойно и да продължа напред, не да съм в сянката на миналото си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 2980f05aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Първо на първо, спри да си втълпяваш, че тези бройки са грешка! Жените отдавна не са безгласните домакини, които бяха. Тези хора очевидно не са били голямата ти любов, но вероятно са били твои гаджета, забавления или просто полезен опит. Изкарала си си добре. Тялото си е твое. Ти нито изневеряваш на мъжа си, нито нищо - дори износваш второ негово дете. Да са ти живи и здрави! Много обидно ми стана от коментара му за бременността ти. За съжаление, някои хора не излизат от селото и крайните патриархални ценности, което е толкова сбъркано. Явно нито университет, нито град може да ги изкорени.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 8d6b081d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Поредната щастлива българка, която ражда на идиот

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: c9f624af25
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ти чаршафа, че си девствена на площада ли е трябвало да развееш? Искренни ти препоръчвам психолог. А на твоя мъжкар, ако съм на твое място следващият път в който си позволи да ме манипулира и унижава така ще му затворя устата, че повече няма и да смее да каже дума. Извинявай, но това е простотия. И за каква любов говорим, като той те унижава. Тона не е любов, това е психологически тормоз. Или той излиза от селото или ти търсиш начин да си щастлива. Достойнство и самоуважение.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: ba770a8e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Второ на второ, този свят още е мъжки, колкото и да не ви се иска.Авторката има два пътя пред себе си:
1. Или да пропуска думите на мъжа си като долна псувня и да се прави, че не ги е чула.Всички мъже ругаят, да.
2. Или да "превъзпита" мъжа си така, че да не чува повече такива думи по свой адрес.Това става бавно и с много търпение от нейна страна, но стане ли ще е изкупила младежките си грешки.Видно е че се разкайва за миналото си и е ясно, че е била пределно честна със съпруга си в своя вреда.Нека превърне тази честност в свой плюс и с много любов и търпение да каже твърдо, че миналото, затова е минало за да се поучим от него и че подобни думи я обиждат и не са заслужени.Да го въвлича в нейния свят, който видмо е по-богат на впечатления от неговия и за нищо на света да не си позволява криви думи по негов адрес.Ако ругае да е неопределено, примерно ситуация, вещ. Човек да не обижда, бил той мъж, жена, свекър, свекърва.Да одобрява гласно неговите мъжки постъпки и да го приласкава, все пак мъжете сме големи деца и просто устроени.Хубаво е мъжът й да се чувства нужен на нея и децета.Толкоз от мен М36

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: cea198a73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А той с колко е бил, не е бил с повече защото не са му вързали. И какво значение има колко са били, кажи му всичко, което те наранява и, че няма да търпиш. Да си е взел ученичка, за да бъде само негова.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: b49038282d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   И аз смятам, че мъжът ти те манипулира, просто защото се чувства пренебрегнат заради децата... или е комплексар. Игнорирай тирадите му и си гледай живота. Перфектно няма, да знаеш. Ако не беше това, друго щеше да бъде. Гледай си живота и семейството
Можеш също да ползваш метод от психологията, наречен „рефлектиране“. Другият път като почне да говори такива неща му казваш просто.

Разбирам те много добре. И аз нямаше да се чувствам добре ако бях на твое място. Разбирам те, че страдаш заради миналото ми, но ти такава си ме избрал. Съжалявам, че страдаш толкова.

Ще се успокои веднага. Той просто иска разбиране.
Не го прави от любов, между другото. Има някакъв нерешен проблем в ранното детство – най-вероятно е едно дете или е предпочитаното дете на маминка и не е успял да изживее ревността си като дете и сега я изживява в брака си. Дори да не му беше казала бройките си, той щеше да намери нещо друго – някакъв съсед, който те гледа еди как си и т. н.
Моят съпруг беше много ревнив в началото. Той е трето дете, но изтърсак. Живял е като едно дете. Изживя си ревността в брака затова, образован мъж, Неселянин. Няма общо това изобщо. Трябваха му години докато го преодолее, но днес няма проблем. Ако обичаш някого, ще трябва да живееш и с неприятните неща.... Аз бях имала само 1 приятел преди него при това и пак същите натяквания, но най-вече моят пренесе ревността си върху семейни приятели, роднини дори... Луда работа. Бъди търпелива и се концентрирай върху деца и семейство. Обръщай му внимание, но не показвай, че тирадите му те нараняват. Не отричай също – факт, била си с 9 мъже, не можеш да го промениш. Той си те е избрала такава и съжаляваш, че трябва да бъде с курва....
Да видиш как ще млъкне... Избрал си е сам курва за съпруга и майка на децата му. Жал ти е за него ха-ха...
Ако имаш още въпроси, отиди при психолог и той ще ти каже по-добре за метода на рефлектирането. Мисля, че това е решението в случая.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: ba770a8e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Трето на трето всички сме от село и няма нищо срамно в това. Патриархалните ценности не са нещо лошо, тъкмо напротив. Ако не ви харесват отидете в държава с матриархални такива, примерно съседна Гърция. Или Италия. Там за мъжете е лесно, след 35 мама казва за коя да се ожениш. Рай с никакви отговорности. Към авторката:
Понеже виждам искреното и разкаяние я съветвам да забрави употребените по-горе думи за себе си и да мисли като съпруга и майка. Да отграничи миналото си от сега. Нека прави храна за мъжа си, люби го, (каква хубава българска дума), ражда му деца и ги възпитават заедно и отговорно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: c4129a6ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мъжът ти е бита карта и загубена кауза - това е ясно. Дано и децата ти не са като него, макар че е малко вероятно да не са като него, понеже носят неговите гени.
Много внимавайте с кого свързвате живота си и от кого раждате деца!

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: b093cb1a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Мъжът ти е селянин та дрънка. Той няма да си промени мирогледа. Ще ти го натяква вечно. За това на мъж не се казва или се лъже. Казваш втори си ми и точка. Или трети зависи от ситуацията. Моят мъж например знае за едно бивше гадже и това е, но той няма този проблем. Дори и така няма да му кажа никога, че съм спала с незнам колко може би 40 мъже. Кажи на тоя кон с капаци, че на село курвите спят с 3ма преди да се оженят, защото просто няма повече. В София курвите са спали със 100 и ти си от София, така че да смята по актуалните стандарти, че това е нищожна бройка като за монахиня. Кажи му, че ако живееше в неговото село, той щеше да ти е първи.
А на майка му кажи, че не е ваша работа да обсъждате с колко е спала и, че няма как да се знае с колко е спала. Може да е ходила на море и там да е спала с още 10, ама да не се разбере в селото.
Мн ме дразнят селяните.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: b093cb1a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Кажи му на тъпото говедо, че всички твои преживявания са те направили такава в каквато той се е влюбил.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 1e8145f18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Лика-прилика сте си, стойте си заедно. Да му се караш? Да избухваш? Къде се намираш, бе, момиче? Ще се караш на детето си, живот и здраве. С мъжа си разговаряш, както искаш той да разговаря с теб.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 083560d2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Авторке, жена съм, и не мога да се начудя как някоя жена би позволила някой да се държи така с нея! И защо при толкова добри и свестни мъже, ти си избрала такъв комплексиран мъж, който да ти отрови живота? Мисля, че няма как да се оправят нещата, играла си на лотария с живота и брака си, постъпила си безотговорно и ще трябва да плащаш за грешката си. Дори и да се разведеш, той ще остане баща на децата ти.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: ad1d414c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм авторката, благодаря за подкрепата и коментарите :) Знаете ли, изгубвам представа за реалността и кое е правилно, нормално и кое не е. Може би е прав този, който казва, че той е комплексар и ме манипулира... Кара ме да се чувствам като боклук и пропаднала и долна... Говорихме десетки пъти по този въпрос, вижда колко се разкайвам, плакала съм милион пъти, дори пред техните не се сдържах и ме видяха, че бях плакала тайно в банята.
Не знам наистина.... преди и аз бих казала на някое момиче хей, как може да търпиш такова отношение към себе си... Но истината е, че нещата сериозно се променят, когато си с дете, че и второ, не можеш просто да си вдигнеш парцалките и да му кажеш "чао". Трябва да помислим и за децата, искат баща, а той е добър такъв. Ако ги тормози нещо тях, не бих търпяла определено, но докато е добър баща си струва да сме семейство.
А и го обичам, не е маловажен факт. Но определено не искам да ме мачка и обвинява цял живот.

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: ef5405a8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Когато двама човека се скарат обикновенно всички минуси се появяват, изричат се лоши думи и т. н.
Аз не съм женена, но преди месец и нещо приключих 2 годишна връзка. Също нямам много връзки, общо 5 преди последния ми приятел.
Няколко месеца имахме неразбирателства. И той намери за какво да се заяде с мен, дори ми каза, че никой няма да се занимава с мен, че никой не ме е уважавал, че никой няма да се държи по-добре към мен и Т. н.
Но знаеш ли, аз реших че той може да си говори каквото си иска и това е неговото мнение и че аз няма да се засягам. Защото знам, че аз добро отношение съм получавала и знам, че заслужавам такова.
След тази ситуация говорих с мои приятелки. Една от тях ни каза, е е имала приятел, който я е наричал крава- а тя постоянно пазеше диети и не ядеше нищо, за да изглежда добре.
Такива неща се случват- хората не говорят за тях.
Но можеш да си силна, ти да обичаш себе си и да решиш, че ако той говори да говори, но това е неговата истина, а не твоята.
Ако ти помага за детето стойте заедно, но като ти каже нещо такова - кажи му и ти " Да, добре" минава през едното ухо и излиза през другото. Човек може да те нарани само ако ти му позволиш.

Бъди силна. Дано децата ти донесат много радост. Научи ги да обичат баща си, да му казват че е страхотен и Т. н. - понякога ако мъжа се чувства нужен това може да спаси един брак, може и да промени отношението му към теб.

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 5c9fdcff68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Вземи му покажи темата. Той трябва да знае колко сериозни и болезнени са нещата, които говори...

Бившият ми приятел беше такъв. Уж го бил приел, ама като се ядоса и ми казваше каква съм курва и колко гнусно и грозно било, че съм спала с 8.. абсолютно същата история.. едно към едно... И аз като теб, макар да съм супер горда и юного добре да знам какво е правилно и какво не, в един момент толкова често в продължение на година(твоя случай години) си слушал от човека, когото обичаш какъв боклук си и то просто ти влиза под кожата. Вече мразиш темата, чувстваш се гузен, боли те, че страда заради теб, но това е 100% грешка на мъжа, че позволява егото му и предразсъдъците да нараняват човек, когото много обича.
Е аз му бих шута на моя, за съжаление при теб не е толкова лесно. Мисля, че е важно той да знае, че подобно държание не може да продължава и може да те загуби. Дано оправите нещата и да му светне лампичката, а пък ти както и той(ако го прави) не бива да си викате. Не може да си изспускаш нервите... Това оправдание и аз съм човек не важи.. омръзна ми да го чувам

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: ba770a8e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Авторке, какво сме ти виновни ние, че ти като жена 8-ма употреба си взела мъж второ качество? Един истински мъж не би те търпял, камо ли деца да иска от теб. Явно и двамата сте доста комплексирани и там ви е проблема. Лошото е че ти си наясно с факта. Как да ти помогнем?

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 8117735b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Когато човек е ядосан, често казва големи глупости и после съжалява за тях, обаче тук идва голямото НО... ти си бременна с неговото дете, освен това явно това му поведение си е обичайно, а не се е случило 1 път. Ако един път приятелят ми каже някоя глупост по мой адрес, ще го отдам на емоцията и няма да го отразя, но системно да ме нарича с обидни имена и то докато съм бременна с детето му... това вече говори много ясно, че човекът по принцип не ме уважава и не държи на мен. Колкото и да ти е криво, колкото и да си ядосан просто не е ОК да се държиш така с бременна, то по принцип не е ок да се държиш така с жена, ама пък с бременна пък съвсем. Не знам какво да те посъветвам защото е безумно трудно да гледаш две деца сама, но помисли и за този вариант. Казваш, че мъжът ти е добър баща, не мила, не е! Да, може да не крещи на детето, но смяташ ли, че може да е добър баща човек, който прави майката на това дете на 5 стотинки и системно я унижава най-вероятно пред детето? Какъв пример му дава? Че е нормално да нарича майка му к... ва, ид... ка и т. н.? Страхотен пример, ако питаш мен! За това помисли за опции и се махни от там. Потърси помощ от семейството си, от роднини, едва ли ще ти обърнат гръб. А и не искам да те плаща, но често така се започва, в началото са словесните обиди и унижението, после следва шамар... а после? Мисля, че се сещаш. Той щом сега докато си бременна се държи така, кажи ми какво ще го спре като родиш? Тогава съвсем няма да има никакви задръжки, така че не се изненадвай, ако някой ден от обиди мине на шамари. За това мила, мисли как да се махнеш от него, защото нещата няма да се оправят, но има реален шанс да се влошат.
Сега обаче най-важното е да си максимално спокойна, ако е възможно в тази ситуация, защото бебето ти има нужда от спокойствие, но това не ти пречи да поговориш с някого-майка, приятелка, друга роднина... просто някой на който можеш да разчиташ, че ще те подкрепи. Понякога стига да знаеш, че не си сама и това ще ти даде сила да вземеш правилното решение.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: ad1d414c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 15, да права си, не е хубаво и нужно да си викаме и крещим, аз имам проблем с това, така да се каже, нервна съм и избухлива, предимно сега покрай недоспиване и хормоните на бременността. Ако съм щастлива и се чувствам ок, мога да не повиша тон дори в продължение на месеци.
Но съгласете се с мен, в едно семейство, няма как никога, ама никога да не избухне караница или някой да не викне за нещо. Или единя като викне, другия да почва тирадата каква си и що си ти..
Работя върху себе си да съм по- уравновесена, дори мисля да посетя психолог няма да ми навреди, щом това ще ми спести натяквания и подобни скандали.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: c9f624af25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мислиш за децата си, но колкото и да се криеш децата усещат. Ти си нещастна, а децата щастливи ли са, като са в такъв дом. Важни се поне за известно време, отиди при вашите, нека ти се избистри главата, а може и той да се осъзнае. Но най-грешното е да си с някого заради децата. Те пак ще имат баща. Но ти къде си. Жертваш се заради децата. Живееш 1 живот и ти също имаш право на щастие. И за какво се разкайваш, да не си убийца, в 21 век си имала сексуални партньори. Ало не сме в някой халифат. Усещаш ли, че си се унижила, до дъно с този мъж. Най-лошото е, че утре твоите деца ще следват твоят пример и ти вместо да скъсаш веригата, ще я продължиш, криейки се с оправданието заради децата. Отиваш при вашите, казваш че не можеш да търсиш повече унижението му и той ще точка по теб.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: c77b70f401
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не съм чела коментарите, така че моля за извинение ако се повтарям. Авторке, направи ми впечатление, че се самобичуваш за нещо, за което нямаш никаква вина или какъвто и да било повод да бъдеш обиждана от мъжа си, при положение, че тези мъже са били преди, а не по време на връзката ви. Лошото обаче е, че си започнала като типичната жертва на психически тормоз да оневиняваш насилника и да търсиш вината в себе си. Спри! Той това го вижда и се възползва... дали на съзнателно или не ниво. Най - голямото оръжие, с което подобен тип хора разполагат е именно чувството за вина на отсрещния. Разбери, няма за какво да се обвиняваш за неща, които си правила преди още да имаш представа за неговото съществуване дори! Горе главата, имай повече самочувствие и увереност в себе си. Нищо лошо не си направила, напротив. Той е този, който те тормози и трябва да се срамува, че кара бременната си жена да се чувства така. Бъди твърда и покажи позицията на самоуважаваща се жена. Има за какво да се обичаш и уважаваш. За мен, от това, което прочетох, си едно добро и скромно момиче, което не заслужава подобно отношение. Най - малкото ако беше нахакана к*рва, както онзи претендиращ да бъде мъж индивид твърди, нямаше да си тук и да се чудиш дали не е така и къде си сбъркала. Тези, които са такива няма и да го търпят даже и за ден. Повдигни си духа малко и не позволявай да ти се вменява чувство за вина. Носиш живот в себе си, погрижи се себе си на първо място, за да бъде всичко наред! Искрено ти пожелавам успех и щастие. Мъжът ти за мен обаче има нужда от помощ, за да излекува комплексите си, защото за мен всичко идва от там. Пожелавам ти сила и кураж, но не позволявай да бъдеш мачкана.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 5c9fdcff68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От номер 15

Прочетох коментара ти и съм съгласна, че понякога човек си изпуска нервите, макар да го считам за грешка и после задължително трябва да се извини. Но в такива случаи е важно половинката ви да реагира компетентно, а не да отвърне с крясъци. За да сме щастливи и спокойни трябва да сме разбрани хора все пак ;р. Всеки си има своите тежки дни. Вече ако е хронично, смятам, че задължително трябва да се намери начин за прекратяване на подобно поведение.

Поговорете на дълго и нашироко за всичко. Имате си проблеми, опитайте се да ги решите. Без нерви, без викане, в крайна сметка главната цел и на двамата ви е да си живеете в хармония и щастие, ами то щастието не пада от небето ;Р

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 00edb8dfb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз пък изобщо не мисля че е важно с колко си била преди него...Ти тогава не си го познавала какво като си била с други,Не му позволявай така да те обижда...

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: ad1d414c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   здравейте, аз съм авторката :) не знам дали някой още следи темата, но ви благодаря за отговорите и подкрепата и се чувствах длъжна да ви отговоря :) На номер 20 специално благодаря за надъхващия коментар, вдъхвате ми кураж да съм по- силна. Права сте за всичко, нямам представа действително ли става дума за психически тормоз и дали съм жертва, не се бях замисляа чак така. Но има няккаъв смисъл.. Познавам жертви на психически и физически тормоз и знам за какво говорите- синдрома на жертвата и как защитава насилника си, когато ме кара да се чувствам зле се чувствам като жертва донякъде да, но като цяло не, объркана съм, защото като изключим моментите на разправии по тази тема (които за щастие са рядко) всичко е повече от отлично между нас. Не живея всеки ден в някакъв ад или тормоз, нито аз нито децата ми. Затова може би не съм си давал сметка, че съм жертва на внушения. Той ми се извини доста сериозно за думите си, сега сме ОК, дано не се повтарят нещата отново. Всичко хубаво на всички желая :)

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 24d35e4ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До авторката момче на 21 съм специално се надявам да обърнете внимание на коментара ми. Изсрастнах в семейство в което ако нямаше 1 вечер караници и скандали не беше ОК работата изневери и от страна на баща ми и на майка ми. После се разделиха като бях на 13 и най важните си години съм ги изживял без баща а преди това бях много близък с него, само аз си знам как живея до ден днешен. Не погубвайте децата си, това им вреди изключително много на увереността и самочувствието, после оправията е отвратителна...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker