Човек демон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (86239)
 Избор на редактора (162)
 Любов и изневяра (19748)
 Секс и интимност (10164)
 Тинейджърски (19025)
 Семейство (4188)
 Здраве (7089)
 Спорт и красота (3707)
 На работното място (1720)
 Образование (4925)
 В чужбина (1108)
 Наркотици и алкохол (846)
 Измислени истории (706)
 Проза, литература (1376)
 Други (11468)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Човек демон
преди: 8 месеца, 24 дни, прочетена 2297 пъти
Здравейте,

пиша, за да споделя страха си. Знам, че няма кой с какво да ми помогне, но ми е трудно да разкажа притесненията си пред бллизките ми, а се страхувам ужасно. Когато бях 17 годишна наш роднина( първи братовчед на баща ми) се завърна от чужбина. В началото не осъзнавах какво се случва, но сега като по-зряла знам, че не е било редно. На кратко, той използваше моментите, когато бяхме насаме, за да ме целува и прегръща, но... не като роднина. Опитвах се да се отскубна от ръцете му, но той беше много силен и не ме пускаше.

Това продължи с години, докато не го арестуваха за обир, но скоро след като го освободиха, отново започна да ни, , гостува''. Знам, че трябваше да кажа на баща ми... знам, че може би бездействието ми го е накарало да бъде по-решителен и да продължава. Но се срамувам ужасно да призная...

от 5 години, за щастие е в чужбина и се моля да не се върне никога. Но напоследък ми пише и ми коментира снимки, това ме притесни и го блокирах. Сънувам кошмари с него, че се е върнал. Когато замина не ми пишеше, но от 1 година насам нещо го е накарало да ме потърси. Това ме кара да си миля, че може да се върне.

Защо демон? Защото още като дете се страхувах от този човек без причина, не говорех никога с него и го избягвах. Има нещо нечовешко в него, той е много силен физически, интелигентен и с много добри обноски. Веднъж ми сподели, че като малък имал страховити видения и го гонели черни сенки.... притеснявам се, че това са прояви на психопатични черти и точно, заради това е способен на всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 24 дни
hash: fba65bae24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   За съжаление, вероятно си права, че човекът е луд. На 17 обаче не си била малка - или те е манипулирал страшно, до степен че да не осъзнаваш какви сексуални намеци са това?
Дано се отървеш. Сега сигурно си на 20 и няколко, но дори и да се върне - търси подкрепа от институции, приятели. Намери някой здравеняк да му удари една гора бой.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 5dd785d7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Вероятно има нещо такова. Тези видения може да издават, че този човек е жертва на нечисти духове. Както и да е, ти трябва да кажеш на баща си, той е твоят защитник и протектор.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 9796a7e09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А ти защо не го блокира преди да ти пише? Кажи на вашите, срамота вменен в теб, като жертва е целта на насилтика. Седни и им разкажи всичко. Нищо няма да загубиш, ще имаш подкрепа и ще се успокоиш. Мисля, че ако знае, че вашите знаят никога няма да се яви пред тях. Ти си жертва и трябва да говориш.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 34a9178e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами по принцип наистина е трябвало да кажеш на родителите си. От друга страна не е задължително, че те са щяли да ти повярват. Той е могъл да ги манипулира. Очевидно е, че е престъпник. Хубаво е, че си го блокирала. Надявам се, че не живееш с вашите вече и той не знае адреса ти? Все пак сподели с родителите си какво се е случвало и страховете си относно него. Не е демон, просто е с престъпни наклонности.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 56d5a60a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Напълно е възможно, това с нечовешкото.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: ecf4478ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Била си на 17, а сега на колко си?
Нямаш ли си мъж, самостоятелен живот, още с вашите ли живееш?
Разкарай се от там, премести се в друг град, няма как да те намери само по фейсбука... Не му съобщавай координати, телефони - нищо.
В някакъв филм си се вкарала, според мен.
Няма как така някакъв човек да идва от някъде си и да ти прави някакви неща против волята ти... Аз ако бях, сигурно щях да го застрелям. Или поне да направя така, че никога повече да не ме намери.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: f9130e1ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Говори с баща си! Няма от какво да се срамуваш. Трябва да знае.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 91cbb31e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не бъди жертва за бога!Не си малко момиченце!Няма да казвам,че е трябвало да съобщиш на баща си ,но сега трябва!!! Ако не кажеш,той пак ще те търси,а казваш че е силен и не можеш да му надвиеш. Може да има някакво психично заболяване,но чак за демони не си въобразявай!
Обещай ,че ще каажеш,дори в полицията,ако нямаш помощ от другаде!

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: e52304c803
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А защо не си казала на вашите за това?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 81c6d1e355
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Мила, непременно и незабавно сподели това с родителите си и най-вече с баща си! Не си съсипвай най-безгрижните и сладки години от младостта с подобни терзания! Усещаш и чувство за вина, но нямаш основания. Освободи се от този товар, не си почерняй настоящето и бъдещето, заради този енергиен вампир. Ако не намираш точните думи, или ти е непосилно да обясниш на семейството си - просто им дай да прочетат темата ти. Аз като майка, бих направила и невъзможното да защитя и успокоя детето си, кураж, мила!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: bbb57fdb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Има такива хора. Моят баща е такъв - надарен е с нечовешка сила, особено за невзрачен ръст от 1. 70. На всичкото отгоре е и надарен с някаква аура да сплашва другите.... до смърт! Виждал съм как група мъже, десетина да се разбягват само като им каже 2 приказки. И странното е, че никак не блъфираше и опреше ли до физическо доказване беше и е непобедим. Тормозил ме е като малък. Сега е на почти 70 г., аз на 30 и пак си мисля, че ако поиска може да ме надвие. Зъл човек. Така, че да, мисля, че на злите хора дявола им помага, дарява ги със сила, с блестящ ум (моя старчок блести с поразителен интелект), комбинативност, коварство и всичко, което можеда ги превърне в чудовища. Просто се дистанцирай, блокирай го, изнеси се от вас, живей си живота...

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 276494034f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   НАИСТИНА ГОВОРИ С РОДИТЕЛИТЕ СИ! Обясни им, ако трябва съветвай се с психолог. Между другото, попитай сестра или негова близка роднина дали също е ставала негова жертва. Успех!
One girl

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: f1bc9efe88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Лично аз не разбирам само от текста какво е "демоничното" в този човек, но щом така усещаш нещата, говори с баща си и бъди откровена какво чувстваш и мислиш. Не скривай нищо. Вероятно той ще знае нещо повече за неговия роднина и така ще си изясниш нещата.

От една страна е добре човек да се води от усещанията си, но опита показва, че понякога те са погрешни и трябва да го поставяме под въпрос.

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 69979835cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   от Авторката
Здравейте, балгодаря на всички за разбирането.
1. Не живея от много време с нашите, самостоятелна съм и почти семейна 2. Когато започна всичко бях на 17 , а сега съм на 26.
3. За сега не мисля да споделям с никого, дори с партньора ми, защото не знам как ще го приеме. Бих им казала, ако този човек се върне в България. Ако споделя на баща ми, много ще се разстрой, а той има проблеми със здравето и не бих искала да го притеснявам. Намеквала съм на майка ми, но тя прекалено много харесва въпосния човек и не би ме разбрала, по-скоро ще помисли, ще си измислям или, че съм се заблудила.
Измъчвам се единствено, защото на времето не се защитих, яд ме е на самата мен. Наистина, как можах да го допусна... сега е късно да направя каквото и да е. Няма смисъл да притеснявма баща ми или приятеля ми. Но, ако има смелостта отново да ми посегне, ще му го върна тъпкано този път!

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 084a35f460
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Той те е целувал и прегръщал защото ти си се нагаждала с удоволствие да те целува, а щом ти е коментирал и твои снимки това ще рече, че ти доброволно си му ги дала. Голи ли бяха снимките които е коментирал? На теб, че ти е харесвало е ясно, то и затова си му дала твои снимки. Когато дойде отново идете в някой хотел на усамотяване, този път ще ти хареса повече.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 782565c034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Намали филмите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker