Семеен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семеен
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1246 пъти
Здравейте! Близо до нас живее един човек. Почти никой не го харесва. Клюкари постоянно хората, този бих ужасен, другият много тъп и тн. Той имал всичко, знае всичко, може всичко... абе многофункционален човек. Хвали се постоянно! И тук идва проблема. Преди не му обръщах внимание, беше ми безразличен, НО от известно време започна да се бута да става приятел на семейството ми. С мен не си говори, защото явно се усеща, че не го харесвам. Но по-малката ми сестра я подкупва. Водя я на магазина, купува и каквото иска, при положение, че майка ми изрично му каза, че не позволява да й купува такива глупости. Баща ми е много добър човек. Не пуши, пие много рядко на поводи. Откакто този ТЪПАК(така ще го наричам) започна да се бута, всяка вечер пие. Тате му казва, че не иска, че не обича, но той упорито му купува алкохол и както споменах тате е добър човек и не му отказва. Сестра ми е без яке и той упорито натяква на мама, че й е студено, че трябвало да и сложи яке... абе човек, големи хора са знаят какво да правят. Всяка вечер вечеряме семейно, но ТЪПАКА държи баща ми и майка ми навън. Те му казват, че ще вечеряме, но той упорито настоява. Нищо няма да стане, ако аз и сестра ми ядем сами и подобни глупости. Майка ми има частен бизнес и работи с хора. Той най-редовно отива при нея сяда на столчето, пуши си цигарки и й обяснява този клиент какъв е, онзи какъв е! Мога да твърдя, че аз усещам хората. Много добре знам кога човек е добродушен, харесва те, но знам и кога човек играе театър и използва хората. Този не читав. На 99, 9% съм сигурна, че има нещо. Когато го видя да идва към нас полудявам. Не знам как е успял, но така манипулира наще, че те го харесват. Нямат нищо против него. Отново ще кажа, че го усещам... има нещо! Кажете ми какво да правя? Ако споделя това с тях знам какъв ще бъде отговора! "Да не си мислиш, че ще спрем да излизаме с него само, защото ти е неприятен. "
Приемам всякакви съвети. Знам колко е очевадно, че е дразнещ, неприятен тип, но така е промил мозъците на наще, че те не биха ме послушали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 463b98de25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тоя е сигурно психар досажда ви ама така както го описваш човека си е за лудницата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker