В мен ли е проблема ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

В мен ли е проблема ?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1412 пъти
Здравейте, във връзка съм от много години. Още съм млада, нямаме семейство и брак. Но има нещо, което ме мъчи и ме кара да се чудя дали правя грешка и дали само си губя времето. Все съм чувала, че когато хората заживеят заедно се стига до еднообразие, нямаш теми на разговор и т. н. Ето това се случва в момента. Нито си споделяме, нито прекарваме време заедно, той сякаш прекарва повече време с приятелите си, казва ми че ме обича и че иска семейство, но до там. Все едно живея с вещ. Стои настрани, мълчи или си гледа неща в телефона или компютъра и това е. Казва ми че не съм му омръзнала, но аз такова чувство имам. Все едно вече съм даденост, няма нужда да прави нищо за мен или когато аз предложа нещо отговорът е 'не знам' или ще видим. И това ме кара да се питам, какво семейство ще създам като от сега сме като съквартиранти, даже и рядко сме интимни. Винаги сме на различни мнения, вярно имаме много проблеми между нас и може това да ни е отдалечило, но се очаква от мен аз да оправя всичко. А как да го оправя като даже не съм сигурна че ме иска наистина, а не че е свикнал с мен просто или просто му харесва че се грижа за него. Отначало на връзката ни той даваше всичко за мен, но после каза че дига ръце и няма да се занимава с мен и да ми доказва нищо защото съм все недоволна, тогава се чувствах обичана наистина и нямах съмнения, но сега съм много объркана. Нямам му доверие за нищо уж се мъча да си трая но ме изгаря вътрешно защото ме игнорира или само се караме. А не искам след години да сажелявам че съм си пропиляла най-важните години за деца и прочие. Как да съм спокойна че нещата ще се оправят, все мисля за това че само си губя времето особенно сега когато даже не ми дава причини да остана с него. Нито се чувствам желана, нито обичана, нито забавна, нито ми споделя... Не искам друг, но сякаш нямам търпение вече.. Дайте ми съвет ако можете, поне да пробвам нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9cc088e8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една колежка имаше същия проблем и му постави ултиматум, че колкото и да го обича, не може да бъде в такава връзка и нещата поне за сега се оправиха.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8f694612ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно си му омръзнала. Това води и до факта, че явно не сте един за друг, но все пак първо трябва да поговориш с него! Ти имаш ли същите силни чувства към него, както преди или я няма вече искрата между вас?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b53dd23af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това са познатите до болка проблеми.
Ама вие жените все искате на ръце ли да ви носим. Все ние да разнообразяваме, все ние да повдигаме въпроса за секса, все ние да намираме начин да ви е интересно, направете нещо вие, помъчете се, постарайте се. Той може да е на същото мнение като теб, но да мълчи. Отначало се е старал, но не може до живот рози и шампанско

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9cc1ba7e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи направо като отдавна изчерпана връзка камо ли за семейство! Заща ощи го искаш като не му вярваш а той не те гелае не те грижи не те забавлява! Жените 90% избирате гарантираната последственост пред прекрасното неизвестно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker