Той има бебе от бившата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той има бебе от бившата си приятелка
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2244 пъти
Здравейте! Може би ще получа доста нападливи коментари, но се надявам поне някой да ми влезе в положението и да ме посъветва. Аз съм момиче на 21 години. Работеща и живееща сама. Случи ми се нещо, което не съм очаквала. Срещнах се с момче (на 20 години), с което имахме връзка преди 6 години, но тогава обстоятелствата бяха други. Сега това момче има бебче на 5 месеца, с майката на бебчето са разделени от доста време и ние започнахме връзка двамата. Аз приемам детенцето с цялата си същност! Но се страхувам, защото за сега само най-близките ни знаят за нашата връзка. И двамата много се притесняваме, че когато майката разбере ще иска да вземе детенцето и да не го дава на таткото. Не знам какво да правя! Моля, ако някой е изпадал в подобна ситуация да помогне! Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 973820872a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, трябва да чакате да и кажете докато тя си намери някой. Очевидно не са скъсали толкова отдавна, за да имат толкова малко дете. А ако случайно решите да и кажете запишете го скришно просто за всеки случай, ако каже "повече няма да видиш детето" и примерно се стигне до съд и почне да измисля куп лъжи защо не го дава.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a1c8d379a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво значи няма да го даде. Те са разделени, да чака да стане на 18 ли за да продължи живота си. Сяда и говори с нея. Тя също може би има или ще има връзка. Често, като чета истории тук, имам чувството, че българинът живеем 18 век.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 250e02a0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Разкарай го, не ти трябват чужди деца

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d0b64c87e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да го вземе - той е баща и има право да си вижджа детето. Ако не се разберат, отиват в съда и там ще уредят кой кога ще вижда детето. В никакъв случай майката не може да реши просто ей така да не го дава на бащата, така че спокойно :).

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6257076a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чакай, нали са разделени? Какъв е проблема?

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 75ce6ebbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От Авторката към номер 5. Проблема е, че тя е доста избухлива личност със силно развито чувство за собственост. Те сега се разбират помежду си една седмица при единия после една при другия нешо такова, а ако се стигне до съд съм сигурна, че няма да дадът на бащата толкова време с бебчето. Много ми е трудно с това криене, но не искам да ставам причина той да има по-малко време с детето. А и както казах аз също искам да виждам детето!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 942fd4f151
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само да имаше някаква институция, която да може да се справя с подобни проблеми, ех... А, да, има съдилище и там често се решава попечителство над дете.
Във всяка една нормална ситуация е хубаво разделените родители да поддържат добри отношения и да обсъждат всичко, което засяга общото им дете. Тук е същото. Нека приятеля ти да поговори с бившата си и лично да ѝ съобщи, че има нова връзка. Трудно бихте могли да криете връзката си вечно, а няма да е приятно майката да разбере от странични хора, вместо от вас. Тя не може да му отнеме детето завинаги, защото той сигурно не е лош човек. Предполагам, а и се надявам, че не е наркоман, алкохолик и не е осъждан. Обикновено децата остават при майката, а бащата плаща издръжка и има право да ги вижда няколко пъти в месеца и през ваканциите. И сегашната ситуация е подобна, детето не е при него постоянно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3fe66a239f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   помисли си първо - Ако двамата са наистина разделени защо това ти да се появиш е проблем?
Замисляш ли се че ти пречиш в случая? Че си излишна?
Какво правиш с мъж, който има дете и ти си проблем ако се появиш?
Замисляш ли се че това дете може да има семейство, ако не си ти?
Какво се месиш ти за чуждото дете?
Като ти е толкова мило, роди си ти едно и гледай как се гледа сама пък после ще се разправяме!
Ти си за разстрел, пречиш на едно малко невинно дете. Щом ако се покажеш, ще си пречка значи беж да те няма.
Повръща ми се от такива като тебе!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 621da042d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 8 е изоставена от мъжа си и гледа да плюе. Ако се обичате бъдете си заедно, не ви трябва хорско мнение

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3fe66a239f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Май нещо ни будалкаш. Ако преди 6 години си се срещала с него си била 15 годишно хлапе, а той на 14. Сега на 20 той вече има бебе на 5 месеца. Това означава, че е бил 18 или 19 годишен хлапак, който прави дете. Изобщо на него му се живее, не да гледа деца сега. Днес ще си ти, утре друга и ти седиш и се косиш за детето му. Бягай с 200 да не ти направи и на тебе и после да си бие шута. Едва ли има майка, която иска да си гледа сама 5 месечното бебе. За да не му дава да го вижда има причина.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5315d25675
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако ти беше тази, заради която са се разделили е нормално да не му го дава, но вие сте се запознали по-късно. Значи няма да иа проблем. Майка ми не ме е пускала често при баща ми, защото е бил с жената, заради която са се разделили, и и тя също е доста избухлива понякога. А и вие няма да можете да се криете завинаги.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0e3492a83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз мисля, че авторката е третата, която е дала повод за радяла на тези двамата с детето, но просто не иска да си го признае тук. Разделили се ''отдавна''? Ами простата сметка показва, че при дете на 5 месеца 9 мес. за бременността, това отдавна никак не е ''отдавна''. Никой не си прави дете от човек, с който е разделен. Абсурд! Историята е съвсем друга със сигурност, а по история, представена невярно, няма да смисъл да се дават съвети, защото това не е реалната ситуация и има неказани неща.
Хайде, авторке, не е толкова страшно, признай, че ти си ги разделила (което пак не е точно казано, защото няма как да стане ако тоя млад татко не иска, но просто си там като третата в лошата роля), а най-вероятно майката е дала ултиматум на таткото или да избира нея, за да заживеят заедно, или ще сведе до минимум вижданията с детето.
Общо взето-махни се оттам. Не се прави на добрата самарянка, която умира от любов по чуждото дете, очевидно не си била ти предпочитаната, защото иначе детето сега щеше да е от теб и нямаше да си третата в триъгълника, а при така вече създадена ситуация си не само натрапница, а дори бих казала излишна. Ако можеш обаче да ми дадеш таткото тука, бих му казала доста неща.... Запомни едно от мен- този мъж никога няма да иска да остане да живее пред всички с теб! Ти ще си останеш в сянка докато се измориш и не отидеш при друг, но междувременно може би ще си досъсипала едно зараждащо се семейство (дори да не е на хартия). Това е истината, вземи и си я признай пред себе си, не пред нас, и действай правилно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 75ce6ebbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката до номер 12! Не съм аз причината за тяхната раздяла. Детето не е планувано.. детето вече е на 6 месеца. Значи от около 5 месеца са разделени според мен това си е доста време. Преди години аз го оставих не той мен. И не му е дала ултиматом защо живеят на различни места.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0e3492a83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От номер 12 до авторката:
1. И какво правиш при него сега, когато има дете ''непланувано'', след като преди години си го напуснала ти? Сега вече много го харесваш и обичаш ли? !

2. 5 месеца е адски малко време, даже никакво.

3. Сериозен мъж не би правил секс с бившата си, от който се появява непланувано дете. Явно са имали връзка (някаква, не стойностна), а ако не са имали-толкова по-зле за теб- утре така случайно може да се сдобие с други ''непланувани'' деца от други майки.

4. И като всичко е както го описваш-от кого и защо се криеш?

Ти си знаеш истината, един човек може да излъже и целия свят, но никога себе си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker