Моите деца, неговото дете и къде сме ние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моите деца, неговото дете и къде сме ние
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1552 пъти
Прочетох, доста неща по темата нашите и вашите деца и искам да разкажа моя случай. Аз имам две деца момичета., Разведена, живея без тях при него. Но в друг град, поради разни причини. Той има момче което беше при нас в продължение на 4 години. До момента в който майка си го взема в Англия. Борбата да докажа на мойте деца че не са изоставени от мен беше много дълга, упорита докогато разберат че така е. било по добре(в смисъл обстоятелствата по раздялата с баща им). Те идваха и си отиваха през лятото или зимата и. така. и. така. Спечелих битката с тях но... беше много много трудно за мен през тези години. И така.. Неговият син замина за Англия и просто за него живота свърши нито аз камо ли мойте деца за него са важни. Предпочита да гледа на брат си децата защото са на неговия син на годините, негова кръв, но не става и дума за мойте момичета. Аз толкова много се борих да им покажа не съм сменила баща им за безчувствен човек. и той ги иска тъй както аз гледах неговото дете. Итака като застъпя тази тема той просто я отбива и за него не съществува нищо и никой освен неговото дете. а аз като жена се чувствам много по силна и много сама и изоставена. Защото, трябва да покажа че не съм направила грешка. Всъщност незнам какво е правилно. Грешките вече няма нужда да си ги повтарям. Мисля че. човек който е предприел някакви стъпки в живота си и те са свързани с деца. новия му живот би трябвало да е свързан с тези деца дори и да не са неговите. Иначе е трябвало да помисли. Забравих да кажа че общи не можем да имаме щот съм оперирана и той го прие... (преди) но сега вече е друго. Как беше любовта е сляпа. и като прогледнеш... само че жалко за още обичащите. В смисъл аз. Извинявам се за правописа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: bb779bb47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отворете си очите и сърцата и приемете животът. Неговото дете е в Англия и може да го вижда поне ваканциите, може да пътува само до България дори, със самолет е бързо. Ти също така и не разбрах къде са децата и осъзнайте, че животът не свършва. Ти сигурна ли си, че операцията ти на 100 % не позволява да имате дете? Помислете за осиновяване, приемно семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3ec8379aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И моята съпруга ме изостави заради друг и децата останаха при мен. Това беше нормално за две момчета на 11 и 13 г. Пубертета така ги беше треснал, че само нов баща им беше необходим. Бившата ми съпруга отиде да живее при новата си любов, които беше разведен. Да, обаче неговата бивша жена нещо превъртя и му тръсна двете им деца на 10 и 14 г., също момчета, да ги гледа, а тя замина да работи в чужбина. Всъщност децата ги гледа жена ми, в продължение на две години, душата и се взе, нито любовта можа да си изживее с оня, нито неговите деца я приеха, нито нашите деца успяха да я разберат, а напротив отдалечиха се от нея (без ни най - малко да съм ги настройвал), те не приеха любовника на майка си (той с нищо не ги предразположи), нито неговите деца. Майката се прибра от чужбина взе си децата, но отношенията между бившата ми съпруга и любовника и не бяха същите. За благодарност от това, че му гледа децата две години той започна да пие и да се държи грубо с нея, стигна се до там, че дори и да и посяга. Тя го напусна окончателно и излезе на квартира. Тогава разбра много неща за живота и семейството, но най - важното, което разбра е че няма бивши семейства, бивши деца, бивши съпрузи, миналото върви с теб и ако новата ти любов не го приеме, то връзката ви е обречена.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d0648b7640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти остави правописа, трудно ти се разбира какво искаш да кажеш. Явно мъжа ти не се интересува от теб, не се интересува и от твоите деца, които за него са чужди. Разбира се, че синчето ще е важно - то си е негово. Проблем е, че не можеш да имаш повече деца.
Предлагам ти съвсем приятелски по-долу в коментарите да формулираш точно и ясно какво те притеснява, защото така написано не се разбира.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 41541d5005
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, ти си предпочела някакъв мъж пред собствените си деца. Тов едва ли някога ще ти го простят. Как изобщо ти хрумна така жестоко да ги пренебрегнеш? ! Ти не си майка, а кукувица. Сега какво, любовта отмина, няма секс, няма чуФства, розовите очила - счупени, ох-ах и какво правим? ! Ако все още има нещо човешко у теб, а върни се при децата си и ги гледай. Мъжете идват и си отиват, а след като си създал деца, те са на първо място. Отговорност, радост и грижа. Което обаче егоистите като теб не го разбират. Въпрос на време е т. нар. ти нов мъж да те изрита. Тия които те съветват да раждаш и да осиновяваш, не са добре с главата. Ти имаш деца за гледане, жено.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d0648b7640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До н 2, повечето хора предпочитат да научат нещата по трудният и гаден начин, за съжаление!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker