Иска да живеем с родителите му.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Иска да живеем с родителите му....
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3344 пъти
Здравейте. На 33г съм и преди година и половина срещнах човека с който съм в момента. Имала съм кратки и две дълги връзки, но така и не бях срещала човек с когото да се видя за в бъдеще. Всичко тръгна като приказка. Красив, интелигентен, грижовен.. мога да му имам пълно доверие. Запознахме родителите си и те много си паснаха. Преди 6мес забременях. Най голямата радост в живота ни, планувано и безкрайно искано дете. Поради проблемна бременност решихме да прекарвам повече време в моя дом, където са и родителите ми, за да има кои да ми помага и реагира при нужда, защото той е постоянно на работа. Неговите родители живеят в къща извън града.. Откакто забременях стана изнервен, за най малкото нещо избухва и следва скандал. Опитах да го оправдая с претоварването на работа и новите отговорности на бъдещ баща, но в моменти в които трябва да ми пази състоянието крещи и избухва. Дойде време за ремонтите и след броени седмици, когато бебо се роди да заживеем заедно.. Но... едва в последствие разбирам, че той си е решил да живеем с техните. Без да ми каже.. Хората са си подарили дом. любимец, за да се местят(апартамента си е техен). Нямам право да казвам на хората да не живеят в собствения си ап. а и много ги уважавам, но той дори не е счел за нужно да се допита до мен. Когато му казах, какво мисля се развика, че без майка му нямало да се справим... От мисълта да деля една кухня, баня, тоалетна с родителите му се задушавам. Ще съм като на гости.. Не мога да спя от тази мисъл, а той дори не чува...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 99566375cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бий му шута и не се занимавай, защото животът ти ще стане кошмар гарантирано. Това, че без майка му няма да се справите са пълни глупости, които тя му говори. Наистина недей да ходиш. Той сега не те зачита, представи си като се преместите. Бягай докато е време.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0bd9e96bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз живея с родителите на мъжа ми, но сме на отделен етаж, не бих могла заедно... Това не е добра идея, колко и да са добри, винаги ще има за какво да се раздразните... Ако мъжа иска да ходи. С детето много се променят взаимоотношенията, а то още не се е появило, а той се държи зле... Хубаво е да помагат, но заедно, не си помисляй. В чужбина на 18 се отделят или плащат наем...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5aef787bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Тези неща се уточняват преди да забременееш. Никога не бих живяла със свекърва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 62658ec979
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де,вие преди детето не сте ли говорите къде ще живеете?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3774cfe4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хора вие сте семейство, какво е това нашите, вашите. Живеете отделно, все ще намерите къде. Не ще съгласяват нито при вашите нито при техните, балканският модел на съжителство е доказано зловреден.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7fb17e7143
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   В никакъв случай не отивай - както от сега “не можете без майка му”, представям си на какво ще те направят, само да им влезеш в къщата. Семейството трябва да е отделно, да си жена, майка и домакиня в собтвения си дом. Хората реват като се натресат с дърта свекърва с една къща, ти на едно място... По-добре без баща отколкото с дърта свекърва, ще ревеш и ще съжаляваш, ако го позволиш това. Прочети из форума и ще ти стане ясно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 168b5e565f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той може много неща да иска, но важно е и ти какво искаш. Двойка сте. Ако той иска да живее с мама и тате, а ти не - трябва да седнете и да се разберете. Ти не си длъжна да слушаш и да изпълняваш, още по-малко да го следваш. Даже си в много изгодна позиция, че в момента живеете при вашите. Тропваш по масата и казваш, че няма да живееш с родители в една къща и толкова. Той ако иска да ходи, ти си оставаш при вашите.
Изглежда имаш два проблема. Първо, мъжът ти не уважава теб и мнението ти щом взима такива важни решения сам и не пази спокойствието ти. Второ, очевидно имаш злобна свекърва. Това, че няма да се справите без нея най-вероятно са нейни думи, които той повтаря като малко дете. Моята също викаше на мъжа ми, че ако се изнесе няма да се справи без нея, което е пълен абсурд, но явно някои мъже се вързват, защото мама го казва.
Дори и най-готиния мъж и свекъри да имаш, отдавна я има приказката, че младите трябва да са отделно и че две жени в една кухня не бива и не случайно. Представи си как бихте живяли - свекървата ще ти отскубне детето и ще си го гледа тя или ще ти дава съвети нон стоп, защото тя все пак преди 30 години е гледала бебе и знае по-добре от теб. Ще пренебрегва мнението ти - той синковеца не те пита, да не мислиш, че майка му ще те пита? Такъв тормоз ще отнесеш и така ще те мачкат, че ще забравиш коя си и накрая ще се чувстваш негодна да се изнесеш даже и да приключиш с този ад. За готвене - пак мама ще знае най-добре, ти пак ще си никоя. Секс, ако правите изобщо, ще е тихо, за да не чуят мама и тате. Накрая вместо щастливи родители и съпрузи, ще станете на мама и тате децата неспособни да се оправят сами. И отгоре на всичко ще трябва да си й благодарна, че те тормози, защото ако не е тя няма да се оправите, а даже няма да сте имали тази възможност да разберете, че не само ще се оправяте ами и много по-добре от нея.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e568b913de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря ви за мненията!
До номер 3 и 4-Говорили сме, че ще живеем тримата(с детето) в апартамента му. Техните си живеят в къщата извън града от години и там им харесва. Това му решение-не можем без мама го разбрах едва сега т. е сега го е решил...
Аз имам апартамент(мой собствен) но е завършен само грубият строеж, а сега нямам никаква възможност да го правя.
Пак ще говоря с него и категорично съм против това му решение. Нито ще се чувствам добре, нито ще се почувствам жена..
Просто съм в някакъв леко лабилен момент и имам нужда от такива мнения/коментари, в които да ме нахъсате и ''събудите''... :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 99566375cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Спокойно, права си да не искаш да живееш с родителите му, така че действай смело и не се давай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 72f78a0bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отстоявай себе си! Сега е точният момент, за да му стане ясно на господина, че и за напред ще трябва да търси мнението ти и да те счита за равностоен партньор, а не за детегледачка и домакиня.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e661b82866
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Олелееее! Не ти съчувствам! Хората може да са супер готини, обаче едно е да им гостуваш понякога, друго е да живееш с тях. И без това раждането на дете си е стресов момент за всяка двойка, че сега остава и да си създадеш още проблеми от свикването с реда и правилата в дома на родителите му. Да не говорим, че просто не познавам свекърва, която да не дава акъл на младите как да си гледат детето. Та гарантирано ще ти изпили нервите, защото час през час ще ти обяснява, че не правиш нещата правилно. На твоят човек му е лесно, той си отива на работа и го няма цял ден, а ти ще стоиш с едно ревящо бебе и като за капак ще слушаш поученията на свекървата, че не ставаш за майка и не къпеш бебето правилно, не го кърмиш по еди си колко пъти на ден, пази Боже да решиш пък да не кърмиш, тогава стой та гледай шоу! И изобщо тя е единствената, която знае как се гледат деца. И за домакинството няма какво и да обяснявам, не чистиш достатъчно, чините се мият еди как си... не слагаш достатъчно сол в яденето... край няма.
А и още нещо ми направи много лошо впечатление, твоят мъж бил решил без дори да се допита до теб! Че от къде на къде? Това не е ли нещо, което трябва да обсъдите и да решите заедно. А той просто ей така ти заявява-ще живеем с нашите. Абе, я моля ти се! Знам, че моментът е много деликатен, ама позволиш ли му сега да ти са налага, после цял живот ще страдаш! Така, че седни с него и си поговорете сериозно, защото не става дума само за това къде ще живеете, а за цялостното му отношение към теб. Явно човекът е решил, че ще си те командва и ти нямаш право на мнение. А позволиш ли му го сега смятай, че след 20 години ще трябва да му искаш разрешение за всяко нещо иначе ще следват грандиозни скандали.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 560ee9188a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Като изключим западняшките капризи какъв ти е проблема? Родителите му са канибали? Искат да те гледат гола у дома? Бият те, крадат ти вещите, нещо друго?

Нали масово искате да бъдете принцеси? Ама в замъка живее не само принцесата с принца, а и краля с кралицата. Богаташките семейства също си падат по много фамилните къщи. Свиквайте!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker