Самотна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Самотна съм
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1495 пъти
Здравейте, пише Ви една толкова объркана жена, че дори не знам как да започна и какво да кажа. На 25 г. съм, омъжена, с дете. Но съм самотна. Мъжа ми работи в друг град и го няма по 5 дена.. Като се прибере единствено спи и играе на компютъра. Последно стоя 6 часа да играе без да мръдне. Спи в другата стая, за да гледа телевизия ( така казва).. А интимност почти няма.. Не мога да го накарам да свърши нищо у дома - като да поправи нещо например. Искам поне 1 час да изляза, сама без детето, с приятелка.. Но това означава да оставя детето да се гледа само... Няма мнение за нищо. Дори за вечеря да го питам какво иска - не знае... Като правя опити да говорим или не ме отразява или ми казва, че говоря глупости. Имаме 12 г. разлика.. Заедно сме от 5 г. Това положение ме изнервя страшно много.. Нямам желание за нищо вече. Не знам вече какво да правя.. Моля, някой припознал се в моята история за съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: d2baf3378f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не живеете в града където работи мъжът ти?
Ако се обичате, ще намерите начин да се спогодите, инак...
Излизай с детето и приятели, какво пречи, на колко години е детето? Ходете на разходки в парка, планината, на кино, театър, изложби...
Ако е бебе, пак може в парка, на излети с приятели, не разбирам защо да не може?!
Децата не пречат на майките си, особено ако майките не работят, а са домакини. Или искаш да ходиш по заведения? Да си мислила по тия въпроси навреме, на 25 г. не всяка е готова да бъде майка. Ще се занимаваш с детето си, дома си, хоби, работа от вкъщи. Ако си толкова заета няма да ти е скучно, защото на теб ти е скучно и досадно, а не самотно, така усещам.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a44f75567a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здрасти,

и аз съм мъж на 25 и сега ще ти кажа какво мисля, но без да ми се обиждаш.

Нека първо сметнем правилно. Имате 12 години разлика, тоест той е на 37, а ти на 25.
37 годишен мъж седи да играе на компютъра по 6 часа на ден, спи в другата стая, работи в друг град по 5 дни....
Честно да ти кажа аз лично оставам без думи. Значи постоянно обвинявате, че нямало истински мъже, че вече да срещнеш отговорен и сериозен мъж е невъзможно, а в същото време си се хванала с 37 годишен инфантилен глупак, който не го е грижа за нищо.
Ами сори, обаче сега ще се оправяш сама. Защото, както има " мъже " на 37 които цъкат игрички по цял ден, така и има и стотици мъже на 25 които с радост биха гледали деца, защото това е нещо, което наистина искат. В случая визирам и себе си.
Играех игри, когато бях на 11, а сега се питам какво ли би било да си играя със собствените ми деца един ден. На моменти си казвах, че може би ние мъжете наистина някъде грешим.
Може би не съм достатъчно зрял все още, за да имам семейство. Прекалено млад съм може би, защото съм само на 25.
Е... то се оказва, че много жени, като теб всъщност са доста, доста по-глупави, отколкото и предполагах и се хващат с абсолютния боклук, който 5 пари не дава нито за теб, нито за детето.
На 37 години и играе игри...

Толкова неща исках да кажа, че нищо не написах. Представи си колко ме е яд мен, че има такива глупави жени, като теб.
Ти си иделна извадка на жената, която не искам да срещам, дори и да си много красива.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ab3d1a380c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На практика ти мъж нямаш, затова се разведи без угризения и си намери мъж, който с радост би играл с детето ти, както казва номер 3, а не на компютъра. За съжаление номер 3 не може да си представи колко много мъже и по над 40 г. вечер вечер се прибират и сядат да играят на компютъра. И понеже такива са напълно безполезни за мен, предпочитам да си стоя сама, отколкото с незрял мъж на 40.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e8f71aadcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3 - Аз като мъж да ти кажа, че е страшно недостойно да окалваш другите мъже за да се изкараш ти по-добър пред някоя жена. Говори за ниско самочувствие и отчаяние. Вместо да дърпаш другите надолу се стреми да израстваш личностно и да имаш някакво самочувствие.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f649a810d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще следя темата, защото съм в същото положение, но моя мъж е на 25г. Не работи в друг град, но работи доброволни извънредни дни и часове. Абе г/д за час-два го виждам през деня, та си е все едно работи в друг град. Един памперс не е сменил досега, а уикендите, в които е решил да не работи седи в другата стая и си играе на компютъра и като му кажа "Хайде, излез с нас на разходка" той отговаря, че го мързи и до там.
Свързвам го с това, че не беше готов за дете, но тъй като вече имах един аборт (пак докато бях с него) не исках да махна и това, затова се примирявам засега. Ако нещата тръгнат на зле вече не знам..

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e1aded035d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 1 - Не може да живеем там, работата не е само там. Известно време там, после в друг град. А с детето излизаме постоянно, с приятелки, които също имат деца. Живеем в малък град, няма кой знае какво да се види тук и къде да се отиде. За един час може да обиколиш целия град. А за това, че искам да изляза сама - не виждам нищо нередно, това не значи, че детето ми пречи, но при условие, че аз съм с него нонстоп, мисля, че имам право на един час поне едно кафе да изпия без да бягам след него и очите ми да са на 6. Все пак аз не съм си го направила сама, за да го гледам сама. То има нужда да е и с баща си понякога. По заведения не ходя, крака ми не е стъпвал в дискотека. Не съм такъв човек, не ме влече. Предпочитам да седна в парка и да изпия едно кафе. Това за мен ще е все едно съм отишла на екскурзия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e1aded035d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 3 - Колкото и клиширано да звучи, в началото нещата не бяха така. Всичко започна след като се роди детето. И малко по-малко се задълбочи. Може би си прав, глупава съм, щом още стоя и търпя всичко това, но когато човек е сам и няма подкрепа от никъде е малко трудно да направи каквото и да е. Но не е и невъзможно.. Или всичко ще се промени или ще приключи. Нямам сили за повече. А живота си върви..

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 643cdf9d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А, към номер 3, жената не е виновна. Мъжете много се променят след сключването на брак и след появата на дете. Не сме ясновидки, за да го предвидим това...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker