Иска да направи, аборт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (88560)
 Избор на редактора (164)
 Любов и изневяра (20449)
 Секс и интимност (10356)
 Тинейджърски (19314)
 Семейство (4318)
 Здраве (7247)
 Спорт и красота (3795)
 На работното място (1828)
 Образование (5148)
 В чужбина (1154)
 Наркотици и алкохол (859)
 Измислени истории (710)
 Проза, литература (1422)
 Други (11780)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Иска да направи, аборт
преди: 11 месеца, 17 дни, прочетена 1899 пъти
Здравейте, аудитория! Имам нужда от съвет. На 34 години съм денен съм от 8. Съпругата ми е на 29. Бременна е, но иска да абортира. Проблемът е, че от 6 години правим опити за дете, но не ставаше- досега. И сега, когато това се случва, тя иска да го махне, защото не била готова, живеело и се, искала свобода. Финансово сме много добре можем да гледаме дете. Аз и психически се чувствам готов... чакам това от години.. тя прави всякакви опити да убие детето ни... пие непрестано. Пуши, дори онзи ден видях как пие някакви хапчета и и ги избих от ръката. Помогнете какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 17 дни
hash: a373949b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Поговори с нея. На нея може да и се живее и до 40 годишна? ! А твоя биологичен часовник тиктака.. намери с друга жена, която се е наживяла и иска едно нормално семейство.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 38d5305ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   С риск да ме нападнат, ако иска да прави аборт - да прави. Да, и двамата носите отговорност за това дете, ти също имаш думата, но финалното решение, е нейно. Все пак физическите и душевни последтвия са в по-голямата си част за нея. Отделно ми звучи като онези хора, които си мислят, че искат нещо сериозно поради не знам каква причина, но когато им дойде до дупето, се сещат, че реално не са готови и им се занимава със съвсем различни работи. Едно от най-гадните неща е нежелано дете, не му ги причинявайте. Изобщо цялата история ми звучи много абсурдна с тия хапчета, които ѝ избиваш от ръцете и т. н. Поне, като толкова иска, да го направи като хората, а ти се замисли имаш ли бъдеще с тази жена.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: e50790cadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами остави я да абортира. Явно е, че има емоционални проблеми, които на 100 процента ще се отразят много жестоко на детето, което като порасне все ще се чувства нещастен човек. Затова най - добре да не ражда щом няма желание! Хората с емоционални проблеми е най - добре да не стават родители! Ако имаш наистина голямо желание да си татко просто веднага скъсай с нея и си намери нова приятелка. Всеки има право да живее живота си така, както иска.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: c49ba989d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Изхода е един-раздяла!
Ако те обичаше нямаше да иска да го маха.
Живеело и се, не се ли е наживяла, на 29 е, просто не вижда бъдещето си с теб, аборта не е шега работа, има мнооооогооо по основателна причина от това, което е изтъкнала, замисли се!

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 4f84c5acd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   С риск коментарът ми да не бъде публикуван, извинявай, кой си ти, че да решаваш тя какво да прави със своето тяло? Ей, значи мъжете сте страшни, само за е*бане и разплод ни имате. Щом ти е казала, че не е готова, какво повече искаш от жената? Вземи ти забременей, пък ми карай 9 месеца ад. То много лесно така - айде забременяхме и ще раждаме. Тя решава кога е готова! Ти си мислиш, че е детска игра бременността явно.
Само за себе си мисли егоиста "Аз и психически се чувствам готов... " а човека, който ще се мъчи не го питаш как е. Аман!

Eva

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 139ab58f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Развеждай се и си търси друга.
Защо ти е тая пияница безотговорната?
Да го увреди преди да се е родило и да ти го тръшне инвалид?
Оставяй я да си чупи главата а ти си намери свястно момиче

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: ad8baf77ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Авторе,

мъчно ми е, че си изпаднал в това тежко и несправедливо положение.

Радвам се, че има и такива мъже като тебе, които търсят и искат правдата. Радвам се, че има такива мъже като тебе, които са ЗА живота, а НЕ за смъртта, включително, когато става въпрос за ЖИВОТА на НЕРОДЕНО, НО ЖИВО В МАЙЧИНАТА УТРОБА ДЕТЕ!

За жалост има мъже, които не ги е грижа за техните бременни приятелки и жени, и когато бременните им жени виждат мъжкото безразличие, отиват и заради НАКЪРНЕНО САМОЧУВСТВИЕ, ГЛУПОСТ И ГОРДОСТ правят аборт!

Какво да ти кажа:

ако жена ти работи - вземи й всичките пари! Не й давай никакви пари, да няма и спестявания, защото тя може да купи някакъв препарат и абортивно "лекарство", с което да убие твоето дете!

Твоята жена ТРЯБВА да проумее, че ТОВА ДЕТЕ Е И ТВОЕ, А НЕ САМО НЕЙНО! И ЧЕ ТЯ НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА ПОСЯГА И ДА УБИВА ЧОВЕШКО ДЕТЕ!

АБОРТЪТ Е УБИЙСТВО НА НЕВИННО ЧОВЕШКО ДЕТЕ В МАЙЧИНА УТРОБА!

Напомни й, че ако тя направи аборт- това ЩЕ Й КОСТВА ЖИВОТА!!!

Това, че не всички жени, които направят аборт не умират, НЕ означава, че няма СМЪРТНИ случаи на жени, убили децата си по време на операцията!

Авторе, ти издържаш семейството, работиш, за жалост не можеш да си като детегледачка покрай съпругата си, и да си до нея всяка секунда.

Напомни й, че това е вашето общо ПЪРВО дете-дългочакано и желано!!!! Тя не трябва да посяга на човешки живот! Ще съжалява!

Поговори с майка ти, тя би трябва да те разбере, тя нека да наблюдава и се грижи за жена ти, докато ти си на работа. Да се изхвърлят всички лекарства, с изключение на онези лекарства, които подпомагат доброто развитие на плода!Много ми е мъчно за тебе, човече.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 127241307c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Според мен е луда или има нова тръпка. Бягай далеч и се развеждай. Поведението й не е нормално.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: ae9ed57b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не знам , говори и, ще съжалява цял живот, ако го махне и вашите взаимоотношения няма да са добре, може би ще се разделите.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: dac9e4efee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Няма как да я накараш да задържи детето.
Тя не е готова да бъде майка, не иска да бъде майка.
Заведи я да направи аборт, щом иска, след което се разделете и си намери нормална жена, която да иска деца.
Тя не иска да бъде майка и няма онзи майчински инстинкт, който узрелите жени имат.
Остави я.
Не бих се учудила през цялото това време да е пила противозачатъчни и затова да не е забременявала.
Сега може да се е получило погрешка, поради забравяне на хапче или друго.
Но повече от очевидно, не по нейно желание.
Води я да си получи това, което иска и я остави.
От нея дете няма да имаш.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 634aab2c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Виж какво ще стане с детето. Ако го махне се разведе веднага с нея. Тя не те обича. Щом сега не иска детето, когато го има, явно съзнателно те е мотаела, а си е правила свои планове. С една дума, предпазваща се е целенасочено да не забременее, а теб те е разигравала и си те е вътяла на пръста. Тя не е жената за теб. Ако роди детето не знам, тя няма да го обича й ще си го изкарва на малкото създание, ще го тормози психически и може би и физически. Ти отново ще страдаш. Може би по - добре е първият вариант с такава майка, не знам!

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 4539d875cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Тази твоя жена е психически нестабилна и дори да се стигне до раждане, няма да може да го гледа и ще е кошмар. Може би трябва да я заплашиш с развод и ако се наложи да си търсиш щастието при друга.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: b3e631d375
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Според мен е изплашена, защото сте го искали дълги години и изведнъж, когато едва ли не сте опитвали по инерция, се е случило. Поговори спокойно с нея.

 
  ...
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: dcd94cf389
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Много неприятна ситуация. Според мен трябва да поставиш условието, че ако направи аборт поради такава причина ("живеело" му се на момето... ), ще я напуснеш. И я остави да си прави каквото иска, нека прецени.

На мен ми прилича на подсъзнателна съпротива срещу твоите гени, но айде да не задълбавам...

 
  ...
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: ca6b62dadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Смятай брат. Докъде се докараха всичките...

И да, напълно може да ги съдя колкото си искам,защото те говорят за нас подобни неща. Мамини деца сме били, били сме нямали пари и тн и тн. Господ най-после и е дал възможност, а тя я пропилява.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: 8bb619567c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Трябва ви помощ.. От лекар, психолог.. от вас. Понякога при бременност хормоните изпращат жените в невероятни състояния. Говоря от личен опит. Ако здравият разум не помогне, не знам дали би имало смисъл да вървите срещу изборът и. Успех.

 
  ...
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: efe4164f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Няма смисал от убиди нито към жената нито към автора. Трябват само разговори. Ако сте говорили пак и пак и пак докато се изясните. С криене на пари както прочетох по- горе до никаде няма да стигнете. Едно дете е наистина много голяма отговорност и промяна. Трябва да си готов и да даваш и да вземаш. Колкото е хубаво да имаш дете толкова е и трудно от към напрежение. Имай в предвид и, че бременните жени изпадат в нервни кризи през бременността и са по- лабилни. Ако нистина искаш това дете и тази жена говори непрекъснато с нея докато и омръзне да слуша. Опитай всичко възможно. Ако тя те обича и се чувства сигурна в теб не би трябвало да има причина да не иска дете. Успех.

 
  ...
преди: 11 месеца, 15 дни
hash: e769a43f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Тя наистина не се е наживяла. Оженили сте се прекалено рано. Била е само на 21 години. Явно иска да опита и друг живот. Да ходи нагоре-надолу. Може би има и друг мъж. Поговори спокойно с нея и я остави да прави, каквото реши. Не ти трябва нежелано дете. А и дори да го роди без желание, може пак да реши, че й се живее. Ще те остави и ще има още едно нещастно дете. А и ти също.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 15 дни
hash: a2390c3f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Изплашила се е и затова говори така, не е била подготвена, хормоните и са забушували. Не е лесна бременността и всичките промени с тялото и психиката. След като не го иска, не може да я спреш, ако го направиш си насилник. Говори с нея, дай и подкрепа и стабилност, без да я притискаш, кажи и да не пие хапчета и алкохол, така само ще навреди на себе си. Ако не си промени решението, не може нищо да направиш, тялото е нейно

 
  ...
преди: 11 месеца, 15 дни
hash: 910dd3ad89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Май всички, които пишат, че тя си решава, забравят факта, че хората 6 години са правили опити. Искате да кажете, че жената 6 години е правила опити и никога не се е замислила, че ще бъде бременна 9 месеца, че няма да спи нормално 2 години след раждането, че купоните рязко ще намалеят? !
Авторе, в неизгодна ситуация си. Според мен жена ти е допуснала, че няма да забременее. Правила е опити, но изобщо не е мислила, че наистина ще забременее, защото дълго време не се е случвало. Сега е изпаднала в лек шок, изплашила се е и е започнала да се отказва. Погледнато психологично е някак разбираемо. Мога да те съветвам да не я притискаш да ражда това дете, тя няма да е щастлива и нещата никак няма да вървят по мед и масло. Може да се консултирате с психолог, да поговори с някого и да си отпусне душата. В крайна сметка си на 34 години, ако не си доволен от тази връзка, ако искате различни неща, то си наясно какви са ти вариантите. Не можеш да я контролираш, ако не направи аборт, то ще пие разни хапчета, ще пие алкохол, ще пуши цигари... ще намери начин, ако не да премахне, то поне да нарани плода. Тя е възрастен човек, ти не си и родител, няма как да я спреш, това е положението. Тя разполага със собствени средства, със собствено време и ако пожелае, ще намери начин да абортира. Избий си от главата, че можеш да я убедиш насила да задържи и роди детето ти.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 15 дни
hash: 80311820b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Привет! Ами ако детето не е от теб и я е страх, че това един ден може да се разкрие.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 14 дни
hash: 47410f383c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Детето, не е от теб затова иска до го маха.
Не може шест години да правиш опити за бебе,
после да искаш, да абортираш.
Жена ти си има ебач/, който се е празнил вътре.
Не се е пазела.
Затова те баломосва, че не готова и тн.
Не се оставяй да те манипулират, лъжат брат!
Сега тя е 29 години, кога ще иска да ражда
_като стане бабичка ли???

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: a2390c3f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторе, какво се случва, как е жена ти

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: c6dba7ddf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   н. 5, Ева, настина кажи ни кой е той, че да иска такива неща от нея? Магарето, което трябва да работи, да плаща сметки, да изпълнява прищевки и до там? Въпросната жена за 6 години опити все пак беше ли на ясно какъв ще е крайния резултат? Като не е била готова защо тогава се съгласява цели 6 години да правят опити?
Авторе, жена ти е много емоционално и психически нестабилна, и ако все пак роди това дете, тогава не ми се мисли какъв би бил животът ви, както и това дете в каква среда ще расте. Знам само, че твоят живот ще бъде истински ад, така че ти си човека да решава какво да прави.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 4717d7e11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Колкото и да ти е трудно-раздели се с нея! 6 години вървене в една посока и изведнъж-живее ми се? ! През всичките тези години пак ли и се живееше и какво има предвид под живот на 29? ... барове, купони, тийн истории за пораснали? Ако е в някаква нервна криза и я преодолеете-добре, но ако това наистина е мнението и... съжалявам, но ще трябва да заживееш нов живот, без нея. Трябва ти жена, която като теб знае какво иска и да дадете на детето си сигурност, стабилност и пълноценно семейство! Успех!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 9f3837d2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Aз съм с коментар н. 25
Автора е пуснал тема, в друг раздел/любов и изневяра/... иска да направи аборт 2 продължение.
Както предполагах, жена му си имала любовник.
И сега се развеждат, както е писал автора.
То такава изневяра не се прощава/
Автора е на 34, ще си намери друго момиче,
Тя може да е по красива и по хубава, но по -важно, да е честна
и да държи на мъжа до нея.
Бившата след известно време ще иска да се събирате /да пробвате.
Затова срещи с нея, само в съда при развода!!!


S&M

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 9579bed7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Включвам се да кажа на номер 5 и на други като нея -бременността не е ад. Да трудна е, да животозастрашаваща е, да бреме е. Но за Бога в утробата ми расте моето дете как може това да е ад!??? Друг е въпроса да не искаш детето. Да не искаш бащата. Но номер 5 явно не си имала трудности нито здравословни, нито житейски щом определяш бременността като ад. Рака, спина и всички страшни болести са Ада. Да носиш девет месеца дете под сърцето си е благодат. Промените в тялото не са много по различни или непоносими от промените които изпитва човек при други състояния. Разбира се всичко продължава 9 месеца, но се изтрайва. Как ме дразнят значи такива като номер 5. Мъжете това мъжете онова. Ако такива мъже привличаш това не значи че всички са такива. Да не разбират какво е. Да ако им го дадеш на тях може и да не издържат. Но аз не бих го дала доброволно тоя шанс да износя и родя дете.
На автора едно ще кажа -запали свещ, че си се отървал. Ще видиш някои ден когато срещнеш истинската си половинка и прегърнеш рожбата си колко голяма услуга ти е направил живота, като те е отървал от тази. Само живот и здраве!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker