Бъдещата ми свекърва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бъдещата ми свекърва
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1747 пъти
Здравейте! Моля за вашата помощ. Отново тези свекърви. С приятеля ми сме заедно от три години. Живеем заедно, всичко е като все едно сме женени. Много се обичаме, както той така и аз, но майка му не се спира даже и в чужбина. Тя живее в чужбина от години, но не спира да се занимава с мен. Знам че живота наказва жестоко и дано да е така, защото само аз знам какво съм преживяла. Историята е дълга, но накратко. Тя и дъщеря й ми съсипаха нервната система, не спя спокойно, нощем сънувам кошмари и скачам като луда, пия хапчета и ден и нощ, а съм на 21. В социалните мрежи пише всякакви статуси за мен, споделя снимки с лоши пожелания и че живота ще ми го върне тъпкано. (Това че отдалечавам сина й от нея) а тя горката не го заслужавала. Както ви споменах тя има и дъщеря. Няколко пъти им давам шансове а те ме обиждат и ме блокират. Бъдещата ми свекърва и нейните приятелки ме обиждат на коментари на нейните статуси, а когато аз веднъж реших да напиша статус, че родителите ми са ме възпитали да уважавам този, който уважава мен, тя ми коментира с емотиконки, които се заливат от смях. Пише също че човек сам трябва да си спечели уважението а не да се бута, както аз правя. И аз не мога да си обясня как 43 годишна жена уморена от работа сяда да пише такива неща, които подхождат на малко дете. Приятелят ми не говореше с нея месеци точно за това нещо, но преди два дни, когато разбра че баща му е пребил майка му от бой, на него му се скъса сърцето и веднага й се обади, а след това ме попита дали се радвам. Скарахме се и той ми каза “какво искаш ти от горката ми майка”, което ме съсипа. Кажете ми какво да правя вече отново си говорят и са си близки. Убедих се че наистина кръвта вода не става и понякога си мисля, че цял живот се обричам на страдание. Забравих да кажа че майка му и сестра му обиждаха моята сестра с най-обидни думи, просто защото когато двете ме нападнаха в едни коментари, сестра ми ме защити и те й налетяха. Незнам какво да правя, мисля си да си отида и да го оставя известно време сам и когато ме потърси да му кажа че трябва да се отдалечи от онези двете, за да бъдем добре ние, защото те не ми дават шанс и не се получава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: e9c2da162c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай с 200 и от бъдещата свекърва и от бъдещия си мъж....
Един мъж, който застава на страната на майка си в такива семейни псевдовзаимоотношения е мамино синче и пълен льольо....

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e43d82b58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я си бий шута и толкова, явно не си желана по някаква причина, какво се буташ? Животът си е твой ама как ще ги издържиш тия хора? Все пак си мисля, че има някаква причина и че споделяш половината.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 999179ccc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Правилно. Първо ги блокирай във всички социални мрежи и след това събирай багажа и да те няма. Не мога да повярвам, че така наречения ти приятел толерира подобно отношение към теб. На майка му и този бой й е малко... Аз също имах проблеми със свекърва, с която живеехме в една къща, и много добре знам какво ти е, но съм с мъжа си тъй като си взехме апартамент и се изнесохме, за да сме далеч от нея. Сега не си комуникират и всичко е ОК. Ако мъжът ти не те подкрепя, просто вън. Не си заслужава на 21 да търпиш подобен тормоз от поредната психично болна лелка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: eaa34e5a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тези явно са много прости. Или са циганки или някакви много много прости жени от провинцията. И моята свекърва ме дразни, но е класи над твоята. Твоята е болестно състояние в комбинация с простотия. Приятелят ти дори да й се разсърди, той си й е син и няма как да ги разделиш. Той си я обича и е по вероятно във времето като му премине вклюбването в теб да не изпитва никакво уважение. Цял живот ще си имаш проблеми с тази жена. А и щом се бият, бягай далече. Зарязвай го тоя. Той не е виновен, той не може да смени майка си, но ти заслужаваш ли това?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2d7510fb79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Първо спри всякаква комуникация във фейсбук с тях. Махни ги въобще. Нищо не печелиш от комуникацията с тях и вместо да си живеете ти чоплиш ли чоплиш. Второ вие сте големи хора и си живейте живота. И трето осъзнаваш ри, че един ден може де си на мястото на ошамарената???

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: afa6c6bba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не знам колко я е бил бащата, но малко ми се струва. Синът й не е говорил с нея месеци и първата й работа като се чуят е била да го насъска срещу теб. Аз лично се радвам, че са й приложили физически тормоз - заслужава го за емоционалния и психически такъв, който прилага на теб (той е много по-опасен).
На 21 не трябва да си с разклатени нврви и да пиеш успокоителни. Дъртите свекърви не могат да приемат, че синчетата им са порастнали, станали са мъже, сформирали са собствено семейство и то е приоритет пред родителите. Това са напълно нормални неща и са част от израстването на човека. Като не ги приемат - да ходят на психолог да им лекува психичните проблеми. Лошото е че в случая тровят и теб и твоето здраве.
Съветът ми е просто да ги блокираш във всички социални мрежи, за да нямат никакъв достъп до теб. Намери си квартира и се изнеси като обясни на приятеля си, че не можеш да живееш така и не искаш цял живот да бъдеш тормозена от майка му. Бъди непреклонна в решението си да се изнесеш и го направи. Той ако е мъж на място и те обича, ще те последва, ще премисли приоритетите си в живота и ще прекъсне контакт с тази токсична жена. Ако не, ще намериш друг - на 21 си все пак. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 994055a082
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаеш ли, миличка, точно снощи си говорихме за фейсбук и малкият ми син (на 21 е) заяви, че на хора над 28 години трябва да им се забрани достъпа до фейсбук. И е прав да ти кажа, нищо че беше в кръга на шегата. Разбирам те чудесно и ти пожелавам кураж и железни нерви. Спри да четеш глупостите на свекито, не ѝ обръщай внимание - по-лесно е отколкото си мислиш, ами ако живеехте заедно? Радвай се, че е на майната си. Обаче пред сина се въздържай от лоши думи за нея, ще сгрешиш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ae6a73af58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Блокирай я и да не ти пука. Важното, че е далече! Нека някой се обади на мъжа й, че дъртата има любовник и тогава ще има екшън.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7f3268dfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 7, хайде сега да си признаеш как нацъка на всички коментари по една звезда, а на себе си - пет, само и само да заблудиш авторката, че 6 човека й даваме грешни съвети, а ти си права. Викаш й миличка, нареждаш свекито, че говори глупости (уж си на нейна страна и я разбираш) и след това съвсем “добронамерено” я съветваш да търпи тормоза, който й се прилага, и нищо да не казва на мъжа си (да може мама да си го подковава на спокойствие и той никога да не се усети, че има нещо нередно в поведението й). Много си хитра, няма що. Сигурно се припозна в образа на дъртата свекърва и реши да изтормозиш момичето - колко благородно.
Авторке, да се спре тормозът от дърта свекърва има два начина - 1) казваш, че не си ок, мъжът ти те подкрепя и намирате решение да спрете токсичното влияние заедно и 2) казваш, че не си ок, мъжът ти не те подкрепя, приключваш връзката и се изнасяш. Но винаги трябва да си кажеш - мълчанието не е решило нито един проблем и никой не е длъжен да търпи тихомълком тормоз от роднини в името на любовта си. Ако един човек те обича, той няма да позволи който и да било да се държи така с теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a6b93ddd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахахахахх, как може от такива глуппости да си разбивате нервите? Фейсбук, моля Ви... Наистина бих ги блокирала плюс една майна на изпроводяк. Сериозната част обаче е с боя - не бих имала работа с хора, за които това е нормална част от живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker