Семейството ми ме спъва надолу към провала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството ми ме спъва надолу към провала
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1552 пъти
Привет на всички! Аз съм от този тип хора, мечтателите, които мечтаят за съвършеният розов живот, изпълнен само с позитивизъм, сладки думи, незабравими изживявание и т. н.
Семейството ми обаче е поело задачата да ми напомня, че леко се отклонявам от реалността. Дотук историята ми може да звучи нормална но в следващите редове ще разбере защо заглавието е такова.
Приятно ли ще Ви е скъпи читатели всеки ден от малки да Ви повтарят, че нищо не става от Вас?
Приятно ли ще Ви е скъпи читатели ако постоянно ви тъпкат до основи самочувствието и не Ви позволяват да го издигнете дори за кратко?
Приятно ли ще Ви е скъпи читатели ако искате да споделите чувствата си но няма кого от семейството Ви да разбере защо сте така тъй като сте от различни вселени?
Смятам, че отговора на тези три въпроса би бил НЕ!

От малка скъпи читатели аз се чувствам толкова неоценена и неуверена благодарение на моите родители, които вместо да ме подкрепят и да се гордеят с мен те всеки път ми казвата, че от мен НИЩО не става! Повярвай те ми много пъти съм искала да си тегля чертата. Знам, че може да ме мислите за луда но аз имах чувсвото, че живея в Ада. И до днес продължават да ме тормозят а вече съм на 22 и все още нямам увереността благодарение на тях. И постоянно си повтарям, че нищо не става от мен благодарение на тях. Имам нужда от съвет как да започна да не им обръщам внимание на безмислените приказки спрямо мой адрес. Ще се радвам ако получа помощ и подкрепа. Все още вярвам, че съществуват добри хора, макар и много рядко срещани. Това е от мен. Единственото, което ще Ви кажа е да бъдете уверени в себе си! Бъдете себе си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8193ae1550
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами покажи им ще ставаш изнеси се бачкай и си живей живота с абсолютно редки контакти с тях и ще видиш че ще се променят.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e2459ad5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами добре, че те спъват, а не те бутат надолу към провала, че тогава е лошо. Не пишеш дали работиш, дали учиш, изобщо освен, че искаш "розов живот", друго не виждам. И е срамота на 22 години да разсъждаваш, да се изразяваш и да пишеш като осемгодишна - дори и заглавието ти е сбъркано.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 48b3a45cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Родителите могат да ти дадат само онова, което сами притежават. Вероятно самите те имат проблем със себе си и по някакъв начин смятат, че ти помагат.
Не очаквай от тях да се променят, но не им се сърди. Фокусирай се върху себе си, гради увереност на база успехите си.
Поставяй си цели, чието изпълнение ще ти носи удовлетворение. Силата да бъдем такива, каквито желаем, е в нас.
И поставяй повече акцент на силните си страни, а не на това, което в момента ти липсва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 68da9b2ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вместо да ги обвиняваш, се изнесли и пробвай живота сама

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 736f4db0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Като си на 22, се изнасяй, за какво ти е да продължаваш да живееш с такива хора, които са си кухи лейки отвсякъде-и бездруго има момичета-ученички, които са готови да се изнесат, веднага щом станат на 18-ще работят, ще следват, ще плащат наем, но да не са с техните никога вече! Просто няма смисъл-те ще действат като станат на 18, а ти какво чакаш, че не действаш? Ти си под постоянен стрес, не го забравяй! Просто си намери свястна квартира, с момиче най-добре, ще може да си делите и наема, премести се в друг град, ако трябва, на вашите не им казвай къде ще живееш, изтриваш им всички номера, приятелства в социалните мрежи и започваш на чисто-намираш си една доходоносна работа и си уреждаш живота! Желая ти успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 168d420fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако реално е така - изнеси се на пръв план. Предполагам, че ако всеки ден ти казват подобни неща - значи живеете заедно. Няма универсална формула за оправянето на този проблем, а той е дълбок и труден за разплитане, поне от моите наблюдения с познати. Друг съвет, който мога да ти дам, е ако нямаш човек до себе си - да си намериш, тъй като ако е точният, той може да ти възвърне увереността, да те подкрепя, обича и да градите заедно. Психолозите, ако можеш да си позволиш, също работят с такива проблеми, опитай и с тях! Има и едно нещо, наречено "Семейни констелации", за което съм чувал, че помага в подобни ситуации, но лично не съм посещавал. Ако искаш го провери, прочети и дано намериш решение на проблема!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: eb43bfcb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Привет авторке, на 32 съм, минал съм през същото. Като бонус - всекидневен жесток бой върху мен и сестра ми. Знаеш ли, много е трудно, но не и невъзможно да го превъзмогнеш. Първо и най-важно, отдели се от семейството си, живей сама. Следваща точка - не им позволявай да ти се бъркат. Ако вземат да ти ги говорят такива, тегли им една. Срещай се с уверени и успели хора. Ако трябва, сведи контакт с вашите до минимум. Може да потърсиш и психолог - ако уцелиш на добър, ще ти помогне с промяна на нагласата.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e2459ad5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   до 5 от 2
Интересно ми е каква "доходоносна работа" предлагаш да си намери авторката - аз не виждам потенциал и някакви умения, споменати в историята? Ако не те затруднява - сподели някоя идея!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cc6c744f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   В твоите изречения, "скъпи читатели", трябва да е заградено със запетаи!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker