Проблем с майка ми, заради жената до мен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблем с майка ми, заради жената до мен.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2124 пъти
Здравейте драги читатели, във една такава ситуация съм че няма на къде, буквално на дъното съм.

Имам връзка с жена 16 години по голяма от мен, 4 години крих от семейството ми. Споделих на баща ми той каза, да правя каквото знам и че аз ще си блъскам главата, обаче майка ми хич не е съгласна с тая връзка. Аз се чувствам щастлив с нея, и не желая да я оставям въпреки че майка ми се опитва да ме убеди да я оставя. Приятелката ми иска да заминава за чужбина, а аз съм много объркан какво да правя и на 100 процента съм готов да тръгна да живеем заедно, обаче най големия проблем който ме спира е майка ми. Тя вече не ми говори, че като и споделя че заминавам за чужбина ще полудее, кажете ми какво да правя. Не искам да оставям приятелката си сама, не искам и да се разделям. Чувствам се прекрасно в тази връзка и всичко върви идеално.

М/22г

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: fe2155f290
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 22 години си, пълнолетен и зрял, можеш да правиш каквото си искаш. Спокойно, родителите ти ще разберат, че има искра между вас и ще се примирят! УСПЕХ!
One girl

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c88127704f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Млад си още, обясни на майка си как се чувстваш, не трябва да те спира. Не се знае след време как ще е връзката, но щом искаш да си с нея майка ти не може да ти каже с коя да си... Опитай се да я успокойш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 216c0d6bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Най-добре да заминете - от една страна първо няма да се сблъсквате с толкова много предразсъдъци от познати и непознати, от друга ще може да си стъпите по-лесно финансово на краката и да сте самостоятелни. Даже връзката да се окаже грешка и да се разделите ще си натрупал опит, а евентуално и някакви спеставания, ще си по-независим и свикнал да се оправяш сам, което си е добро начало - не виждам какво губиш, ако пробваш. Само на 22 си - всичко е пред теб и имаш време за всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9db9ee6cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам, че много ти се чука, но 16 години е АБСУРД. Виж президента Макрон какъв смешник. На 40 години с баба до себе си. Какви са ти плановете - да имаш какво да чукаш до 30г или да се жениш за нея? Ако е 3-4 години по-стара, максимум до 5 как да е. Но 16 - абсурд. Ако кажеш, че си гей няма да звучи по-зле ситуацията.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dd14925b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По принцип всеки сам си преценява с кого да бъде - майка ти и да се тръшка, и да реве, и да се разболява, и да манипулира все тая - не е тя човекът, който да преценява. Ако трябва да спреш комуникация с някого - това е с нея, не с жената до теб. Когато станеш мъж, на първо място е собственото семейство (жена ти и децата) и след това родителите.
Твоят случай обаче е малко по-различен. Ти на 22, тя на 38 - менопаузата чука на вратата. Какво ще правиш с лелка - тя за теб е такава. Ако майка ти е властна и е свикнала да ти се налага и да взима решения вместо теб, може затова да се загледаш по лелки. Не е нормално да те привличат толкова възрастни жени. Аз не бих се занимавала...

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 786ef23b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Драги момко, и в Библията пише, че "... Бог съдаде жената, да е другар на човека... и той ще остави майка си и баща си ище бъде до жена си"
Какво се чудиш? Щом ти е добре с тази жена-бъди с нея! Естествено, че майка ти ще ревнува, но тя ще ревнува от всяка жена, с която си. И това ти го пиша от опит.
Няма да си чукаш главата, щом си щастлив.
А и като си в чужбина вашите ще се затъжат за тебе и бързо, бързо ще ти простят ( особено майка ти ) това "предателство".
Гледай своя живот, своето удобство, своя комфорт.
Така, както ти знаеш къде се чувстваш добре, майка ти няма как да знае!
Или искаш, като останеш при майка си да сменяш жена след жена в отчаяни опити да получиш одобрението на мама и в следствие на това да си останеш при мама завинаги?
Давай смело с жената до теб и хич не го мисли.
Какво като е по-възрастна? Тъкмо е по-опитна и няма да ти къса нервите като малките пикли!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 912db95626
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си самостоятелен човек и майка ти може да изрази мнение но не може така да влиза в животът ти. Да 16 г. е много. Но това е твоят избор, път и желание. Замини. Така ще разбереш година жена за теб ли е или не. В чужбина, когато си в нова среда се отрезвява много за реалността.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7c4e46867c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами виж, в днешно време хората трудно намират половинки. Възрастта щом Теб не те притеснява, не виждам проблем.

Перспективата на майка ти е такава че тя по-скоро ревнува, знаейки че жената до теб едва ли не може да ти е майка Тя самата. Имайки в предвид че много хора биха се радвали да имат внуци някой ден, майка ти най-вероятно не вижда потенциал във това тази твоя приятелка да може да се окаже надеждна във това. И пак, вижданията за възраст оказват влияние върху това че те я виждат така че след едва ли не някоя друга година ще е нещо тако 'баба' тази жена.

Аз също съм се влюбвал доста по-голям човек от мен но нямаше как да стане по различни причини. Познавам и други хора със голяма разлика във годините но все пак са си заедно и си се обичат. Даже на Франция сегашният президент е по този начин. Нали го одумваха и се мъчеха да го критикуват - човека каза 'Аз съм щастлив'.

Каквото е писано.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9062dcf019
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Майка ти е права. Един ден ще съжаляваш. Но сам ще се убедиш. Ж39

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1bc9b8892b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе ... братле, и аз харесвам какичките, като теб. На 25 съм и си падам дори по някои жени на 50 , но които изглеждат добре де. Друга въпросът, че и самите жени явно ме усещат, че харесвам по-големи и си ме свалят постоянно и ми правят намеци. Говоря за жени с 20-30 години разлика от мен. И в това няма нищо лошо, секса е супер, придобиваш голям опит.
Обаче пич послушай майка ти. На 22 а тя на 38. Ще съжаляваш.
Ако беше на 30 а тя на 46 някакси по се връзваше. Но ти си още суупер млад не си похабявай живота с връзка. Ще те върже с едно дете и край.
Каквото било между вас било. Още си много зелен и съм сигурен, че те моделира доста добре.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c7c09b6022
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   16 години са си доста. Сега си млад и влюбен, ама помисли за бъдещето ако останете заедно. Ти ще си на средна възраст, тя ще е баба. Не звучи готино, а? За това, ок изживейте си романса, но не си прави планове, че връзката ви ще е вечна, а и не си струва да си съсипваш отношенията с майка си заради това. Гарантирано ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b58a7e2b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Добре де, а за деца мислиш ли? Сега се чувстваш прекрасно, а по - късно, когато приятелката ти не може да те дари с дете? ! Защо не помислиш и в тази насока? Приятелката ти иска да заминава в чужбина, а ти й кажи, че в най - скоро време искаш да те дари с дете и виж реакцията й. Кажи, й че, когато го направи, тогава ще за минете. Майка ти е права, и бъди сигурен, че ти мисли доброто и иска да си щастлив, но като родител се тревожи за теб. Разбирам я, тя е с много повече опит от теб и не иска да си чупи главата! Избери майка си и аз не мисля, че приятелката ти е за теб, но пък, светът е шарен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 78e48696f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Първо да се извиня, за това което ще кажа но майка ти е права. Брат ми, се беше забъркал преди няколко години с една дърта баракуда 10 години по-голяма и се изпокарахме цялото семейство. Майка получи инфаркт и все още е в много лошо състошние, не знаем дали ще се възтанови напълно. Заради тази жена, ни се случиха толкова лоши неща които не съм си и представяла, че може да се случат на нас. Баща ти, ти е казал така защото иска да си щастлив, майка ти също иска но не може и няма да се примири. След 10 години когато ти си на 32, приятелката ти ще е дърта лелка на 48 години. Ти си младо момче с бъдеще пред теб, нищо още не си видял помиси си добре какво решение ще вземеш. За майка ти това е било голям шок, а след като и кажеш че отиваш в чужбина ще я съсипеш тотално. Всяка майка иска детето и да е до нея, не прибързвай с изводите и поговори с приятелката си да не взимате бързи решения.
И ПОМНИ.. ЛЮБОВТА СИ Е ЛЮБОВ ИДВА И ОТМИНАВА, НАМИРА СЕ И ДРУГА, НО СЕМЕЙСТВОТО Е ЕДНО И Е ЗАВИНАГИ.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9b5e7ce9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз те съветвам да им теглиш една и на двете - майка ти няма право да се меси в личния ти живот, а приятелката ти може да ти е леля без проблем. Познавам няколко мъже, които се заглеждат по лелички. Единият е 30 , живее с родителите си и ходи с женена. Другият е 30 , живее с майка си и не иска да има жена изобщо или ако има, трябва да е на възрастта на майка му. Искам да ти кажа, че по такива жени не е нормално да се загледаш - това го правят инфантилите и мамините синчета, които си търсят от мама да се наместят при друга жена.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6ecfa22bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Вие ги оженихте направо... Човече, животът ти е един и е кратък, живей го както ти харесва. Майка ти е бясна, че не си с послушна наборка, която да ти роди руси дечица след 2-3 години и да живеете в бюргерска идилия. Карайте си връзката с жената до теб докато ви е приятно, никой не е казал, че ще сте заедно "докато смъртта ви раздели" и не позволявай на ничии предразсъдъци да ти се месят в живота и решенията.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dd14925b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 14, пожелавам ти успех с котките като станеш на 60 и мама и тате вече ги няма.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 10d1f1e77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 14, голяма глупост каза. Семейството не е завинаги - мама и тате умират преди нас. Стой си сама като се намира под път и над път любовта.
Само пропускаш нещо. Казваш че майка ти, баща ти, ти и брат ти сте семейство, а жена му се намира под път и над път и не е част от него. По същата логика и майка ти се намира под път и над път (и тя е жена извън семейството, което се състои от баща ти, родителите му и децата му) така че все тая има ли я няма ли я.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c1d6c44e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 14, хахаха - по тази логика какво ви дреме майка ти дали ще се оправи? Тя любовта се намира под път и над път, семейството на баща ти са баба ти и дядо ти и вие децата му. Майка ти и да си отиде, друга ще дойде :).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: eeb3c5b6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не виждам как майка ти ще ти забрани да бъдеш с ляля си. Че коя е тя и какво разбира!
А! И приятелите ти -също ще й викат лелята, но много важно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dfdb2999b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Хм!
Проблемът в случая е за жената, която е с теб.
Ти като решиш, си тръгнеш.
А тя ще си губи времето с теб.

Направи и услуга, тръгни си или правете деца.
Разбира се, ако тя го иска.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 130928961c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Здравей, само това ще ти кажа и си помисли, задай си въпроса сам, щастлив ли си? ако отговора е да, то тогава изживей си го, кой е казал, че нещата ще са така при вас след 10 години, до тогава я камилата, я камиларя.. Само, че на тая мадама после дупе да и е яко, че видиш ли ти жена ще си намериш и ще си пълноценен, ами тя???? Тя от тогава на татък връзка с мъж надали ще и е ок след години. А относно майка ти, седни сериозно и поговори с нея, че не си тръгнал да се жениш за нея, и, че сега ти е ок с тая жена, след време не се знае живота как ще ви завърти, ще намериш друга и ще си имаш семейство. Късмет ти желая, и един живот живеем, гледай да си щастлив, а до кога? до когато тогава! Но ще си го изживял.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6024a27609
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Авторе, младо момче си, неопитно, лесно за манипулация, а тия дъртите лисици точно това дебнат. Че то и 4-5 години не са малко и си личат, какво говориш ти-16 години. Че тя ти е майка, бе човек. Че тя още някоя година и влиза в критическата. Като изтрезнееш от влюбването ще те е срам пред хората да се покажеш с нея. Никой не е излъгал времето и тя няма да може. Майка ти безусловно права, нея я е вършал живота достатъчно, а пък все пак е жена и най добре разбира номерата на "приятелката"ти. Късай и хвърляй, каквото си чукнал-чукнал си, чао и всеки по пътя си...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cd6a242347
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Брат аз съм на 25 и имам приятелка на 32 която има 2 деца тинейджъри. и с мен е така

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9d3efb5135
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ето тук има една тема подобна на твоята:
http://spodeli.net/4/story-133581.html

Прочети ХУБАВО какво се случва накрая...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4cfff9284a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   От автора: Аз се чувствам щастлив, не си мислете че е някоя меркантилна кучка, която ме използва за пари и т. н
Чувстваме се щастливи, всичко не е наред. Не ме е маниполира с нищо, даже ми казва ако не се чувствам добре да си тръгна. Обичам я тази жена, не са 2-3 месеца а 5 години почти съм с нея.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a994911967
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До автора. Как да не те манипулира? Казва ти, че заминава за чужбина и ти като пале скачаш след нея. Още си млад и нямаш опит, личи си. Явно ти е първата любов и здраво ти е замътила главата. Тя има ли деца? Ти искаш ли деца от нея? Задай си някои сериозни въпроси преди да вземеш решение! Сега не го осъзнаваш, но 16 години пазлика са си 16 години. Това е брат, старостта не прощава.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 130928961c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До автора, драго ми момче, ако ти истински я обичаш нямаше да ти пука за мнението нито на номер едно пет осем или ако щеш и стотното на всички нас тук, всеки има свой погледа над нещата, всеки има различно мнение, най важното е ти какво искаш, живота ти не е мой, не е ничий ще си го живееш ти и само ти, млад си още изживяваш нещо хубаво, поне така пишеш, не е меркантилна, не те използва за нищо, и си вадя изводи, колко често си и подарявал нещо, правиш ли и подаръци с повод или без повод, романтичен ли, тя защо е с теб, или сигурно секса ви пасва, знам ли за мен поне разликата не е проблем ако е в порядъка 10 плюс минус, но пак казвам изразявам моето мнение, живота ни е един, живей го така както ти искаш, хорското мнение не е важно, защото аз сега ще ти дам акъл, и ще си затворя страницата след малко, а ти ще си го изживяваш. ТОВА Е ТВОЯТ ЖИВОТ!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker