Свекървами е много властна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свекървами е много властна
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1469 пъти
Здравейте, имам сериозен проблем със свекърва си, знам че темата е доста изтъркана, но става въпрос и за детето ми. С моя мъж сме заедно от 10 години, а от 7 сме семейство, имаме едно дете-момченце на 7 годинки. Още от самото начало свекърва ми под влияние на зълва ми се опита да ни раздели, но мъжа ми не поддаде, напротив обърна се срещу тях и застана до мен, както е и до ден днешен. По съвестната от по- възрастни и опитни жени, поех инициатива като по- малка и оправих нещата. След сватбата започнах да ги наричам майко и татко, тъй като те живеят в малък доста консервативен град, но на мен не ми пречеше, тъй като ги бях приела. След няколко месеца родих момче и го кръстих на свекъра ми, ето тук започна всичко, макар че живеем далече, тя иска да ходим при тях всеки уикенд, в момента който пристигнем тя вземе детето и никой не може да и каже нищо, при нея спи, тя го храни, докато беше малък беше добре защото аз си почивах, но той порасна, ние го отделихме в детска стая да спи сам, храни се сам, всичко прави сам, самостоятелен е, а тя се държи с него като бебе. Най -лошо е през лятото, тя не пита дали ще го заведем, а направо нарежда кога, защо и колко. В последно време започнах доста да противореча, защото не смятам че тя е човека който да възпитава моето дете.
Само да допълня, дъщеря и също има дете което няма и годинка, но при нея няма такива работи.
Моля за съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: aa92039d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вариантите са два:
Правилният: двамата със съпругът ти да НАЛОЖИТЕ вашите си правила и с твърди откази за нещата, които не само не са полезни, а и си вредят на детето. Ваканции при нея когато кажете вие, защото "имаме вече други планове"
Грешният: мъжът ти сам да е "лошият" и директно да каже новите правила, които или спазва или няма ваканции с малкия.
Най-лошият би бил ти да и го ринеш сама (аз бих я отрязала на мига, но ти ми изглеждаш слабохарактерна) и ще имаш двете змии и май и мъжът ти... щом досега не се е намесил.
Момче на тази възраст вече има ерекция, казвам го с най-чиста мисъл, но прочети или потърси психолог и поговорете. Може и ще му стъжните бъдещето на младеж и мъж после.
Не може да има ерекция, да опознава нови промени в тялото си, и там да е баба му да го гушнала, емоционалният "ритник" ще е...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 191d578465
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Следващия път, когато ви "нареди" кога да заведете детето, кажи, че не можете, защото имате нещо планирано. Така сте я научили, сега трябва дя я отучите. Иска се воля и твърдост. Не бива да се страхувате, да не нараните чувствата и.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 91d7bd4a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как се е обърнал срещу тях и е защитил теб като ходите всеки уикенд при тях. Аз на твое място щях да ходя макс 3 пъти годишно. Не си длъжна да ходиш и да им поднасяш детето на тепсия - то е ваше, а не тяхно. Имате нужда от време като семейство без бабки и дядовци.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 91d7bd4a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя искала да ви раздели, ти се мъкнеш с мъжо и детето... Само докато разбера, че е искала да ни разделя и ще прекъсна всякакъв контакт. За какво ти е тази змия покрай детето? Не само че явно не те уважава като родител ами и ще пренебрегва мнението ти и ще го настрои детето срещу теб. Ако знаеш английски прочети дали е полезно да имаш такъв човек покрай детето си. В Бг масово е тема табу да забраняваш контакт на баба и дядо, но ако са злобни и те унижават, необходимо ли е и добавя ли стойност комуникацията с такъв човек на детето? Ти го учиш с поведението си като не я режеш, че е нормално да не уважаваш хората, както и обратното - да толерираш подобно поведение.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 600e4458e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен говори някакви работи на детето ти относно теб, когато Ви няма. Един ден то ще порасне и ще каже "не вие ме отгледахте, а баба ми"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker