Отвратителен баща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отвратителен баща
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1190 пъти
Здравейте, аз съм Мишо на 16, и историята на семейството ми не е от най-лесните. Живея с майка си сестра си и "баща ми". Биологичен баща ми е, но аз не го приемам за такъв. Мнението ми за него е такова, благодарение на самия него. Няколко години след като са се сгодили и сме се родили ние, той започнал да бие майка ми, да я обижда, да я унижава, да взима всичко нейно. Най-лошото нещо което си спомням е, как той лично ни завежда на "почивка" в Белгия, при което взима всички лични документи и телефони на майка ми, и ни оставя сами в непознатата държава, подигравайки се. После е имало търсене от страна на други роднини чрез интерпол и слава богу сме се върнали в България живи и здрави. Следват жалби, развод, постъпване в кризисен дом. След известно време, майка ми решава че е време за промяна, и заминаваме да живеем в друга държава, като ние със сестра ми сме още малки. Не след дълго време обаче, две години, въпросният ми "баща" вече разкаян и съкрушен се връща да ни търси (плюс че остави майка ми със заеми от 50 000 и горница за който тя работеше неуморно да плаща). Той плака, моли се страшни циркове станаха. Майка ми, реши да се върнем с него в България не заради друго, а защото и беше трудно финансово да се издържа, е, а той обеща да свали заемите от нейно име. Върнахме се в България, той замина да работи в чужбина, до тук добре. След време обаче той се върна, и от тогава живея в ад. Всекидневно натякване че "за нищо не ставаме" упрекване на майка ми, обиждане на мен и сестра ми, мачкане и психическо подтискане. Това, вече в продължение на цели 4 години ако не се лъжа. Всекиднвени присхо атаки, аз даже не мога да мисля трезво в компания с него, от страх да не объркам нещо и да не зее. Майка ми не се наема на плана за премествне от него поради страх дали ще се справи сама финансово и това че той няма да ни остави, тъй като сме единствените който са му близки, приятели няма, родители също. Мислил съм доста планове, някой от който да работя лятото, за да мога да изкарам някакви пари за да се махнем, но не стана. Някой би ли ме посъветвал какво може да се направи. Според мен той си е психически нестабилен, и е за лекар, но няма как. На психолог сме ходили "семейно" пак той не открива вина в него, мисли че е безгрешен а ние сме проблемните. Ще се радвам на всяко мнение по темата :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3fc736c771
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Близо 200 прочита и никой не те е посъветвал нищо. Естествено ,ако беше поредната разглезена тийнейджърка, която не може да избере с кого от двама най-добри приятели да спи-историята щеше да има поне 500 преглеждания и 10 коментара, но щом е за нещо наистина важно-0 коментирали.
Първото, което ще те посъветвам е да поговориш с него. На 16 си все пак. Не го раздавай тежката, но все пак седнете и поговорете като зрели хора-ти, той, майка ти и сестра ти (ако е достатъчно голяма).
Ако не помогне убеди майка си да се изнесете. Много ще й е трудно, но поне ще се прибира спокойна вкъщи, както и вие със сестра ти.
Относно работата-не зная дали като си на 16 някой ще те вземе. Зависи ако изглеждаш по-голям може би, а ако не-след 1 година е много по-вероятно да те вземат и да помагаш на майка си.
Въпреки проблемите ти-учи. Виждаш, че да си зависим от някога не е никак хубаво.
Успех ти желая!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 029b883f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Надявам се да си добре и да си разрешила проблема!
One girl

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker