Мразя баща си!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мразя баща си!!!
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1905 пъти
Здравейте на всички читатели! Искам да споделя нещо с вас, което доста ме мъчи и искам да ви помоля за съвет.
Искам да ви споделя омразата към баща ми! Аз не го приемам за такъв! За първи път ме обиди, когато бях на 10г. Нарече ме мърла и пръдла! А аз нищо не му бях казала! От около 2-3 години започна да обижда майка ми. Нарича я патка, маймуна, ненормална, психично болна, тъпанарка, дори я псува понякога, вика й в лицето със злоба! Страшно много ми е мъчно за мама, тя е толкова добра жена и майка и с нищо не е заслужила това скапано отношение! Аз нямам никаква връзка с него! Прекратих я много много отдавна, преди години! По някой път се случва да му отвърна с думи и той веднага ми се отваря и ми се развиква! Даже отскоро ме обижда и мен!
Онзи ден пак се караха, след това мама излезе да се поуспокои и когато тя излезе той я нарече "малоумна"! Казах му "да не се обажда, защото той е виновен за всичко", после той ми каза "Я, трай! ". Казах му, че ще казва това на баба му! Изобщо не съм го псувала, но той така го изкара накрая, за да изглежда като жертва, но няма значение! И след като му казах това, той ме нарече "сопол"! Каза ми го с егати омразата! След това мама се върна и продължиха да се карат, а аз излязох на стълбите и плаках и треперех! Винаги когато се карат, мен ме е страх за мама, този изрод да не й направи нещо! Не знам защо когато говоря с него треперя много и когато се карат също! А разплача ли се треперя цялата, не мога да си поема дъх и сърцето ми се разтупва! Мразя този изрод!!! Мразя го от дъното на душата си!!! И никога няма да му простя тези лоши неща!!! Никога!!!
Моля ви, дайте ми съвет! Кажете ми защо се разтрепервам и сърцето ми бие така! Кажете ми какво да правя, как да се успокоявам, как да постъпя! Трябва ли да говоря със специалист или например да ходя на бокс, за да излиза тази злоба, ярост и гняв от мен, защото всичко тая в себе си-една топка от страх, нерви, омраза и напрежение!
Много ще ми е приятно да чуя съветите ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3f95dca520
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излизате на квартира с мама и след някое и друго време може би ще ти дойдат други мисли.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: af4eb75136
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

2.   Весело си живеете! :)
Трагедията е в това, че си кръв от кръвта му и плът от плътта му (е, освен ако не си от съседа... ) и вероятността да станеш като него (или вече да си станала) е много голяма!
Но тази "война" между поколенията не е от вчера! Виж например легендарните филмови герои Люк Скайуокър и Дарт Вейдър... Кофти е да разбереш, че най-големият злодей в галактиката ти е баща, нали? ТОЧНО той!
Така че, споко! :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 509af3c131
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ти на колко години си? Наясно ли си с проблемите им за който се карат? Ако не си и си под 15г възраст поговори с баба си дядо си ако имаш такива който са родители на баща ти за всички скандали колко ти е гадно да говорят те с него просто да не прави тези сцени пред теб те са големи хора и трябва да се разбират помежду си а не ти да присъстваш в тези ситуации.. Майка ти е голяма жена тя трябва да прецени дали иска да е с такъв човек ако не иска да се разведе ако иска да спаси семейството и мисли че е възможно той да се промени има семейни консултации с психилог който помага човек да се осъзнае в подобни ситуации ако е възможно.. Ако си над 18 говори с нея че това отношение не е нормално не е човешко че не можеш да понасяш да се държи така с нея защо не се разведе НО ако си по голяма и найстина можеш да прецениш ситуациите ако си под 15 просто говори с нея че не го искаш че не можеш да гледаш как и крещи че не го искаш..
Или дори на него той ти е баща кажи му в очите че неможеш да гледаш как крещи на майка ти че ако не се промвни ти ще пораснеш и няма да го погледнеш че това е нечовешко какъв баща е че тази '' малоумница'' те е родила теб неговото дете как може какъв баща е че искаш да се промени и това е олптиматом поставете го така.. И не се бъркай в решенията и живота е неин ако иска да бъде с баща ти въпреки всичко тя е голяма жена и ще прецени сама с кой да бъде и как иска да живее...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1178584827
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто навърши 18 и се махни от там. Аз така направих.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 63a2c60159
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Що за родител трябва да си за да псуваш детето или майка му- това е безобразие от негова страна. Вземете решение с майка ти или идете при баба дядо или някъде в някоя нейна приятелка. Баща ти трябва да се осъзнае и моя ме е обиждал но това не може да продължава така баща да обижда детето и майка му

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dfa802c236
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Порасни! Това ми е съветът. Няма да мислиш така след десетина години. Дотогава си го мрази.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 339e43bf58
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това ли ти е проблема? Боже.. погледни проблемите на другите хора и после погледни твоя проблем. За някакви убиди.. Можеш евентуално като голямо момче/момиче да говориш с него, защо го прави дали има причина. Защото моят баща до 10 годишна възраст пребиваше майка ми, плюеше, убиждаше и т. н, но аз не си давах сметка защо го прави.
Мислех си, че моята майка е най-добрата, а то какво се оказа ПЪЛЕН БОКЛУК, който изневерява. Така, че мила.. порасни и вземи всичко в твой ръце :) Пожелавам ти късмет с говоренето с ''лошия'' татко.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 63a2c60159
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 не мисля че е добра идея да говори с татко си, най много той пак да я напсува а що се отнася до майката дано майка й и момичето се изнесат от него - така поне ще се спре и ще се осъзнае

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker