Аз или хората? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Аз или хората?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1147 пъти
Здравейте хора!
В страшна безизходица съм. Не издържам вече на напрежението и страхът, в който живея.
Да здрава съм, имам си майка баща не съм гладна имам си дом.. ще си кажете какво още.. ама ей на животът е пълен с изпитания.
Момиче съм на 23. Живея с родителите си и съм от турски произход. Никога през тези 23 години не съм деляла хората по религии. Но ето, че се случи най-лошото (за моята майка). През есента на 2014 се запознах със един страхотен човек. Нещата се случиха много бързо и се влюбихме един в друг. И да, той беше българин. Времето с него летеше, страхотен шегаджия, красив, умен, завършил си висшето образование, печели си сам пари. Първата година всичко беше страхотно, докато майка ми разбра за нашата връзка. От там започна всичко да върви по дяволите. Той миличкия идваше десетки пъти да я убеждава, да говори с нея, носиеше и храна, кафе, цветя, ходихме тримата на екскурзия до Турция, Гърция, обикаляхме в Пловдив. НО не.. това за моята майка беше срамно, недопостимо нещо. Израстнала съм си с мама, понеже тати винаги е по чужбина(страшен пич). И много си ме беше страх от мама. В началото и се пълчих, карахме се виках и какво ли не бях готова да си тръгна от вкъщи.. но моят разумен човек ме спря. Той обмисля всичко по няколко пъти, докато аз съм по емоционалната и искам всичко веднага да стане.
Мама е много инат и властен човек. И ме заплашваше, че ще се самоубие, и ме заплашваше че ще получи удар, рак заради мен и какви ли още не травмиращи неща. Накара ме да й обещая, че повече с него няма да се виждам.. и аз го направих, защото си ми е майка и много ама много ми въздействаха нейните думи.. започнахме да се виждаме тайно.. Аз все лъжех, че излизам с приятелки, с компании, а всъщност излизах само с него. Естествено след време това започна да му омръзва, защото постоянно се криехме, на някое по скатано кафенце, не качвахме никакви снимки в социалните мрежи, когато мама ми звънеше по телефона, а той беше до мен-все лъжех че съм другаде с други хора а той миличкия ми дори не казваше гък.. да ама до едно положение.
Започнах да следвам в Пловдив, и всяка седмица по няколко дни бях у тях, вместо в Пловдив, лъгах я до дупка както се вика... болеше ме много и ме беше страх да не ме усети.. ама както ви казах тя е хитра и умна жена, веднага ме разбра ии филма пак се повтори заплашване, страшни обиди.. много боли.. много.
Разделихме се с моят човек за известно време.. и то на няколко пъти.. ама ей на ние сме си се намерили веднъж.. любов ли е инат ли е неизживяно ли е.. не знам обичам го и толкова.
Сега почти 4 години по-късно нещата се повтарят.
Дълллллллго време лъгах, че си нямам гадже, но.. на лъжата краката са къси-тя постоянно ме следи и ми звъни иска по вайбър видео разговори, снимки с приятелки за да види че съм наистина с тях и ей на при една издънка ме хвана.. беше много страшно.
Та аз съм на 23 години мамоо, защооо? !? !? !? !
Сега вече съм завтршила и се връщам в родния град, където е моето семейство и моят човек..
Преди седмица тя разбра че все още поддържаме връзка.. откаачи припадаше викаше тръшкаше се инати се какво щели да кажат хората срам я е много е страшно. Сега ме наказва с гладуване нямала да яде да пие щяла да умре от глад? що за глупост е това бе мамо? Та какво съм направила аз? Дрогирам ли се, крада ли? С женени мъже ли ходя, с 30 години по-възрастни от мен ли ходя?
Не, та не!
Хора дайте ми съвет умирам от болка, икъде не мога да излизам, защото ме заплашва, че ако излезна с него и като се върна много ще съжалявам(ще се самоубие? )
На него му е омръзнало вече да се съобразява и не дава думичка да говоря вече по тази тема?
Ако напусна дома си и отида при него, това не мисля че ще му хареса много. Той иска нещата да стават по нормалния начин, а не защото трябва да избягам от вкъщи..
Какво да правя хора моля ви дайте ми разумен съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 55043a8982
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво се вързваш на вчерашни манипулации? Щяла да гладува, да се самоубие, да се разболее хаха. Искам да видя как точно ще го направи. И целият този цирк за пред хората - нея за да не е срам, ти да не бъдеш с мъжа, който обичаш. Аз на твое място щях да си стегна багажа и да си сменя номера. На мен такава майка, която избира себе си и хорското мнение пред мен, не ми е необходима. На мъжа си му кажи, да не бъде инфантилен - може много неща да иска, но с ненормален човек, нормални неща няма как да се случат. И скъсай пъпната връв - на 23, а викаш мама и тати като някое бебенце. Плюс много идеализираш майка си - това е характерно за ранна детска възраст, но в пубертета го израстваме.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71ee777e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори с него, точно как си представя нещата? ! Кажи му, че сте опитвали по нормалният начин и не става и да ти даде идеи как да се справите със ситуацията, че и ти вече не издържиш. Баща ти как приема нещата, подкрепя ли те? Твоят приятел трябва да реши, дали ще бъде до теб и ще те вземе веднага и заедно ще се бори те с всичко или ще трябва да се крилете, като мишлета и да се съобразява те с всички пречки, но явно вече ви писва и на двамата. Вземете кардинално решение. Ако баща ти ви подкрепа, нека и той да говори с нея!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8e630f28e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А какво мисли баща ти по въпроса? Също и за поведението на майка ти?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ffd33a2ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Българин съм. И родителите ми са българи, и дедите ми и т. н.
Само да ти кажа, че на 23 г. майка ми вече е чакала второ дете (сестра ми). Прави си изводите...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f6567c03dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Миличка, майка ти преиграва! Разбира се, че няма да се самоубие, нищо ще получи инфаркт, просто разчита на това, че ще се чувстваш виновна ако не и е добре и съответно ще направиш това, което тя иска. И аз съм била в това положение и мен баща ми ме е заплашвал, че ако не се разделя с конкретен човек не знам си какво щяло да стане, обаче по д... те над 30 съм и подобни номера не ми минават! Казах на баща си, че го обичам, че винаги ще държа на него, обаче животът си е мой и ще го живея както и с когото искам и това е. Да, боли, но просто не мога цял живот да живея заради някого, време е да живея и заради себе си. За това събери сили и просто кажи на майка си, че си жена, а не дете и сама носиш отговорност за живота си. Защото ако сега се огънеш, след време историята ще се повтори. Днес няма да хареса това момче, утре, няма да хареса някой друг или пък работата ти и ти какво винаги ще отстъпваш за да и угодиш ли? Докато не си останеш стара мома без никаква перспектива в живота, защото разбираш ли мама не харесвала как си живееш живота. Извинявай, но в 21 век да се жертваш така, е просто не си струва. Да, обичай майка си, не съм казала да скъсаш връзка с нея, но просто и покажи, че има граници и тя трябва да се научи да те уважава като човек и личност и да приема изборите ти.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7ed78ad843
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Баща ми.. за него няма проблем. Както казах то е страхотен пич и леко егоист. Понеже почти цял живот е бил далеч от семейството, свикнал е без нас, ние без него.. и в началото изобщо дори не коментираше.. но сега, когато стана сериозно - и на него не му е приятно, притеснявал се за майка, не можел да работи на спокойствие, че ще му се обадим всеки момент от болницата.. Вика ми какво правиш ако се разболее и почине, не можеш да върнеш времето назад послед.. таа разбрах, че и той не е на моя страна.. всъщност съм си сам сама.. Сега вече Майка ми уж похапва, но само и единствено, ако аз не съм го сготвила или не съм и го занесла аз..
Сега новото нещо, което е измислила е, че ще ме накара да съжалявам цял живот - и заплашва момчето, че ще му стори нещо и след това на себе си - та аз да съм страдала до края на дните си.. хеееееей човеко... защоо? какви са тези детски неща.. толкова съм под напрежение хора.. не излизам никъде.. срам ме е на 23години.. та децата на по 10 години в квартала са навън до 12 часа.. а аз вкъщи, психически тормоз!
Знам- тръгна ли си от вкъщи, вече няма връщане назад, разделя ли се с него- ще страдам пак..?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 00c448fee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, ти на колко си години, и ако си поне на 23, то колко деца имаш вече ти?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker