Сама съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сама съм
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1256 пъти
Здравейте, читатели.
Чета най-различни истории от този сайт, но ето, че и моят момент настъпи. Пиша за пръв път и се надявам, че като ви споделя, ще ми олекне поне по-малко.

Аз съм 14 годишно момиче. Чувствам се ужасно сама. Родителите ми се разведоха, когато бях на 11 и сега живея с майка си. Още от времето, когато живеехме заедно, не съм получавала нужното внимание от родителите си. За тях аз представлявах разходи, не и нещо повече. Никога не съм била питана за нормални неща като оценките в бележника ми или как е минал денят ми. Никога не получих подарък за рожените си, та какво остава да ги празнувам.
Положението след развода, не е по-различно. Баща ми се изнесе на квартира и заживя с друга жена. Оттогава не съм го виждала, а и той не ме търси. Майка ми мисли само за себе си-тя също си намери мъж, който е по-млад от нея, дори се очаква да заживее с нас от другия месец. Постоянно излиза на срещи, дори не вечеряме заедно (та кога ли сме го правили).
Нямам си и никакви роднини, бабите и дядовците ми отдавна починаха. Нямам леля или чичо, просто никой. За капак съм едно дете. Нямам и приятели, с които да изляза.
Скоро ще започна училище и отново ще съм сама. Толкова е тъжно, дори няма на кого да споделя болката си. Толкова ли много искам? Разбирам, че всеки заслужава да е щастлив, но защо веднъж не чух от мама едно просто "Обичам те"...

Мисля да спра дотук, защото нямам повече сили да пиша, докато пиша плача. Съжалявам, че си изгубихте времето да четете излиянията на едно момиче, но това бе единственото място да го направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: d6d79b7ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, че си в такова положение. Има хора егоисти, които не стават за родители. Твоите явно са такива. Намери си приятели. Понякога те са по-стойностни от роднините.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e6bd51f8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искрено ти съчувствам. За жалост си във възраст, в която не можеш да предприемеш никакви действия и за съжаление трябва да търпиш. Игнорирай майка си, намери си някакви развлечения, чети книги, учи езици или ходи на някакви извън класни занимания, и поне една приятелка си намери, колкото и да ти е трудно. Със сигурност ти е много тежко, жалко, че родителите ти са такива егоисти, но живей с надеждата, че този период рано или късно ще отмине и ще дойде времето ти на щастие. Трябва да откриеш нещо, което да те стимулира. Действията на майка ти са неадекватни, дано някой ден съжали.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7202bec1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   опитай да си намериш хобита, спорт, танци, покрай тях ще се запознаеш с много хора или в специализираните форуми покрай тези неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker