Не издържам повече ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не издържам повече !
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1637 пъти
Наистина много съм объркана и не ми остават сили да се боря с ежедневието. Всеки ден неистово чакам да се свърши всичко това. Сама обърках живота си, но дали съм сгрешила не зная. Събрах се с човек, който физически ме тормози, не позволява да разчитам за нищо на него, но ние създадохме семейство и живеем заедно. Той очаква аз да се грижа за него, като негова майка, да съм напазарувала, да съм сготвила, да съм изчистила, да съм свършила всичко у дома и винаги да има чисти дрехи, да му ги прибирам и да знам винаги кое къде се намира. Той не уважава моите усилия у дома, с лека ръка си цапа на воля. Имаме малко дете на година и половина, което е с приоритет за мен и се старая да се грижа най-много за него. Почти не спя. Когато буквално виждам как за всичко у дома се чака на мен, понякога избухвам и се започват скандалите, които завършват със синина или ритник по мен, защото имам голям мъж. Доведох го у дома, накарах го да тръгне на работа с големи усилия, грижа се за него като малко дете, но наистина ми омръзна. Той не ми помага с нищо. Започвам и работа, която е много отговорна и за която се подготвях дълги години, намерих си детегледачка, за да работя от дома, а детегледачката винаги намира оправдание да идва с часове закъснение, или да си тръгва с часове по-рано. И трябва да сготвя, да изпера, да свърша куп домакинска работа и наистина живота ми се струва жалък. А си мечтая да имам сплутено семейство и да имаме онази любов от преди да започнат проблемите ни със съпруга ми. И мисля, че очаквам второ дете, а ме е страх да си направя тест. Трябва и да взема няколко изпита, за да завърша висше образование, за да заема по-висока позиция и трябва да изчистя стар бизнес и да се отърва от всички активи и да ги преобърна в пари, за да не ги загубя. Тук много на място бих споделила поговорката за заека и костенурката. Бях с възможностите на заек и се присмиват на костенурките, а в желанието си голямо развитие, сама влязох с двата крака в калта.
Ако не ви е доскучала темата, моля ви искрено за съвет как да оправя живота си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: dda544ad95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми как. Ти знаеш как, но не ти стиска. ;)

Мааму стара защо сте толкова загубени жените да раждате от подобни темерути и после да питате как. Сигурно зарязала или отсвирила всички свестни мъже, които са те харесвали. Ем сега си плащаш. Успех !

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 150cafcc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не бих търпяла такъв мъж, камо ли второ да му родя. А сметките делите ли? Съвсем ще се съсипеш. От такъв и трудно ще се отървеш... Бягай по - скоро....

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 19f8e065cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не знам до колко заслужаваш съвет, защото няма да го послушаш. Така си се забатачила, че няма отбатачване на пръв поглед.
1. Гони го - ти не си му жена, а слугиня. И не, той няма да се промени. Не и за повече от две седмици. Детето ти ще расте уплашено и нещастно, ако останеш с него. Ти ще продължаваш да се унижаваш. Явно не ти е ок - действай. Ако те заплашва - полиция. Ако продължава да те заплашва - двама яки мъжки. Със синините - медицинско си вадиш за ограничителна заповед.
2. Смени бавачката - на всеки му се налага да отсъства от работа, но не ежедневно. Потърси препоръки от познати, форуми и избери човек, на когото можеш да разчиташ.
3 и 4 Работиш и си взимаш изпитите -ще се справиш, не губи вяра.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1bed89b903
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много си проста! Честно! Като 90% от жените! Каквото си надробила това ще си сърбаш!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1628c34147
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сложила си воденичен камък на вратът си, отрежи въжето. Освободи се от този комплексар.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 66faeae19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Като дете израстнало в такава среда, понеже майка ми е решила за мое "добро" да търпи 10 години и да ме направи свидетел на жестоко насилие, бих те посъветвала да не чакаш. Не следвай модела на едно остаряло поколение. По-добре сама, но в нормална среда, отколкото с двама родители в отровна. Майка ми ме водеше на работа със себе си, баба ми гостуваше, гледаха ме съседки, но бях спокойна и щастлива. Тя успя да завърши висше образование, да създаде бизнес, да ме изучи и да ми осигури лично жилище, а миналата година на 47г. се омъжи за любовта на живота си. Смятам се за късметлийка с нея, но раните ни от баща ми никога няма да зараснат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a541136161
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка и аз бях в горе долу подобно състояние без физическото насилие, прекрасно те разбирам. Щом имаш възможността да работиш от къщи го разкарвай този търтей. Задълженията ти ще паднат на половина и най вече ще бъдеш спокойна. Смени бавачката и си продължавай живота, няма смисъл да се сриваш психечески заради един мухльо.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2a11bf00aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз бих те посъветвала при най-малките синини да си извадиш медицински. Просто ако се стигне след това до съд, би ти било по-лесно. Не му казвай за тях!
И няма смисъл веднъж започне ли с насилие, КРАЙ няма да се провени. Ти си му даденост, той е спокоен и е показал истинкото си "аз".
Не виждам нищо лошо или срамно сама да си отгледаш детенцето, това с какво ще кажат хората или роднините е наистина остаряло.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker