Изневяра - продължение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Изневяра - продължение
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3492 пъти
Здравейте!
Обещах,че ще напиша продължение,по моята история,която за съжаление,не е особено приятна:(За тези,които не са чели първата част или не си спомнят кой пише,ето и линк към първата част :http://spodeli.net/6/story-133971.html

Както бях казала,след като разбрах,че майка ми изневерява на баща ми с чичо ми,решението ми бе твърдо-да кажа истината.Просто очаквах баща ми да се върне по-скоро,за да разкажа за разкритията си.

През цялото това време майка ми се държеше все по-лицемерно и изкуствено,последните дни спах в приятелка,за да не я виждам.За съжаление баща ми се прибра малко по-късно, отколкото очаквах,защото му изникна работа.Успях да прочета и вашите коментари,за които много благодаря.Не очаквах толкова много съвети, и се опитах да помисля над всеки един.Благодарение на вас,аз най-накрая се реших да кажа всичко.

Най-накрая денят настъпи и баща ми се прибра.Бях със смесени чувства,когато го посрещнах у дома.Както винаги беше купил ужасно много подаръци на мен и майка ми.Реших да наблюдавам като страничен наблюдател.Майка ми отново се държа така,все едно нищо не е станало,порадва се на купените неща за нея,но разбира се татко не забеляза нищо.Идеята ми беше да му кажа още в началото,но той беше твърде уморен от пътя и го оставих да си почине.Покрай всичките тези неща бях забравила,че скоро е рожденият ми ден.Когато татко ме попита какво искам за подарък,чак тогава се сетих.И ми стана ужасно гузно и гадно за него.Само до рожден ден ми беше.Опитвах се няколко дни да говоря с него,но или майка ми се опитваше да отклони темата или чичо ми се обаждаше,и все не оставаше време.Имаше и моменти,в които се колебаех,но колкото повече чувах лъжите на майка ми,които говори на татко,как и бил липсвал и т.н.,се чувствах като съучастник в тази гнусна лъжа.

Забравих да спомена,че послушах един от коментарите,да запиша майка си на телефона.Беше ми минало през ума,но когато видях и коментар от друг човек,се реших.В денят,в който си взех някои и други неща и отидох да спя в една приятелка (тя живее наблизо до нас),майка ми вдигна скандал и започна да ме обижда.Очаквах да се случи нещо подобно и успях да я запиша,в яда си издаде и доста неща,които я уличават в изневяра.Прибрах се у нас ден преди татко да си дойде.

Най-накрая успях да остана насаме с баща си.Беше ми много трудно,не знаех как да подходя,но той сам разбра,че съм притеснена.Много бавно и подробно му разказах абсолютно всичко,както и на вас в сайта.В началото остана като попарен,нормално,но когато разбра,че и чичо е замесен,имах чувството,че нещо в него се скъса.Отначало не искаше да ми повярва,но след като чу и записа,се убеди сам.Повярва ми.Спомням си,че имаше и коментари,които ме съветваха да скрия истината,но както вече съм казвала,баща ми ме е учил да не лъжа.Олекна ми,когато признах вината на майка ми,дори му се извиних,но смаяна,баща ми,въпреки всичко ми благодари,че не съм скрила.
Вече след като той разбра всичко и в продължение на няколко дни се чудеше как да постъпи,ми сподели,че ще се разведе.Вкъщи се проведе сериозен разговор и баща ми съобщи какво е решил.Изгони майка ми и прекъсна контакт с чичо ми.Двамата си признаха,макар едвам-едвам да го направиха.И след всичко,майка ми и чичо ми обявиха,че ще живеят заедно.Естествено,двете с нея не можем да се гледаме,сега и тя ме намрази.За себе си чух най-различни неща,кои от кои по-обидни.Не съм я виждала,откакто се изнесе.

В момента съм при баба,заедно с татко.Идеята беше моя,исках да се разсее малко,като се махнем от апартамента.Много трудно се наложи да кажем и истината на баба,която страшно уважаваше майка ми,приемаше я като своя дъщеря.Жал ми стана и за нея,но така или иначе щеше да научи.

Баща ми е съсипан,нищо,че външно изглежда спокоен.Умислен е,вече не се усмихва както преди.Аз искам да остана да живея при него.Сега си намери друга работа и повече няма да му се налага да пътува.Доколкото разбрах,той иска да продаде и апартамента(парите,с които е купуван,са изцяло негови и средства на баба ) и да си купим нов,което мисля,че е стъпка напред.

След няколко дни е и моят рожден ден.Баща ми се опитва да замаскира положението,като се е заел с празнуването му,но нито на мен ми е до това,едва ли и на него,но ако това,ще го разсее,съм готова.За мен най-големият подарък е,че имам баща,който ми вярва,обича ме и се грижи за мен.

Това беше продължението.Надявам се,че не сгреших и отсега нататък двамата ще започнем нов живот,след като татко ще се разведе.Не пожелавам на никого семейството му да изпита такова предателство.Още веднъж благодаря за вашите коментари,благодарение на тях постъпих така.Благодаря от сърце,приятели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 02ff0d8065
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми честито ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 30551787c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дано се гордееш с хлапашката си постъпка. Нарани 2ма души с детективските си умения и съсипа шанса си да растеш в малко останалите здрави семейства в България.
Плюс това загуби завинаги и уважението на майка си, която да ти кажа е една от половината че и повече българко имащи любовник. Не откри ТИ топлата вода.
Майка ти щеше да ти даде ценни съвети и подкрепа които никой приятел или друг не би ти дал.
Колелото се върти и един ден ти ще имаш неблагодарни и злобни деца, малки интригантчета като теб които ще слухтят да разктият някоя твоя тайна.
А тайни всеки има. Айде сега вей байряка на победата. Да ти е сладка!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 35bce36ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   дано си доволна от действията си и дано не съжаляваш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5bb27efdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво, браво!
И сега какво? Майка ти джитка с чичо ти, а ти - с баща ти?
И всички са щастливи! :)
Евала!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7dff2c38df
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Добре си направила, браво. Задлужава си го майка ти и си й дала да разбере. Една история с шастлив и справедлив край. Евалата :). Само искам да те предупредя да не се застоявате много много при баба ти. Възрастните жени стават големи егоисти и може да го прикотка да остане при нея, а това ще го скопи и няма да може да си намери нова жена. Да не стане от трън та на глог работата. Прочети из сайта оплакванията от свекърви и ще разбереш, че масата хич не си дават синчетата. Затова най-добре стойте далеч. Знам, ме ти е баба, но все пак...

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 73f323fdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Момиче, и какво постигна, кога ще се научите да не се месите в отношенията на родителите ви?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3c864aeca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Желая ти малко повече щастие занапред. А мъжете които искат да са провайдъри на жените си да се замислят малко. Жените ви трябва да влагат в една връзка колкото и вие, трябва да жертват колкото и вие, трябва да правят компромиси колкото и вие иначе ако вие сте в ролята на едни провайдъри, слуги, доставчици на блага и т.н. вие създавате едни чудовища, едни неблагодарни "принцеси" които чакат наготово всичко от мъжа просто заради междукрачието си и накрая може да се озовете в точно това положение в което се е озовал бащата на това момиче. Значи много внимателно си опичайте акъла с такива жени и особено внимавайте когато една жена се изказва в стил: мъжа трябва!!! (първо, второ, трето и т.н.) Това е червен флаг! Значи ако имате жена която очаква от вас нещо което тя самата не е готова да направи за вас и не го прави бягайте надалече!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5a86b5e165
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   От авторката:
Благодаря за коментарите още веднъж!
До номер 2:Нима си мислиш,че исках да става така?За бога,та това е моето семейство,от което и аз съм част.По-хубаво ли щеше да ми е да гледам всичкото това интригантсво от страна на майка ми и тя да го лъже?Аз не искам да бъда съучастник в нещо толкова долно.Освен това,не съм егоист и на мен ми бе ужасно тежко,докато осъзная истината.Колкото до моето бъдеще,не се тревожи,не бих постъпила по този отвратителен начин.
До 6:Не се имам за герой, просто исках баща ми да знае какво става.В пълното си право съм,все пак съм дъщеря в това семейство!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 02ff0d8065
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   <8> - иди пак прочети коментар 14 от другата тема и кажи, че не си искала така да стане. А виж и 15.

Впрочем ти все още не можеш да разбереш какво е станало. Ще мине малко време докато почувстваш последствията.
Както и да е - дано си доволна от себе си и дано като се омъжиш да имаш подобна дъщеря.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d36f6bf5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Браво номер 2 искаш до края на живота си да живеят в лъжа. Тя не е съсипала семейството си, това го е направи майка и. И ако наричаш това "здраво семейство" трябва да се прегледаш някъде. Точно затова хората започват толкова много да изневерят и стават многото разводи. Защото всеки си мисли, че може да прави каквото си иска и ще му се размине.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6683134e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не съжелявай за нищо , ти не си виновна за нищо , всеки сам кове
Съдбата си.
По добре ли щеше да бъде да гледаш, всеки ден лъжите на майка си и чичо си.
Тези хора , както и някои коментиращи неосъзнават, че всяко действие
В този живот си има последствия.
Майка ти сигурно, ще съжелява много, защото тя е избрала този път!
А на теб ти желая здраве и щастие!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7dff2c38df
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Номер 2, здраво семейство не е мама да си се чука с чичо и подле да се мазни лицемерно на баща ти. Евала на момичето, само к*рви ли следят тази тема, че го нападнахте? Какво предлагате - да си трайка и да си мисли, че това е нормално? Да ходи да мачка чаршафите с някой роднина след като се омъжи? Не е интрига да разкриеш истината. Вие сте болни и нещастни хора...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7dff2c38df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Номер 2, много държа да ми дефинираш какво според теб означава здраво семейство, както и да се аргументираш защо изсрастването в подобно семейство е полезно за авторката, както и за останалите деца в нейното положение.
Авторке, постъпила си правилно - дала си шанс на баща ти да намери нова жена, която да го обича и уважава, както и шанс на майка ти да бъде с мъжа, който толкова пък я влече. Малко е нагло от нейна страна хем да се облагодетелства материално от баща ти, хем да си спи с брат му и така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Това в никакъв случай не е нормално и не трябва да се толерира. На всеки може да се случи да се влюби без значение дали е женен. Хората, които уважават половинките си и мислят, че не заслужават подобна измама, ще признаят и ще ги напуснат. Не мога да разбера нито майка ти, нито коментиращите. Сигурно ги е страх някой да не им развали рахатлъка. Аман от егоисти и к*рви.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 63d3bc758a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Авторке, не им се вързвай. За да пишат подобни глупости значи и те са същите лицемерни к*рви и искат хем да си се ч*кат наволя, хем обаче да се облажват финансово от наивните си мъже. Много правилно си постъпила и съм сигурна, че когато баща ти си намери жена, която да го обича и уважва истински, ще ти бъде много благодарен. Наистина не се застоявайте при бабата - мъжете търсят утеха при мама, защото тя не може да им изневери. Да не се ожени за майка си баща ти, че и тогава няма да е добре.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fa8ec8455b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Съдейки по датите на коментарите цялата сага се е развила за 10-тина дена. ЕВАЛА ! ;)

Дайте да видим какво още може да се допълни към сценария.

Значи дядото умира и им оставя 1 000 000 (милион ЕВРО) наследство , но при условие, че всички (двамата братя и общата им жена барабар с авторката ) живеят 1 година в една къща.

Работно заглавие на сериала "Открадната жена".

Допълвайте !

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ec436edc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Историята, колкото и да е скандална, май не е много - много истинска. Нещо не ми се връзва да кажеш на баща си, той да проведе "сериозен разговор" и майка ти без много чудене и маене, без рев и умоляване, съжаление, да се изнесе директно при любовника. Който пък веднага я приеме да живее при него, сякаш само е чакал да напусне съпруга си. Как ли пък не.
И сега всичко е идилия - момиченцето с татко, мама с чичо и всеки по живо, по здраво. Няма скандали, развод, делене на имущество, сълзи, побоища... Просто авторката с татко у дома... А татко има нужда от утеха след като лошата майка му е причинила такива неща. Как ли ще го утеши дъщеря му?
Някой май има комплекс на Електра и го избива чрез тези писания. Няма лошо, но си има раздел - измислени истории.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 466185179c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Здравей,
Не съм изненадана от развръзката. Надявам се, че баща ти ще си намери нова жена, защото в тази ситуация всички са щастливи освен него. Майка ти най-после е свободна да бъде щастлива с мъжа, когото желае, че и без дете, за което да се грижи, ти скоро ще си биеш камшика и ще зарежеш баща си и той ще остане сам, наренен и застаряващ. Дано щастливата развръзка е за всички ви, защото за сега мислиш много по детски. Говориш за теб с баща ти като за двойка завинги заедно. Но ти не си му партньорка, а ангажимент.
Трябва много сериозно да се стегнеш и да превъзможнеш ревността си и собственическото си чувство към него, защото може и скоро да доведе друга жена. Да няма после теми като днешната, където едно дете е писало, че се дразни, че майка му е щастлива с друг. Ако той съумее да продължи напред, за него да е щастлив не значи с теб, а с жена. Тя може да е с деца или да му роди ново дете. Трябва да си готова да посрещнеш тези варианти без да се дразниш, бъркаш или ревнуваш. Трябва да си готова да пораснеш и да приемеш, че макар и твой баща, той е самостоятелна личност.
Утре може да ходиш само на гости в новото му семейство.
Тепърва предстоят много промени при вас.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 14d55a44f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Абе я се осъзнайте хора! Момиче, не си съсипала нищо ти... Ти не си виновна, че майка ти е кучка. Правилно си постъпила. Съжалявам ви всички, които виждате лъжата като начин на живот и не сте успели да се разкриете пред партньорите си....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e646adfa9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Мила, не обръщай внимание на негативните коментари, това е твоят живот и твоето решение!
Постъпила си правилно - по-добре истината да боли, отколкото да се самозалъгват всички.
Желая ви всичко най-хубаво в изграждането на новия ви живот! :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c5772fcef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Честно казано, на мен тези истории ми звучат като социален експеримент, а не като споделяне на истинска история. Още в първата част ме усъмни, прочитайки как тя вдигнала телефона, а чичо ѝ започнал да говори мръсотии, още преди да каже "ало". Това практически е невъзможно, защото от вдигането на телефона до казването на "ало" има по-малко от секунда - време, което дори не е достатъчно за реакция. А и няма логика любовника ти да започне да ти говори мръсотии, преди дори да е чул "ало".

Другото съмнително е, че прекалено бързо се е разиграла тази сага. За 10-тина дни хващане в изневяра, заплахи, разговор с бащата, с майката, с дъщерята, изнасяне на един бюлюк хора от къщи (от опит знам, че изнасянето въобще не е толкова проста и бърза работа колкото изглежда), прибиране на изневеряващата от страна на брата, казване на бабата, разправии, не знам си какво и всичко за 10-тина дни. Обикновено такива драми траят с месеци. То се почват едни разговори, едни обмисляния какво да се прави и кое е по-малкото зло, едни панаири, едни стенания, моления, заплахи, обсъждания кое е мое, кое твое и какво ли не.

Но в крайна сметка като социален експеримент е доста добро. Разбира се, че ще има хора, които ще са ЗА постъпката на авторката и такива ПРОТИВ. Аз самия не знам какво бих направил в подобна ситуация, защото наистина и двата лагера коментиращи са много прави.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5bb27efdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   О-о, и аз съм го правил това!
Да заковеш жената на брат ти, а после да се окаже, че е супер-гадже!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fa8ec8455b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Много стара история от интернет:

Кметът на свищовското с. Хаджидимитрово Нестор Иванов къта уникална молба от 1957 г. Тя е писана от мъж със сложни фамилни връзки, който искал отговор от властите дали има право да получава семейни добавки за сина си, който му се пада и вуйчо.

Молбата, разкриваща до какви парадокси води животът, е от Лаврен Барбов, служител в болницата в Генерал Тошево, и е до инспектора по охраната на труда. В нея пише как мъжът се оженил за вдовица с голяма дъщеря и я осиновил.

“Баща ми, който е вдовец, се ожени за доведената ми дъщеря. Така тя стана моя втора майка, а баща ми - мой зет. Новата ми майка - моята доведена дъщеря, роди момче, което сега е на 12 г. и ми стана брат и същевременно внук. Понеже съм мъж на майката на доведената ми дъщеря, то жена ми стана и моя баба, тъй като е майка на жената на баща ми. Така аз съм едновременно мъж на жена си, но и неин внук”, пише Лаврен. И продължава: “Жена ми роди от мене едно момче, което сега е на 10 години. То стана шурей на баща ми, а на мен пък ми е вуйчо, тъй като е брат на мащехата ми, която ми е дъщеря. По този начин станах сам на себе си дядо, тъй като жена ми е баба, а аз съм неин мъж. Моля да ми отговорите имам ли право за сина си, сиреч вуйчо ми, да получавам семейни добавки”, завършва уникалната молба на Барбов.

;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a3962bfc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Авторката, поздравления от мен. Наистина смела и правилна постъпка. Недей да слушаш тези като майка ти, които те упрекват. Ако не го беше направила ставаш съучастник на майка си в аферата и. По този начин ти също би предала баща си.
А до тези критикуващи авторката - сплотено и здраво семейство не се постига с лъжи и лицемерие докато се праскаш с който ти падне.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ec436edc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   22 казва, че е социален експеримент.
Дори и да е било замислено като социален експеримент, аз продължавам да мисля, че авторката има подсъзнателен проблем с образа на бащата. Затова споменах комплекса на Електра. Мога само да гадая, но вероятно в истинския и живот той липсва или тя има проблеми с него, защото тук той е представен като чист, твърде добър, почти наивен, имащ нужда от някакво спасение, което идва от нейна страна.
Жени, израснали без баща, често имат идеализирана представа за бащите и тя включва емоционална нестабилност, неувереност, наивност. В техните очи бащите са винаги онеправдани и не са виновни за нищо. Затова момичета, израснали без бащи търсят този образ в мъжете и често се оказват във връзки с алкохолици/побойници/хора, имащи нужда от помощ.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9b73699184
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Подкрепям с две ръце номер 2, истината носи само болка и страдание. Пожелавам ти да имаш същите "добри деца" като теб.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 30551787c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Номер 2 съм и се обособавам веднага:
Малката няма никаква работа да си вре носа и да доносничи какво е научила. Каква е гаранцията че таткото няма някоя докато е в командировки? Имам познати мъжа има здравословен проблем и не му става и е пуснал жена си да си има любовник.
Това е лична, неприкоснивена зона за всеки човек и докато родителите ти се грижат за теб и техните извънбрачни забежки не ти влияят пряко-от сорта да не те поглеждат и да не се прибират с дни, нямаш право да постъпваш толкова кретенско и да ги издаваш.
Разбира се че осъзнавам че майката постъпва долно и грозно, но в случея говорим за Има ли право малката тъпачка да я разкрива и какво ще спечели от това? Това е нещо само и единствено между възрастните!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3aa0b5cb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Към авторката!Още като прочетох оправданието ,че ,,баща ми ме е учил, да не лъжа,, очаквах да направиш нещо,което не е твоя работа!
Дано да си щастлива цял живот!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3aa0b5cb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Ако си мислеш, , че си спасила баща ти- НЕ, НЕ СИ! Такива два шамара си забила на баща ти, който, ти ни представяш като бял и добър, , че главата му, ще се олюлява до сетния му дъх. Хората са казали''гледай, чувай и се не радувай"". Бог да пази! Дано си щастлива цял живот! А, баба ти.... абе, Бог да пази!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 59a2c6f1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Значи трябваше да го мамят до живот? Изкарахте момичето виновно за всичко - няма да се учудя ако зад коментарите стоят същия тип жени. Към авторката - разбирам, че ти е трудно. Но си постъпила правилно. После ако излезеше наяве щеше да изгубиш и двамата. Майка ми още не може да забрави как скрих от нея истината за баща ми - браво, че не си прикрила истината. Само хората минали през това и които не са били от страна на майка ти ще разберат това. Ще бъде трудно, но е по-добре да си честа отколкото после ти да береш още по-голями ядове, че не си казала. За всички коментиращи негативно - мога да ви кажа само здраве.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f90a019106
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Хаха пожелават ти да имаш същите деца като себе си т. е. презюмират, че всички жени изневеряват и лошите деца са тези, които издават изневярата. Еми така ще си мислите защото всеки преценява света според това какъв е той самия. Имам лоша новина - аз не изневерявам, нито на мен ми изневеряват - това е здраво семейство.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5999d5340a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Бах, много шаврантии са се навъдили, че и заклеймяват издаването на тайните им. Нападат горкото момиче, което е постъпило достойно и правилно, защото вероятно самите те имат любовници които пазят в тайна. Момиче постъпила си много правилно, такива неща не трябва да се пазят в тайна. Браво :-)))

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3cec0d91da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   <32> - "аз не изневерявам, нито на мен ми изневеряват - това е здраво семейство. "

Това е идеалното семейство - единия кръшка, а другия не знае ;) кой, кой ще е вече е божа работа :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a7ce23934f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Аз също мисля, че бащата е знаел, за изневерите, може би нецс кого, но че ги има. Поне така се разбира от реакцията му, описана от щерката. Но когато дъщеря му му казва и очаква ог него действия, тя просто не му е дала друг вариант освен развод. Тя си беше намислила как баща й трябва да изхвърли майка й и тя да си получи заслуженото и дожре го изигра. Тя взе решението вместо баща си. За мен този човек не е имал друг вариант, особено като гледам колко нахакано пише. Не я съдя, млада е, сприхава с детско мислене и никакъв опит в живота. Но смятам, че имаше по-деликатни и щадящи начини това да излезе наяве. Според мен трябваше да бъде като ситуация, в която бащата сам да разбере и да има избора да не каже на дъщеря си, запазвайки достойнството си поне пред нея. Сега е унижен пред всички и оставен без право да помисли. Против радикалните мерки съм. В човешките отношения трябва да има повече такт и деликатност, особено когато новините са лоши.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a3962bfc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Значи авторката е виновна за разрушаването на семейството и, а пък майка и, която се фраска с девера си на воля, е света вода ненапита? Според вас трябваше да продължи да си трае и да гледа майка си как прави мили очи на баща и, докато тя върши всичко това зад гърба му? Чудесен начин на мислене, направо идеалната рецепта за щастливо семейство. Да се фраскаме на воля с който ни падне, пък ако успеем да го скрием всичко е 6. Искрените отношения, отдаденост и отговорност към даден човек са отживелица. После пишем в разни теми и ревем защо никой не ни иска, защо все попадаме на боклуци...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6c5ae757fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Не може една истинска майка да мрази детето си, каквото и да е сторило. Майката ти може да е всичко друго, но не и добра майка. Дори и при положение, че е отишла да живее при чичо ти и да е в развод с баща ти, тя трябваше да те прегърне и да ти каже, че те обича. Имайки предвид, че изневеряващите са безскрупулни и подли хора това не се е случило. Не съжалявай от безобразна майка полза нямаш. Майката обича детето си безусловно, останалото е лицемерие.
Ж35

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 04a7119b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Ами, аз бях в същата ситуация. Знаех много дълго време, че майка ми изневерява, но кой би повярвал на 10 годишно лапе? И за това си мълчах, защото не знаех какво да правя, въпрки, че усещах всичко. Накрая майка ми си намери оправдание и ни остави и сега обикаля страната с онзи, докато ние се чудим как дс свържем двата края. Не си направила лошо, остави другите какво казват. Ако не беше казала, майка ти щеше още да се радва на подаръците, докато чичо ти не му писне, че тя не е негова изцяло и като при нас-майка ти щеше да си намери оправдание и да се махне, и разбира се щеше баща ти да е виновен, че не е до нея и тн.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f0bef34679
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Изневеряващите са егоисти, които не трябва да имат деца и семейства. Да си стоят сами и да се таковат с всеки, който ги пожелае. Неангажиращо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker