Наистина ли е хубаво да имаш малък брат/ малка сестра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Наистина ли е хубаво да имаш малък брат/ малка сестра?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2061 пъти
Ще съм благодарна, ако коментирате без хейт.
Имам по - голям брат, нямаме голяма разлика, но той винаги се е правил на умен и красив, а аз като съм по - малка и веднага за него ставам малоумна, неспособна за нищо и т. н.
Родителите ми не са мислели за трето дете, оженили са се малко късно. Уважавам решението им - тяхна работа си е колко деца да имат и аз не се бъркам.
Но все пак много бих се зарадвала да имам малко братче/ сестриче. Предимно второто, защото сред сума братовчеди съм единствената от женски пол. Всиките ми приятели имат малки братя или сестри и казват, че не е приятно. Наистина ли са прави или какво?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2d9fee3c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е да имаш много братя исестри. Ако е доста по - малко остават понякога да го гледа.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 54455fc865
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прави са разбира се, поради простата причина, че тогава щеше да си на заден план. Когато кажеш че искаш да гледаш филм а малкото дете детско еми няма да гледаш филм, ти си по голяма ще се съобразяваш, не вдигай шум, че спи. Изобщо за всичко ти ще си на 2ри план моя приятелка има и повярвай ми не и харесва все е како, како и подире и ако пие кола и се карат, защото то е малко и не му дават а тя като пие, и то иска. Изобщо досадно е, учиш се обаче да делиш, че не си най важен и единствен. Ти искаш ботуши, но на нея и трябват тетрадки общо взето човек иска това което няма. Ти бъди щастлива, че имаш по голям брат, който винаги ще е до теб и би те подкрепил, защитил изобщо всичко. На мен това ми е мечта да имам голям брат, но вече съм на 19 и е невъзможно, но общо взето човек иска това което няма. Може би ако имах щяхме да се караме и да не се понасяме поне така казват родителите ми, но пък щях да имам някой в трудните моменти по -голям, по - умен. Имам малък брат и да в началото го харесвах бебе - усмихва се, но после взе да ходи да ми досажда, все след мен. До тоалетна да вляза и трябва да заключа изправя се отваря скимичи беше ми дотегнало направо си беше лепка, сега е на 10 много забавно хлапе. Обичам да го гушкам, да го тормозя' да го извеждам и най вече да го карам да се смее - няма нищо по хубаво от това да видя усмивката му. Ако някой се дразни - кака е насреща, но не ми беше винаги приятно. На него играчки, защото реве на мен не може пари за нов телефон, общо взето е хубаво да не си сам. А ти имаш брат, родителите ти са големи не може да ги насилваш а и не е толкова невероятно понякога особено като е малко и те скубе, сърди се. Прави бели - обвиняват теб :)
А за сестра повярвай ми не искаш. Тя ще има гадже - ти ще го харесаш или твоето нея и обратното на нея ще вземат нови дънки за теб няма абе две деца от един пол е малка неприятност и много скандали. На едната взели токчета на другата не взели или взели, но евтини. Радвай се на брат си готино е или поне това е моята несбъдната мечта.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5264f4d234
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами аз съм на 30 и имам брат на 25 и съм много доволен. Излизаме си заедно. Тренираме заедно. Винаги мога да разчитам на него. Помагаме си и така. Бих казал, че е хубаво да имаш брат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a6de10cca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искаш малко лекенце, което ще се чуди как да те тормози? Стани бачвачка, поне ще ти плащат.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a30060a42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката: Номер 1, благодарности за коментара ти! Номер 2, писала съм, , Уважавам решението им - тяхна работа си е колко деца да имат и аз не се бъркам. , , Нямаше нужда да ми казваш да не им се бъркам, но добре. И как така ще харесвам нейното гадже и тя - моето? ! Това са само клишета за индийски и турски сериали, а аз ако ще се влюбвам, ще е сериозно и няма да хълтам по друг! Благодаря за коментара ти! Номер 3, това е прекрасно, но какво мислиш за сестрата? Номер 4, виж, наясно съм, но си има не само лоши моменти, а и хубави - да, навярно ще е много трудно през първите години, но като стане зряла личност ще спре да се глези и да прави глупости и оттам нататък е както каза номер 3 - подкрепят се, обичат се, заедно са.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1f035dae59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тоя пък номер 4 какво имаш предвид под малко лекенце тцтцт коментара ти е под всякаква критика.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 789ebef144
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имам по-голяма сестра. Вече сме големи. Като бяхме малко и аз бях възприеман по същият начин. Не е нещо което да те сецва. След години и двамата ще сте се променили както до сега е ставало и няма да мислиш за това. Всъщност е хубаво че сте две. Много приятели са единствено дете. Със сигурност им е било самотно а и друго си е наистина да имаш опора от страни каквато обикновено имат тези дето са 2 деца и повече. Това е за хубаво.

Ако вашите не искат, времето им е минало или няма как да си направят 3-то поради обстоятелства, просто някой ден ти си направи повече деца и готово.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a30060a42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7, не сме две, брат и сестра сме - значи двама.
Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 54455fc865
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От номер 2
Авторке нагледно това с гаджетата изглежда като сценарии за филм - да, не споря, че е така, но всъщност е нещо което се случва често в живота.
В училище имах приятелка, която има по голяма сестра и повярвай ми колкото, и фантастично да ти звучи доста често се караха за момчета. По точно дори се бяха сбили за един, който малката сестра да я наречем Д харесваше, но кака и тръгна с него. Двете редовно се караха не се понасяха и Д започна да прави какво ли не за да го отмъкне. А този познай колко е бил сериозен щом се занимава с двете, по същество кака и ги вижда да се целуват. Той скъса с каката и тръгна с Д след което двете сестри се намразиха, скандалите бяха част от ежедневието им докато няма и седмица по късно същия г-н заряза Д. Отдавна вече им мина разбраха, че въпросния не струва, но определено си беше цирк и половина. Хубавото е, че кръвта вода не става и всичко с тях си е както преди, но една такава нелепа, глупава или детинска история може да скара две сестри завинаги. На мен лично ми се е случвало да се влюбя в гаджето на моя приятелка, та същото е и със сестрите.
Запомни едно никога няма нищо невъзможно в живота :)
Най вече сърцето не слуша главата.
И не на последно място разбрах, че не ги насилваш, извинявай ако с коментара си съм прозвучала така сякъш ти се карам или го правиш. Изказах само и единствено мнението си по въпроса. Лек ден :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dfd7439e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами аз съм на 19г. и имам сестра на 15г. и е готино да имаш по-малка сестра. Когато е тъжна можешда я успокояваш. Примерно когато сънуваш кошмар може да я прегръщаш и да си до нея в трудни моменти. Или в труден момент да й помогниш. Бяхме на почивка с нашите и ний бяхме в една стая, а родителите в друга. И момичето я беше страх да заспи и викам й легни при мене Легна шри мене гушна ме и заспа. Една вечер сънуваше кошмар аз легнах при нея успокоявах я и заспахме заедно. Зимата я взимам след даскало с колата и ако е с приятелки ги водя на мола или на кино ако искат. А и със сестрата можеш си споделиш всичко и винаги ще знаеш, че има човек до тебе. Винаги гледам да съм до нея. Да имаш сестра е яко

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker