Как да й помогна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да й помогна...
преди: 13 години, 20 часа, прочетена 2388 пъти
Здравейте. Преди да разкажа моята история искам да кажа, че търсих много в сайта за подобна, но не намерих, а наистина се нуждая от съвет.

И така. Аз съм момиче на 12 години и не съм като другите момиченца на моята възраст които мислят само за това колко са им големи гърдите, как да отслабнат и други. Карам по същество: в моето семейство не съм единствено дете, но сега живея само с майка ми и баща ми, понеже сестра ми е в университет в Англия. Със майка ми искахме да се изнасяме, защото баща ми много ни тормози и двете, а на мен даже ми посяга като е пиян. Не го чувствам като баща. Никога не съм го обичала. Напоследък започна много да измъчва майка ми, говореше и разни глупости а на мен ми пълнеше главата с гадости за нея. Стигна се дотам че тя сега е в депресия но се бори да не се върне към хапчетата (защото преди време беше на хапчета). Постоянно е тъжна, плаче и аз не мога да измисля начин да съм някаква подкрепа за нея. Като я питам "мамо какво ти има" тя ми отговаря, че е отчаяна защото няма възможност да ми даде много материални неща (заплатата й е малка и живеем с баща ми защото той плаща всичко). Казва ми още, че е отчаяна защото няма възможности да се грижи за мен сама, за да се изнесем от тук от този ад. Аз просто не знам какво окуражително да отговоря в такива моменти. Знам, че парите не са всичко, но в голяма степен са. Опитвам се колкото мога да я подкрепям, моля я заради мен да се опита да бъде силна. Единствено знам, че се бори да не се върне към хапчетата за депресия. Не знам какво да правя! Моля ви, по-големите от мен, кажете ми как да съм колкото мога по-голяма опора или подкрепа за нея, защото като я гледам така цял ден тъжна и отчаяна и плачеща не ми се отразява много добре. А сега съм в седми клас и ми е важен период, баща ми пиянства всяка вечер и просто полудях. Не знам просто какво да правя дайте ми съвет моля ви. Надявам се историята ми да бъде публикувана и благодаря на тези, които я прочетат!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 12 часа
hash: 46d20a6513
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи й, че сте заедно в това, че я обичаш и се нуждаеш от нея. Дай й малко кураж, че след няколко години ще си достатъчно голяма, за да работиш и да живеете двете. Кажи й, че си благодарна за всичко което е правила и прави за теб, че имаш нужда да бъде силна! Знам, че ще го оцени и в моменти на слабост тези думи ще я крепят ;)

 
  ...
преди: 13 години, 1 час
hash: 8ad17f47e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Давай й подкрепа с това, че си до нея, че я разбираш, че ще й помагаш с каквото можеш. А относно баща ти - ненавиждам подобни мъже, които осъкатяват детски души и малтретират жени. Дано рано или късно се спасите от този ад. Учи, старай се и след някоя година може да се махнете от него.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4b60a8ca70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много лоша ситуация. Единствения начин е да не му обръщате абсолютно никакво внимание трябва време и постоянство но малко по малко ще стане сигурна защото съм имала подобен на твоя проблем но не свързан с алкохола така че, не мога да бъда сигурна и гледай да не се подаваш много на емоциите защото може да ти се отрази зле. За всичко има решение просто без и оплаквания и действие. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f15bed825c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам какво си преживяла дай време на себе си и на майка ти. Поговорете си двете кажи й какво не е наред и отиди при сестра си и разкажете какво сте преживели

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker