Малоумна съм!.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Малоумна съм!..
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2002 пъти
Ще бъда кратка - женени сме и сме заедно от доста време - 10 години.
От година и малко имаме дете. С детето нямам проблем. Проблема е, че мъжът ни, който искаше повече детето, въобще не участва по никакъв начин от началото на бременността. Аз правех и продължавам да правя всичко. И то не защото не мрънкам. Напротив нон стоп повтарям как имам нужда от помощ, но той ме поставя в ситуации да нямам избор и да го направя аз. Пример - казвам му купи хляб. Следва мрънкане и сума ти оправдания. Връща се от работа без хляба, и му казвам - добре, отиди сега. Ок ок след малко.... и става презноща и хляб няма, защото той заспива. На сутринта трябва да отида аз, защото ест нямаме. Това е само пример, с всичко е така.
На детето обръща внимание точно пет минути след като се прибере. Не желае никакви активности да правим заедно. Най му е лесно да отидем при техните, за да може той да си стои на спокойствие докато техните си играят с детето. Аз от скоро нямам вече родители. С неговите нямам проблем. Като изключим че рядко се случва някой от тях да дойде да ме замести, защото те смятат че мъжът ми трябва да ми помага. Ок прави са, но когато почна да говоря по сериозно и да му изброявам всичко, той става агресивен и тръгва към мен - все едно ще ме удря. До сега не го е правил, нито ме е бутал, но вероятно ще се стигне до там, ако кажа че си тръгвам. Тук идва и другия ми проблем - имахме доста спестени пари. Но с течения на обстоятелствата- здравословни се стопиха.
Реално нямам къде да отида, трябва да събера първо пари за да се случи това.
Но просто се чудя.. аз ли не правя нещо правилно..? ! Или съм била сляпа? Сякаш преди да забременея не сме имали такива проблеми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: adb00c7adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една интелигентна жена никога няма да остане като гол плужек и да е зависима от този до нея

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 56e3c0513a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Липсва ви разбирателството, няма нищо по-сложно от това в един брак. Иска ми се да беше споделила какво е било преди появата на детето. Има и други фактори- колко часа е работното му време, поема ли допълнителни смени, работата му тежка ли е. Някои мъже с появата на бебе решават, че могат да помогнат най-добре с внасянето на допълнителен доход, заради което се претрепват и са напълно неспособни да се включат активно в домакинството и отглеждането на детето. Казваш, че веднага след работа заспива, от което подразбирам, че е преуморен. Защо? Понякога човек е психически натоварен и това му пречи в ежедневието, изпада в малка криза и не му е лесно да поддържа ритъм. Имам чувството, че мъжът ти има някакво терзание. Няма желание за игра с детето, забравя, заспива веднага след работа, не мисля, че е само обикновен мързел. Знам, че майките също са уморени, никак не е лесно по цял ден да си вкъщи с бебе на ръце. Но нито ти го разбираш, нито той теб. Полагате ли усилия да подобрите комуникацията си и да си влезете в положение? Може и бракът ви да няма шанс за спасение, но е редно поне да опитате да се разберете преди да подписвате развод.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 009e0831ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако не можеш с него - напусни го. Поне пазарува ли, за детето пари дава ли?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0105e15891
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Макар и женени от 10 години явно така и не си опознала човека до себе си. А и всички знаем, че появата на дете коренно променя отношенията в семейството и явно мъжът ти колкото и да е изглеждал щастлив и ентусиазиран не е бил подготвен да бъде баща. Е, сега вече е късно и трябва сериозно да си поговорите и да му обясниш, че не само ти си родител, но и той и да бъде така любезен да поеме своята част от задълженията като такъв. Обаче май той си е бил такъв не сериозен по начало, съдя по това, че до последно е гледал да се измъква от такива елементарни задачи като купуването на хляб. Е, той щом един хляб го мързи да иде да купи, как очакваш въобще, че ще поеме отговорност за детето? Изпуснала си нещата, мила и сега ще ти е много трудно да ги оправиш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9de7a1efb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не мога да разбера мъжа ти!Аз съм мъж и най -голямото ми щастие е да се прибера при жена ми и дъщеря ми,знам колко е натоварена с малката и помагам колкото мога,за мен самия е удоволствие да им направя закуска,да изчистя,да излезем някъде и да се забавляваме заедно.ТЕ са моите хора,ТЯ е моя дъщеря и най-важното нещо за мен заедно с майка и ,не можеш да създадеш семейство ,когато не ти пука за него,тогава не си мъж,а л...но!Работата ми е натоварена,спя по 5-6 часа но това не ми пречи да намирам време и да готвя за тях,да правя секс с жена ми и да си играя с малката ,въпрос на желание и любов, а не на оправдания!
М 35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker