Изгониха ме..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96760)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22754)
 Секс и интимност (11239)
 Тинейджърски (20200)
 Семейство (4843)
 Здраве (7805)
 Спорт и красота (4066)
 На работното място (2157)
 Образование (5920)
 В чужбина (1298)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1502)
 Други (13129)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Изгониха ме.....
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3295 пъти
Родителите ми са разведени. Сега живея с майка ми и гаджето й в неговия апартамент. Днес с нея се скарахме за пълна глупост, малко си повикахме и сега сме уж сърдити. Аз се заключих на балкона ми и след 10 мин дойде той, започна да ми крещи и накрая заяви, че като ще се държа така гадно да се изнасям. Говорих с истинския ми баща, той не ме иска. Баби, дядовци нямам. Не искам да звъня на служби, защото ще ме пратят при баща ми. Ако отседна у приятелка нещата ще се влошат майка ми ще ми се разсърди още повече, а и не искам да съм проблем за някой. Нямам идея какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 359e561790
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Сподели с майка си. Нейното гадже не ти се води никакъв и не може да те изгони. Кажи на нея, че той те е изпъдил и ? се извини, за дето сте се карали. Помоли я да поговорите, за да разберете кой е бил прав в спора. Поговори с нея за това, че гаджето ? те е изгонил и я помоли да останеш. Кажи, че няма къде да идеш - при приятелка - не искаш да нахалстваш според мен, - при баща ти - той не те иска. Нямаш баби, вямаш дядовци.. Явно си тинейджърка и още учиш, нямаш пари да водиш собствен живот.. Помоли я - ще видиш, че ще се прояви "майчински инстинкт :D''

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c84a533da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Той като се е събрал с майка ти, вероятно е знаел, че тя има дете? Какво е очаквал? Да не би да си кукла? Жив човек си. И то тийнейджър.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0af104ca62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А защо с майка ти живеете в неговия апартамент? Преди майка ти да отиде при него къде сте живяли?
Така и ти и майка ти изцяло сте зависими от него. Майка ти, не че искам да я съдя и упреквам, не... но за тия години толкова ли не е можала да постигне някаква материална независимост? А наистина ти с майка ти сте едно семейство, а той не е никакъв нито на тебе, нито, реално, на нея. Така че тя трябва да държи на тебе, на 1 място, и след това да мисли за любовници и такива неща.
Тук не гледам кой е крив и прав. Няма крив и прав, това са принципни неща. Говори сериозно с майка ти, тя трябва да те защитава и да е на твоя страна, това е, пак казвам, принципно положение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7e8cde5cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Говори с майка си! Детето или децата винаги са на първо място за една жена /или поне така трябва да бъде/. Никой не може да те гони, защото първо си непълнолетна и второ зещо мислиш, че майка ти ще се съгласи. Пълен абсурд. Все пак е добре да опитате да съжителствате заедно - не да се обичате с приятеля й, но поне да няма много тежки конфликти.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 331a7897a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   и аз съм в горе долу същата ситуация, но по зле и аз незнам къде да отида. стегнах си багажа обаче няма къде да отида. миналият път като го стегнах и стоях цяла нощ по пейките и обикалях улиците. прибрах се на следващият ден вечерта с подвита опашка. сега незнам ще чакам някой барем да ме отвлече на улицата, че не се търпи

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 19ef25b4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма как да ви се даде правилен съвет без да се знае възрастта ви. И за какво сте се скарали с родителите. Приятелят на майката може да се приеме за родител зависи от колко време сте заедно, ако се грижи и живеете в неговото жилище той е родител и има морални права. Родител не е биологичният матерял а грижите след това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5783648fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Разкарай навлека. Той не ти е баща и не може да се разпорежда с живота ти. Кажи на майка си. Ако избере него, събери си багажа и се изнеси където можеш-приятелки, роднини, все ще намериш. Тя ти е майка-ще минат няколко дни и ще се осъзнае!

Мег*

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ca47c4fec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какъв навлек, бе, Мег, те живеят в неговия апартамент....

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5783648fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имам предвид в живота им...разбрах, че са при него. Щом един човек влияе по такъв начин на живота и семейството ти, не мисля, че е грешно да се нарече с такава дума, независимо от това дали живеят в дома му

Мег*

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f4283c1047
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   абе мег, той хич не е навлек не той живее в техния дом. а и как даваш такива съвети, без да знаеш, защо са се карали и дали авторката не е проблемно дете. и дали има право да се сърди или не, може и тя да е виновна в случая, казвам може защото не знаем каква е ситуацията, а и той и е казал ако смята да се държи така да се изнася. нормално е ако дете иска винаги да става неговото, да бъде заплашено по някакъв начин, и не вярвам, че човека иска да я изгони, а че е било просто заплаха. просто без да знаем какво е станало и каква е ситуацията, нищо не можем да съветваме.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5783648fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами няма как да знаем.. нищо от това, което виждаме тука не знаем дали е така и "каква е ситуацията". Не присъстваме. Пиша по това, което чета.

Мег*

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ab43f3d324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз не мисля, че начина е да крещи и гони детето, а да поговори с него първо надълго и със съвети или да наложи наказани, както правят родителите на проблемните или непослушни деца. Иначе, ако ги гонят за всяко нещо навън ще е лудница. иНЕПРЕМЕННО КАЖИ НА МАЙКА СИ СЛУЧКАТА И ЧЕ СИ СЕ ПОЧУВСВАЛА УЖАСНО И СЕ ИЗВИНИ КАТО И КАЖЕШ, ЧЕ СИ В ПУБЕРТЕТА И ЗАТОВА СИ ПО-ИЗНЕРВЕНА И ЗАТОВА СТЕ СЕ СКАРАЛИ, ЧЕ НЕ СИ ИСКАЛА НАРОЧНО! Аз също в тази възраст бях започнала да се държа по-агресивно, но след това се поуспокох. Но говори майка си, нека знае, че хормоните те карат да я ядосваш, а не искаш така да се случва! Чули! И пиши какво се слчва с теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 19ef25b4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Към №12 Като толкова разбираш от проблемни деца да питам. Ако вече е говорено с детето надълго и на широко и са наложени наказания и пак не действа, какво се прави особенно ако не е биологично твое и живее в твоят апартамент от 6-7години се грижиш за него финансово и ядосва теб и жена ти? Например е на 14 и иска да ходи до 4-5 сутринта на дискотека и е момиче, майка му му казва не става а то се репчи и прави скандал. Не знаеш каква е ситуацията и не може да даваш такива съвети.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ab43f3d324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 12 към 13 - във Вашият случай майката на това дете не го е възпитавала правилно още от малко, когато децата повече възприемат и се сформират навици и т. н. Също така контролът е бил недостотъчен. Сега е късно да го превъзпитате наново. Плюс това, след кото сте заживяли заедно преди седем години все още е могло да си седнете на д-то и да покажете заинтересованост към бъдещето на нейното момиченце и да го научите на много неща още в първите дни и месеци на съжителство ви, за да не ме пите (след дъжд качулка) какво да сторите. Прекомерните финанси не учат на възпитание, трудолюбие и уважение, а по-скоро обратното. Но Вие няма да ме разберете - нещо, в което съм предубедена. Затова успех и нека съдбата е добра с Вас и детето. И не смятам пак да Ви пиша, защото безмислени спорове не ми се водят!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 19ef25b4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От номер 13 към 14- нямам такова дете. Просто исках да дам пример на ситуация за която и ти нямаш отговор следователно Никой няма право при липса на данни за случката, възраста и семейството да давате констатации като Родителите в този момент не били прави и приятелят на майката няма права примерът беше за всички който са дали мнение просто вие се случихте последен номер когато аз прочетох.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker