Жена ми се превърна в друг човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена ми се превърна в друг човек
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2829 пъти
Здравейте искам да ви споделя проблем който не ми дава мира, и не зная как да продължа. Ожених се преди 6 години и с жена ми се разбирахме долу горе роди ни се момченце после момиченце и жена ми се промени от домакиня премина в крайност нищо не бутвам. Седи по цял ден на компютъра под предлог че учи език уж онлайн а само сериали отворени. Повдигам темата и стават скандали истерии от нищо тръшкания на врати чалъми. Апартамента е мой тя буквално има два сака дрехи. Мъчно ми е за децата и не зная какво да я правя с разговори не става. Ще се радвам на съвети и мнения. Поздрави

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: cda0a51574
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип хората които биха ти дали адекватен съвет са близки приятели, които са по запознати с цялостната история. Но в никакъв случай не искай съвет и не слуша родителите си защото е ясно те какво ще кажат. Но колкото и съвети да получиш истината е, че ти сам трябва да вземеш решение защото и сам си носиш последиците. Брат ми също беше в такава токсична връзка в продължение на 8 години и той търпеше заради дъщеря си, но преди месец му писна и се разведе. Аз не съм бил женен малък съм още за това, но след като се разделиха и си говорихме с брат ми той ми каза: -Брат, тва трябваше да го направя преди години.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 50b400ef31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гониш я от къщата и проблема е решен, като не й се работи - няма.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 26931cb224
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ми хайде и ти се включи, тя не работи ли? Чисти ти или наеми жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3086d3433c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напиши повече за нейното поведение. Как е сексуалният ви живот?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0be93322eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Изгони я да се оправя сама, като е такава неинициативна.
Нека децата останат при теб - щом имаш апартамент и си дисциплиниран човек ще се оправиш отлично като сам родител. Много жени се справят сами, значи ще успееш и ти. Дерзай!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2affbca1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Децата ви на каква възраст са и кой се грижи за тях през деня?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dab797c43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Сериозно ли е възможно да мислите за развод, само по причина шетане?
Тя е майка на децата ти, ти си я избрал за такава, и си длъжен да я уважаваш поне заради това, че те е дарила с две прекрасни деца. А със сигурност си е имало причина да избереш точно нея за майка на децата ти и освен недостатъците й тя има и добри качества. Разбирам че в момента тя е потънала в емоционална дупка, ти затова си нейн партньор в живота, за да й подадеш ръка когато тя залита, а не да я упрекваш че е залитнала.
Ако проблема ти с жена ти авторе е само "нищо не бутва", значи просто не си намерил правилния подход. Тя те лъже че учи език, ти се прави че й вярваш, казвай й че си доволен от факта че учи, после я покани да сготвите заедно, след вечеря й кажи че би бил още по доволен ако утре като се прибереш е сготвено. С думи като "Скъпа насъбрали са ми се мръсни дрехи дали утре ще имаш възможност да пуснеш пералня" ще успееш. Със скандал и упреци нещата няма да се оправят, и въпреки че апартамента е твой, а тя има само два сака дрехи повярвай ти не си безгрешен и ти си имаш кусури. Я си представи, че в даден момент загубиш работата си и два месеца не можеш да откриеш работно място с достатъчно доход и ти се налага само да отказваш работни места, ами ако тогава тя вземе да те упреква, да повдига темата че не ставаш затова не те наемат, как би се почувствал? Тогава ти нямаше ли да тръшкаш врати?
Брака е връзка в която хората трябва да се подкрепят и да си подават ръка ако залитат, място за упреци в брака няма особено след като сте създали две деца и проблема е само един.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 26931cb224
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Защо мъжете си мислят, че жената, не знам дали е в майчинство, но гледа децата и е длъжна да прави всичко вкъщи сама, като чистене, гладене, готвене. А ти искаш да се прибереш и да си седнеш. Очакваш да се прибереш на чисто, а защо не предложиш помощта си, може да е изморена от гледане на децата, и да не е успяла с домакинството? Много се дразня защото майчинството не се приема като работа, а излиза че жената не прави нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 93541a55e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте аз съм автора. Първо искам да споделя че не стоя отстрани а съм доста активен с прахосмукачка с чинийте всяка вечер с децата обличане къпане и какво ли не. Тормози ме факта че помагам с всичко и става мое задължение. Надявам се да се подобрят нещата и да не стигаме до края.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 62042c443a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Същият случай като с бившата жена на съпруга ми. Подчертавам думата "бивша". Има жени, които след като родят, смятат, че са изпълнили всички ангажименти на този свят. Те повече работа нямат, нямат отговорности, нямат задължения. Достатъчно е, че са родили и използват децата като валута. Един вид: аз ти размножих семето, ти сега си длъжен да ме отглеждаш. Ако говорим за това явление, авторе, рано или късно ще се разделите. Въпрос на време е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8f05be4307
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена ти е изпаднала в депресия и за това не е инициативна и не бутва нищо. Още повече, че казваш, че преди не е била такава. С две майчинства едно след друго и социална изолация човек може да превърти. Седенето на компютъра и гледането на филми и дава възможност да запълва празнините, които има в живота си.... Нужно и е разбиране и помощ.
Не може ли да започне работа, да бъде ангажирана с нещо и да излезе от дома си след толкова време домашно заточение. След като отново се включи в динамиката на живота и бъде полезна за семейството си няма да има интерес нито време да виси с часове да гледа сериали и да не поддържа дома си.... Според мен това е само временен етап, който може да изживее, но и ти трябва внимателно да я подбутнеш, търпеливо и с постоянство, без скандали и грубости.... С лошо отношение добри резултати не се постигат.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5b2d38f394
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Затворил си я вкъщи с две малки деца, сигурно вечер си смъртно уморен и не ти е до това да и обърнеш малко внимание, обаче очакваш тя да е сготвила, изпрала, изчистила и напазарувала... и накрая се чудиш, че жената е нещастна, депресирана и отчуждена! Че ти кога за последен път и напомни, че е жена? Кога и купи цвете, кога и подари нещо, кога я изведе някъде без децата? Май не е скоро. Е, с такова отношение нормално е да се чувства самотна, отхвърлена и ядосана и да си отмъщава като умишлено не пипва нищо вкъщи. А и ти се радвай, че гледа само сериали, че е въпрос на време да почне и да си чати с някого... и накрая да се уредиш с рога. На там вървят нещата, ако не вземеш мерки. Да, хубаво помагаш в домакинството, ама май вече гледаш на нея като на майка, домакиня, чистачка, готвачка и т. н., но не и като на красавицата в която се влюби. За това, ако не искаш да стане по-лошо, просто и покажи, че я цениш като жена. Едно цвете не струва много, милите думи пък са безплатни, но вършат чудеса. Не е казано да се изхвърляш, но малките жестове правят чудеса.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eef7347310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравейте. От автора
Първо благодаря за мненията ви, второ всеки ден и напомням че е жена и жестове думи разговори и какво ли не. Няма вечер в която да не измия чинийте вдигна масата или помогна с децата.
Не желае да излиза не желае контакти с други майки, с хора с сходни интереси. Не зная какво да я правя но вече не може да продължава.
Поздрави

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b78e726123
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Очевидно е в депресия и то тежка щом даже не желае да излиза и да се вижда с хора - това не се случва изведнъж. Жена ти се чувства зле, не се чувства добре в кожата си - затова избягва контакти и няма как да се измъкне сама за косите без помощ отвън. Две деца едно след друго, хормонални промени покрай ражданията и следродилни депресии, апатия, години изолация, затворена вкъщи по цял ден да си общува с две малки деца без социални контакти - цяло чудо е че не са и гръмнали бушоните по-рано. Ако живеете и в чужбина и не знае добре местния език, сигурно чувството за изолация е тотално. Не сте овладели навреме проблема и ситуацията се е задълбочила - трябва и консултация със специалист. Говори с нея, запази и час при психиатър и ако трябва и дай ултиматум, за да се съгласи да отиде на преглед или я хвани за ръка и я заведи там. Tрябва и помощ отвън и то от някой, който знае какво прави. Когато човек е в депресия няма желание за нищо и се чувства смъртно уморен и от най-малкото усилие - това не е мързел, това е сериозно. Спокойно много жени са минали през това - не е нито първата, нито последната, която развива депресия след раждане и няколко години прекарани вкъщи в грижи за децата - ще се оправи, но трябва да вземете мерки навреме. Не търси повече съвети в чата - обърни се към СПЕЦИАЛИСТ.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5b2d38f394
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Щом освен да се грижи за домакинството няма желание да излиза и да се среща с други хора, явно е в депресия. Просто вземи мерки и ако трябва нека поговори с психолог.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 819ef871ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Каква депресия, хора? Не знаете какво е депресия.

Не понасям жени, които се оправдават с децата си, че заради тях са дебели, че заради тях са нежелани, заради тях са вкъщи и 'домакини' заради тях са без кариера, че заради тях са пропуснали шансове в живота си, заради тях нямат време за себе си.... Ужасни жени са това, никога няма да бъда такава 'майка'!

Авторе, чета те и не мисля, че я обичаш така както би следвало, истински, силно, мисля, че и при женитбата е било така, и си се оженил с неголямо желание. Разведи се, нищо не губиш (имате ли предбрачен договор? ), мисля, че и децата няма да загубят, майка, която ще ги научи на какво?
По-добре без родител, отколкото с лош такъв.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4a563c3b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Авторе, много жени се влюбват в разни дежурни ебачи по интеренет. Пишат си с месеци, преди да излязат и да се изчукат с романтичния тип, който я "разбира", говори и "мили думи", "усеща я как се чувства". Не казвам, че случаят е такъв, но намери начин и разбери какво прави по цял ден на компа. Направи го деликатно и умно. Вероятно тя трие хисторито, а и ако нямаш паролата и за фейсбук, скайп и т. н.. Все още не ти е изневерила, но ако някой я оправя душевно, тя се хипнотизира и няма желание за нищо. И още нещо, ти мъж ли си или лукова глава да и миеш чиниите, при положение, че цял ден си бил на работа, а тя си е вкъщи? Ако и двата работите е нормално да си разделите домакинска работа. Ама ти хем на работа, хем и вкъщи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: be7f908753
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторе, предложи ѝ ти да гледаш децата, а тя да започне работа. Щом за теб гледането и грижите за две малки деца са нищо работа, значи ще се справиш чудесно и с тях, и с домакинството, и с небутването на нищо. Обаче може и да останеш изненадан колко много работа е това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4a563c3b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   18 съм. Авторе какво се случва? Авторе, седни и поговори с нея! Не може така да те отсвирва! Бъди спокоен, не се напрягай! Обясни и как се чувстваш и я попитай как тя се чувства! Някои жени, когато се затворят в къщо доста се депресират. Може би е настъпил момент да освежите връзката. Направете нещо романтично заедно, ти го инициирай, заведи я някъде, където ще си отдъхнете от ежедневни и битови неща, накарай я да се чувства обгрижена и специална! Но и не ставай и пътека да те тъпче! Дръж се на положение, хладнокръвно и мъжки без нерви, без агресия, без хленчене!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker