Приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Приятели
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1115 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 27 години. От 3 години съм омъжена. Преди да се оженим и да се преместим в друг град имах много приятели, близки и т. н. Сега някак си не мога да си намеря никакви приятели, винаги попадам на хора които не са общителни и не искат да завързват нови запознанства.
И се питах дали аз не знам как да подходя или съм се вдетенила? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: d4d3213555
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами търси приятелства с други омъжени жени, такива с малки деца, с бебета, бременни..
Предполагам, че мъжете странят от теб, защото си омъжена, а жените, защото няма какво да си кажат с омъжена, ако самите те не са такива, или семейни с бебета и деца.
Иначе има и такива, които са семейни, но с разни сериозни проблеми в семейството си и не им е до приятели. Но все пак в никакъв случай не се отказвай да общуваш - все ще намериш някакви дружки.
Не се възпримай за "вдетенена" затова, че искаш приятели, всеки човек има нужда от приятели, на всяка възраст, не само в детска. Не ставай от онези хора тип "аз съм семейна.. и нищо друго". Е както си решиш де ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a0f3d9f044
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай, това май е повсеместно. Хората станаха притеснително антисоциални. Аз съм почти на 36 и до към 27-28 години смятах, че имам приятели. След това обаче доста бързо нещата се промениха драстично. Към момента имам само двама приятели. С всички останали, включително и с този, който смятах за най-добър, сме само на хладно здравей-здрасти. Всичко това без да сме се карали, без да сме си правили мръсно или нещо подобно. Лошото е, че по подобен начин се възпитават и децата. Имам съседи, чиито деца буквално не съм ги виждал. Те просто никъде не излизат, нямат приятели, нямат изобщо контакти с други деца. Преди няколко дни си говорих с друга колежка на тая тема и тя ми каза, че нейното дете приятели няма, никакви. Играело си само с количките вкъщи и толкова. От време на време ходи на детска градина, но и там няма деца, с които да е по-близък. Това ме накара да се замисля, че аз като бях малък не можех да издържам сам много време. Най-хубавите ми мигове са били, когато съм си играл с другите деца. И общо-взето не помня да съм оставал сам повече от ден-два, макар че на детска градина съм ходил много малко. Баба и дядо ( Бог да ги прости ) винаги ме водеха да играя с няколко други деца или пък те идваха у нас. Напоследък виждам все повече хора от всякакви възрасти, които нямат почти никакви социални контакти и сякаш това им харесва. Аз винаги съм обичал да съм сред хора и подобно поведение ми е непонятно, но е факт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker