Не обичам мъжа си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не обичам мъжа си
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2148 пъти
Омъжена съм имам детенце на 5год. Преди 1г си хванах любовник, една година бяхме заедно мога да кажа за него че е истинската ми голяма любов. той също ме обичаше и знам че още е така. обаче жена му раЗбра за нас докато той беше готов да се раЗведе с нея, сега не е така, тя го заплашва че ще им вземат осиновеното детенце. може би затова той ме изостави. на мен тази раздяла ми се отряза много зле. не обичам мъжа си не го искам, а домът в който живеем с него е общ с общи пари си го посттроихме. искам съвет някой преживял ли е толкова голяма и силна любов, ще го забравяли, ще мога ли да живея с мъж който не обичам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: ad61a704f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жалко за детенцето :(

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 474c200648
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Забелязвам в сайта, че колкото по-неграмотни и нискоинтелигентни са хората, толкова "по-смели" са на любовния фронт. Кое спира авторката в случая - детето на любовника? ! За нейното детенце и дума не отвори! Никакви ценности, отговорности и задръжки - само сърбеж!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f9b02b0a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мале жено, ужасна си! Бил я обичал па бил готов на развод, ма видиш ли все пак избрал жена си.
Я пробвай да кажеш на мъжа си, каквото си написала тук и после ни разкажи как се живее с мъж, които не обичаш, но знае за похожденията ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7d6f35d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам как да те обидя. нямам думи за такива жени като теб. омъжи ла се тръгнала другаде да търси любов. жалко за детенцето.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f2a92967c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разведи се, ще срещнеш друг.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d1021e45ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена съм ама не мога, а може би не искам да ви разбера. Защо бе жени, защо изневерявате, какво все не ви стига??? .. защо градите семейство с човек на който не държите? Вие вероятно и за мъжа си сте мислили, че е голямата любов. Любовта е грижа, разбиране, компромиси, уважение.. вие нямате такова към себе си, , за каква истинска любов да става въпрос. Глупости.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cff0c16207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всичко е психологическо. Това което ви е привличало е било тръпката 'да не ви хванат'. Това че не може да се имате. Това че накрая те е оставил. Мисълта че не може да го имаш е това което те съсипва. Веднъж получиш ли това което искаш после омръзва в даден момент. Със отношенията е същото, защото 'пламъкът' като цяло няма как да е вечен или трудно се поддържа. Това 'и заживели дълго и щастливо' по филмите не е реалният живот защото това е идеята за романтика която подтиква мечтаната илюзия. За маркетинг не си ли чувала? Надали си учила.

Хората със 'щастлив' брак са точно тези които се обичат и се карат. Само любов няма. Не съществува защото е илюзия. Ти със любовника не си се карала защото... ***поради горният абстракт***. Ако се събереш със него пак ще е същото.

Любов е грижа, общи проблеми, разбирателство, караници, приемане на другия човек.. ако се лашкаш със някой пък всеки ден, тръпката или по-скоро 'сексуалното напрежение' омръзва още по-бързо. Прави се веднъж във седмицата да речем и не по план защото трябва (по препоръки на психолози).

Любовта във филмите е (винаги съм те обичал/а, ще те обичам 'вечно' ) бла-бла..

Любовта в друг аспект е 'мъжа към жената или обратното да речем, гледайки ти задника и казвайки - цирея вече намалява.. ' ха, xa

Животинският инстинкт за чоплене на козина и почистване не си ли чувала?

Аз като мъж бих търсил нещо което да ми напомня на майка ми, а жената би търсила нещо което напомня на бащата. Може и на двамата - това е всъщност грижата. Неща които родителите са вършили за нас или битието с което сме израствали. Примерно ако баща ти се е занимавал със електричество, ремонти, поправки из дома и т. н., ти ще намираш за привлекателно и сексапилно някакво подобно качество което се излъчва от друг мъж. Но това е само пример. Има много повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker