Домашно насилие!Баща на шест месечно бебе-агресивен наркоман ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Домашно насилие!Баща на шест месечно бебе-агресивен наркоман ...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1702 пъти
Здравейте!
Пиша Ви с надеждата, че някой е преживял подобна история. Темата е за „врагът в леглото ми” -домашното насилие!
Жената е над 30 години, живяла е с човека, който я тормози и заплашва над 10 години! Тя е психически смазана, без капка реална самооценка, мисли се за нищожество и изпитва само страх! Винаги се е страхувала да го напусне, защото в началото на тяхната връзка, той ѝ забива остър предмет в слепоочието!
Сега се случи и непоправимото-имат дете, което той е признал и тя не може да го изкара в чужбина без съгласието на бащата!
Той е над 30, когато беше на 18 влезе в ареста за продажба на анфетамини и трева-може би от тогава се друса... Положението става нетърпимо, той не се прибира по цели нощи, агресивен е спрямо колеги, заплашвал и посегнал е с нож на колега, признал е за зависимостта и е казал, че никога няма се откаже! Жената се страхува за нея и бебето! Може ли той да стане агресивен към тях? Може ли да посегне на бебето под влияние на дрогата? Трябва ли да да се уведомят институции или е по-добре да се действа без тях? В България няма закони, на никого Неможе да се разчита! Да допълня, че те винаги са живели с неговите родители в семейната къща на баща му,
Те са отежнявали проблемите по между им,
а родителите на жената са разведени и тя си няма никого в България!
При стигане до съд, могат ли да ѝ вземат детето и да го настанят в приемно семейство? Какво трябва да има тя за да докаже на закона, че е способна да се грижи за малкия? Тя винаги е работила и взима добро майчинство! Трябва ли да се сезира закрила на детето? Или да се говори с адвокат и психолог? Жената е част от моето семейство и ми е много тежко за нея и бебето... Моля помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 86014e4303
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След, като бащата е наркоман, под влиянието на тези вещества, може да причини много лоши неща и на майката и на детето! Спешно трябва да се махнат от този човек, спешно! Някой тук, беше писал, че може да бъде издадено разрешително и на детето за излизане от страната и без да се иска съгласието на бащата. Направи консултация с адвокат, първата ви стъпка. Да се обърне към агенция Анимус, вижте в интернет, закрила на детето и полицията! Не губете никакво време, на вашата съвест и плещи сега лежи, животът на тези хора. Жената ще има нужда от психолог и настаняване с детето в кризисен център. Има ли роднини в чужбина.? Първо консултация с адвокат и го питайте как се издава разрешителното. Побързайте!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d15d647f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За теб ли става дума или "за една приятелка"? Пусни първо жалба и после казвай какви закони има и какви няма. И друг път не се захващай с "големи играчи".

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6e240f824d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Страхувам се от такива хора. Дано не завърши фатално. Трябва да е смела. Никой
не може да и вземе детето. Ако успее да докаже, че е жертва на тормоз и мъжът е заплаха за детето може да се забрани бащата да ги доближава. Въз основа на тази забрана не е необходимо съгласието му за извеждане на детето от страната. Успех.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4a29d89f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как жената оживява след като той и забива остър предмет в слепоочието? След като жената е част от твоето семейство би трябвало да знаеш какъв е бил този остър предмет. Или и тази история е зашита с бели конци. Каква ти е тази жена.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 72289e6431
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Веднага звъниш на Организацията за защита на жертвите на домашно насилие. Те си знаят как да действат. Щом е наркоман и със съдебно минало няма шанс да получи родителите права. От друга страна ти имаш работа, така че можеш да се грижиш за детето си. Няма причина социалните да ти го вземат. Като се успоиш емоционално, ще си наемеш квартира и се изнасяш там, но слушай съветите на хората от Организацията, все пак това им е работата.
Ще се справиш! Трябва! Най-малкото заради детето!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c17cf21602
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Работя работа, свързана с изброените от Вас проблеми. Моят съвет към Вас е:
Жената да подаде иск в съда за защита от домашно насилие за нея и детето - като желание да изрази той да не я доближава на определени метри - примерно 100 м - това в България е еквивалент на американската "ограничителна заповед"
предвид, че живее при родителите му, трябва да се изнесе - добре би било Вие, или други нейни роднини да я приютите за месец - два
В иска до съда да напише също така, че желае заместващо съгрешение на съда на несъгласието на родител малолетно дете да напусне страната - това се нарича съединяване на иск - 2 искания към съда в едно. Съдът има право да разреши детето да напусне страната заедно с майка си, като даде съгласие затова вместо бащата.
Надявам се да съм Ви полезна!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker