Баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1533 пъти
Баща ми. Не мога да кажа, че е лош - работи за нас и ни изкарва прехраната. Но през ден се напива и се кара с нас - ту с брат ми, ту с мен, ту с майка ми. Не знам дали да се оплача на някого за това, смисъл когато съм на път да го направя имам чувството, че той разбира и става все едно нов човек и се държи добре с нас. Споделяла съм с баба ми за това (майка му) и тя не обърна особено внимание, даже противното описа се да го защити. Последния път, в който се скарахме (преди половин час), беше защото майка ми иска да почистим вкъщи, а той все бил уморен и си ляга да си играе с телефона. Понякога се кара с нас, като е трезвен. Ден два после е като ангелче с нас. Наистина не знам какво да правя, просто не ми е приятно така. Не знам дали да се оплача на някого. Надявам се да сте ме разбрали. Моля за съвети, не искам да продължава така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 14aa0f9b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ми е познато всичко. На 18 съм и баща ми пиеше от около толкова, т. е. от както се помня. В началото не беше толкова забележимо. Прибира се от работа 50гр ракия, бира или нещо от сорта, “за сън”, така казваше. След това се започна една злоупотреба, препиване, скандали, стигало се и до кражба на пари от чантата на майка ми, всякакви глупости и нерви до краен предел. Наложи ми се да ги разбера тия неща в ранен период. После се започва едно манипулиране и мили очи, ама докато му трябва нещо. След това отново същото. Тормоз- физически при нас нямаше, ама психически- ПОСТОЯННО! Само семейство на алкохолик може да разбере за какво говоря. Минаха се доста години в които вече знаех, че е алкохолик, ама кой ще си признае? :) Кръв да му капеше от устата, отрича. И да му говориш на енин алкохолик, и да не му говориш все ще се прави, че не те чува и че няма проблем. (зависи от човека) За клиника и лечение, не можеше и да става въпрос, той проблем НЯМАЛ. Така се стекоха обстоятелствана, че с майка ми отидоха на прегледи (профилактични). Резултите на черния дроб са ясни, няма смисъл да ги коментирам. Много го наплашиха в болницата, за което им благодаря. Имах чувството, че ако говоря с него ще е като стена, от видяното през годините. И тук много важна роля изиграх аз, (детето) разревах се и му казах, че ако продължава губи всичко. Губи себе си. Губи близките си. Губи мен. По-искрен и труден разговор не съм имала никога и имам чувството, че ако мама го беше провела, нямаше да е същото. И ето го ефекта, без комуни, без чужда помощ, повлиян вероятно от думите на своята кръв не е близнал до сега. Много е трудно, знам. Това беше моят подход, надявам се да се вразуми!!! Прегръщам те! @vy

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ddefa980c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте, Аз също имам подобен баща ако мога да го нарека баща, Макар че за съжаление в вените ми тече ннегоната кръв. Ти поне казваш че като е трезвен е понякога добър. А моят не съм го видял трезвен. Постоянно пия и биеше майка ми, и майка ми на 61 г. Получи Тумор в мозъка и почина, изминаха 2 дълги години от смъртта и а аз не мога да се съвзема. А той продължава да си пие и не му пука за никой..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker