Втора съпруга съм !Моля за съвет ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Втора съпруга съм !Моля за съвет !
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3414 пъти
Имам нужда от безпристрастни съвети. Объркано ми, малко започнах да се съмнявам, а може би е от хормоните, тъй като съм бременна.
Имам връзка с мъжа ми от една година, запознаха ни наши общи познати. Той тогава ми сподели, че има дете и наскоро се е разделил с жена си, оказа се жена му е моя позната. Последва бурна връзка, срасти, пътувания всичко на макс. В началото не ме дразнаше, че той всеки ден ходеше при жена си, знаех че е заради детето. А и ми беше разказал колко е ужасна, злобна и че е сасипала всичко между тях. Мислех, че тя знае за нас и ми беше спокойно.
След половин година тя разбра за нашата любов, последва някакъв бурен скандал между тях, тя му забрани повече да се виждат и го осъди за издръжка. Злобата и не спря до тук, пусна му жалба за тормоз в полицията.
След като го осъди, нямахме какво да крием повече и той ме покани да живея у тях. Показваше ми по всякакъв начин колко ме обича, беше и много наранен от бившата си. Не можеше да отиде да си види сина и го болеше от това, детето не го познава и затова не можеше да го вземе през отреденото време. Подминаваше го и показваше на тази злобна жена колко ме обича, като ме прегръща пред нея и детето. Доказа любовта си към мен и като не потърси детето на рождения му ден, а отидахме на мечтаната ми почивка.
Много искаше бебе и започнахме опити, само че майка му се опитва да се меси в нашите отношения и се скарах с нея. Той застана на нейна страна и се скарахме много жестоко, дори се изнесах. Разбрах обаче най-прекрасната новина, че съм бременна. Писах му, видяхме се и отново се събрахме. Знаех, че той е луд по мен, сега вече щях да го даря и с най-исканото от него дете. Щеше да си има, той толкова стадаше по другото си дете. Исках да му помогна, започнах да пускам слухове, че искам да вземем сина му и да го гледаме в нашето семейство. Искам той да е щастлив, искам да направя всичко за него.
Откакто обаче се събрахме той е друг, постоянно излиза по кръчми и приятели, пробира се късно и веднага на телефона и после ляга. Разбрах, че е затоплил отношенията си с бившата, срещат се всяка седмица на кафета заради малкия. Тя започна да му праща и снимки на детето. Твърди, че го прави само с цел да го всеме при нас. На детето му трябва време да го опознае и ще го вземем.
Но аз се чувствам самотно, искам малко нежност и внимание, което не получавам. Искам да си запазя семейството и ще направя всичко по силите си. Но защо в мен се прокрадва, че той не ме обича както преди? Да се притеснявам ли от срещите с бившата? Или всичко е от хормоните?
Дайте съвети как да постъпя, имам ли право да се чувствам несигурно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: eaea8bfdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Жено,първо си оправи правописа,искаш да ставаш майка,съпруга,а с тези грешки....
Поговори сериозно с него на четери очи и го питай директно това,което питаш и нас,ние няма как да гадаем какво е в главата му,може наистина да е само заради детето му,ако е така не се плаши,нормално е да иска да затопли отношенията с бившата заради малкия,защото тя държи козовете чрез него.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1cd528ca5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом искаш безпристрастен съвет, съвсем честно ще ти кажа какво мисля. Да, притеснявай се от срещите с бившата-първата хапка е най-сладка. Явно и свекървата не те харесва-вижда те като натрапница, която разделя родителите на внучето и-първият и внук. Искаш да си запазиш семейството-разбира се, окей, но не ти ли е минавало през ума, че и тая преди тебе и тя е искала същото. Като е гадна и злобна, защо още поддържа връзка с нея, а, замисли се?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8d16c97001
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Повръща ми се от жени като теб! Майка му лоша, жена му лоша, щяла да му роди мечтаното дете. Той вече има едно дете, негова плът и кръв, ковто очевидно обича, и за което иска да се грижи, но доказва любовта си към теб, като не му се обажда за рождения двн. Е браво, отдалечила си го от бившата жена, но и от детето. И сега започнал да излиза навън и това е голям проблем. Сега ще ти кажа какво ще стане: Ще родиш мечтаното дете, ще станеш същата злобна жена - като бившата, свекървата няма да ти помага- и тя е лоша, а мъжа ти ще продължава да излиза. Там случайно някой познат ще го запознае със спокойна девойка, с която ще започнат да ходят по екскурзии, почивки и вечери, а твоето мечтано дете няма да получи обаждане или подарък от баща си, защото той е с новата жена на почивка в Дубай. Ще подминава теб и детето, докато пъха език в устата на новата, няма да взима детето за да не им пречи, а ти ще напишеш история в СПОДЕЛИ - той ни изостави.
Забелязала съм, че в сайта има 2 - 3 жвни с втори брак, които са възприели децата на мъжете си като собствени или приятели - браво момичета-така се прави, така се обича мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3b9bf17c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   1, "си оправи правописа,искаш да ставаш майка,съпруга,а с тези грешки....
Поговори сериозно с него на четЕри очи"
Хахахаха!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 994aa28f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3 е прав

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d27bac590c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, нали? Присмял се хърбел на щъребл. Като ще правиш забележки за правопис, поне си оправи своя първо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2d8ef9f53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Как очакваш мъж изоставил жена си с дете заради теб да ти е верен и предан?
Естествено че ще хойка особено сега след като е на сухо поради твоята бременност.
И момент-Да гледате детето му заедно...Не си в час ако мислиш че майката ще се съгласи и остави точно на теб.
За досадниците които правят забележка за правописа предлагам да не бъдат публикувани излишните им тъпи коментари

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a97e13a627
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Доказал ти е любовта си като не се е обадил на детето си? , И те завел на мечтана почивка - на рождения ден на детето си. Моляяяя? Честито събрала си се с недорасляк. Но като гледам на кое казваш доказателство за любов... тъкмо за теб е тоя мъж!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e1dcf22320
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Авторката :Не мога да разбера защо ме нападате и обвинявате, та тя е луда и е направила всичко за да се разделят. Дори с цялата си наглост като разбра за нас ми писа. Дали съм знаела, че той има дете от нея. Що за глупости? Държеше се сякаш са заедно, а не са. Това не е ли мръсно, но аз му показах разговора и той ми каза, че това са лъжи и че тя е психично болна, даже той я е водил веднъж на психиатър.
Яд е че аз живея в дома и, ползвам вещите и.... но аз нямам вина, че не го е задържала. Той нон стоп ми доказва любовта си

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bd596a6ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си скочила във филма, а той вече не се снима. Съжалявам, много скоро ще си самотна майка. Нито той, нито ти знаете какво искате. Действате като животни, а очаквате човешки резултат. Хора с объркани глави не трябва да имат деца, но те ги създават и си мислят, че като ги плюят дъжд вали. Ще си сърбаш попарата, която сама си надробила, това е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bae87eb86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ама и ти не знаеш какво ти се случва. Хем "нон стоп ми доказва любовта си", хем "Но аз се чувствам самотно, искам малко нежност и внимание, което не получавам."

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3090372b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От къде си сигурна, че причината за раздялата е само в нея? Той естествено, че ще я изкара най-черната. Помисли си хубаво дали наистина иска да е с тебе.. ти си си тръгнала от него, той не те е потърсил и чак като е разбрал, че си бременна тогава сте се събрали отново. Няма как да вземете първото дете при вас. Според мен са си изгладили отношенията и отново ще станат семейство. "Доказа любовта си към мен и като не потърси детето на рождения му ден, а отидахме на мечтаната ми почивка. "-голяма "радост" няма що.. толкова е жалко да се радваш за подобно нещо. Един ден може да стори същото и с "най-исканото от него дете. "

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 032c989670
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Многи зле говори за него да говори така за нея, все пак е майка на детето му. Как така няма да се обади за рожденния му ден и защо мислиш, че жената е крива, а не той. Утре и с теб ще постъпи така.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 032c989670
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Моята сестра взе такъв с две деца, представяше се много хубав, все жена му виновна. Роди още едно и се оказа, че за нищо не става дори за баща. Ама то се гледа предварително какво взимаш. Аз не бих се занимавала с обвързан и кой го знае дали изобщо той не е виновен брака д се разпада, такива дето все обвиняват другата страна са ми ясни. Нали той миличкия е толкова хубав пък жената толкова лоша, утре и за теб така ще говори. А той още сега не седи при теб, а пък след това не знам.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 110f1ae4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "нон стоп доказвал любовта си" :))) Рози, свещи, шампанско, подаръчета и за кво? Секс?

Бих ти повярвал, но съм женен и НЕ мога ;)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2535ec1274
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Вие и двамата сте клуб интриганти. За бившата му жена не знам, но за вас двамата е сигурно. Оня демонтрирал как те прегръща и не се обажда за РД нарочно... Егати дрисльото, а ти си тръгнала слухове да пускаш. Същата си.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 949db91846
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Повечето жени не сте добре. Аз ли съм единствената, която не мисли, че да не се обадиш на детето си на рождения му ден и да се целуваш пред бившата не е никакво доказване за любов. Особено пък това за детето. Не мислиш ли, че след време и с теб може да прави така. Аз точно за това не искам мъже с деца. Не, заради самото дете, а защото дори и да не е много виновен има все някаква вина за този развод и с мен също може да стане така.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e1dcf22320
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторката : Явно вие не сте добре и не сте изпитали истинската любов. А аз и той я изпитваме, явно затова нещо имам съмнение защото има толкова отрицателна енергия към нашата любов.
Не съм аз виновна, че той не си поглежда детето, аз дори искам да го вземем при нас. Защото само така детето ще има истинско семейство и дом. А и освен това и финансово ще му е осигурено всичко в повече.
Той се е разделил с нея, не виждам защо ме опреквате, какво няма сега заради нея да не сме заедно. Не ми пука за тази ненормалница кога и как са се разделили и не трябва да мисля какво тя чувства и мисли. Факта, че тя върти номера за да се съберат и явно да ме обърка. Защо го осъди тогава за издръжка, защо го е оставила като го иска. Сега аз съм жена му и той и го показа. И още нещо те почти не са били заедно, той я е оставил бременна и е заминал за чужбина, тя си е родила сама, отгледала си го е сама детето. Той се е върнал като то е било на 1 годинка. Та детето не го познава, камоли да страда зс него.
Исках мнения, не съм попадала в такава ситуация. По-скоро бях объркана вече Не! Благодаря за съветите и нападките към мен. Ясно е той ме обича, аз съм класи над нея и какво да направя аз, да си оставя мъжа бременна заради това, че имал дете ли?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a4dd2258b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Миличка, аз съм едната от тези 2-3 жени, за които говори номер 3. И защото се справих със ситуацията, напълно безпристрастно ще ти дам съвет Не разделяй! Не разделяй син от баща, не разделяй двама родители, които имат общо дете, не разделяй момче от майка му, не разделяй свекърва ти от рожбата й и внуците й! Да, животът се променя, едно семейство се разпада, създаваш друго - всичко това е така, но се опитай да отвориш сърцето си за другите. Аз също имам втори брак. Минали сме с мъжа ми през ужасяващи перипетии, но действах като дипломат - изгубих много битки, но спечелих войната. Да спечелиш войната, означава да въдвориш МИР. Мирът пък означава всички да са в добри отношения. Тогава вече можеш да градиш бъдеще. С бившата съпруга на мъжа ми се чуваме редовно главно по повод на дъщеря им, която е в тийнейджърска възраст, а това е труден период и трябва да сме единни по отношение на възпитанието и образованието й. Детето ме възприема като близка приятелка, редовно идва у нас, има си стая, ако иска да остане, забавляваме се, ходим по екскурзии и си имаме "тайни" само двете. Ако преценя, че "тайната" по някакъв начин застрашава малката, освен, че говоря с таткото, звъня и на майката. Например хлапето искаше да прави купон за приятелите си на вилата, ама нас да ни няма. Видяхме се на кафе с бившата съпруга на мъжа ми и тя ме светна, че в компанията има и 16-годишни момчета и един Господ знае какви ще ги вършат през нощта. Естествено, категорично забранихме празненството и й позволихме само да си покани приятелки в наше присъствие. Със свекърва ми сме повече от близки. Тя като кани гости - наблизо живее - винаги може да разчита на мен да й приготвя десерта или ордьоврите. Мъжът ми има двама братя. И двамата са семейни и с жените им сме в отлични отношения, на всички празници сме заедно. Ето сега например имаме бебе в семейството, станахме чичо и леля, и аз съм поела организацията по кръщенето. Това е семейството, мила авторке! Амо моят съпруг не отиде на рождения ден на дъщеря си или, както ти казваш "докаже любовта си към мен" като дори не звънне на момиченцето, честно да ти кажа, ще започна да се замислям с какъв човек съм се събрала! Винаги детето има хубав, лично избран от мен подарък за рождения ден, а за Коледа задължително изпращам подарък и на майка му. Ще обобщя така: стъпи на здрава основа! Ако искаш сигурност, създай сигурност в света около теб. Това с конфронтация не става!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a4dd2258b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 20, за всичко си права, но повярвай, че понякога хората просто не се съвместяват един с друг. Вече добре съм опознала мъжа си, а и, както по-горе казах - в добри отношения сме с бившата му жена. Ами те двамата просто са от различни планети! Нищо общо като личности! То, хубавото е, че са се разделили, иначе кой знае докъде биха стигнали нещата и как биха си навредили на живота. Никой няма вина за развода! Просто различни ценностни системи! Когато се е женил, мъжът ми е бил на 21 години! Пикльо! Днес е на 38 - и със съвсем друг поглед към света. Започваш в началото с едни очаквания, човекът отсреща се оказва не това, което си желал, разминавате се и така - всеки си поема по пътя, което не означава да не се поздравявате или да си зарежете детето. Съпругът ми, когато се срещаме с бившата му жена някъде, винаги я целува за поздрав по бузата, ние двете също си разменяме прегръдка. Нормално! Защо да не сме приятели? ! Почти всеки ден се чуваме с малката. За децата най-важното е да виждат, че възрастните се разбират. Само тогава ни имат доверие и са податливи на възпитание. В историята на авторката виждам крайна инфатилност и егоизъм. Не е посочила възрастта си, но ако е над 20 години, предвиждам (без да го пожелавам! ) пълна катастрофа с този начин на мислене. Това, че на момчето не му се прибира в къщи, вече говори много.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 032c989670
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Щом не се е интересувал от нея тогава, а и от детето чак на годинка да го е видял за какво говорим. Като се почне с тея кой каква класа над кого било. Нещо не сте и двамата добре. Мъжа не ми се види сериозен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c8ef0c333e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ми според мен той вече си има нова приятелка, явно като види дебелия край (че идва дете) и си бие камшика. Ама тя какво е виновна жената, че ти си с претенции и не можеш да го задържиш.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3090372b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Той не те обича миличка и ти ще си следващата зарязана бременна... Мисли си, че си нещо повече от първата му съпруга, заблудена жена.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 123a274b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Ей, не мога да разбера стремежа на хората сами да си създават проблеми и то за цял живот "в името на любовта". Влизаш ли във взаимоотношения с бивши жени, деца от друг брак отърване няма. Правиш компромиси, компромиси и то за какво? Накрая все ти си виновна като злата мащеха или новата снаха натрапница.
Втората съпруга си остава втора...
Добре, че навремето ми просветна и ни се омотах в тази въртележка.
Сега съм първа съпруга, майка на две прекрасни момчета и се чувствам страхотно с техния баща и мой съпруг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 39b8dfa634
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Леле каква клюкарка и селянка... слухове пускала. Даже не знам от къде да започна, то няма и смисъл. Ти не си последната, а поредната. Мислиш се за нещо повече от другата жена, отдалечаваш баща от детето му? После искаш и майка му да те харесва. Ти си жив парцал кое да ти хареса? Сега като вкара 5 водки в кръчмата ставаш номер 3 (ако вече не си 4,5,6 и просто не знаеш). Мъж, който не вдига на бременната си жена, защото му се пие.. какво мислиш, че тази преди теб не е била бременна и след това и с дете? Ще се целува с теб и ще ги подминава.. отрепки сте пълни. Жалко за децата. Хубава съдба те очаква. Или по-точно ВЪЗМЕЗДИЕ.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0b6c364c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Аз само да попитам, с какво право ще взимаш дете от майка му? При това майка, която си го е гледала сама! При това дете, което твърдиш, че едва познава баща си? Сега си представи, че една трета жена иска да гледа твоето дете, за да е щастлив мъжът и... Това го казвам, за да проумееш на колко грешен път си. С първата му жена били от различни планети, това е много добре за теб. Но ако искаш този човек за себе си, не е достатъчно да му родиш дете. Събери го с първото му дете, напомняй му да му се обажда и да го търси, да се разбере с майката да го взимате в някои дни, за да има връзка с баща си. Но на майката не се меси. Един ден и мъжът ти, и детето му ще са ти благодарни.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 6d16fa2019
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Как си допуснала да си втора съпруга не разбирам. Ти имаш ли себеуважение. Що за показване на любов е това да не види детето си на рождения ден а да бъде с теб на почивка. Защо го допусна. Много ясно, че те лъже, сигурно спи със съпругата си а ти си мислиш, че те обича. Не си втора съпруга. Ти си просто любовница.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker