Крие срещите с детето си от жена си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Крие срещите с детето си от жена си
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1607 пъти
Моля за съвети как да постъпя, много съм ядосана и объркана.
След като ни заразя заради друга жена, не беше потърсвал детето цяла година бившия ми отново ни потърси. Аз единственно заради детето откликнах, защото искам то да има контакт с баща си. Започна да ми звъни, да се интересува от него, правим срещи по заведения. Но след известно време останових, че той ни крие. Иска срещите да са извън града, обажданията са му само, когато новата му е на работа (през седмицата и през деня). Усетих го и реших да си направя експеримент дали пък не греша. Ако звънна за нещо свързано с детето през уикенда или вечер, той не вдига(а сам каза, че ако е свързано с детето да звъня веднага). Винаги звъни на следващия ден през деня. Ако му пратя снимка на вайбър, вижда я, но коментира на следващия ден през деня. Срещите винаги по време работно. И не не е заради неговото работно време, тъй като той в момента не работи. Това поведение ме подразва, защото детето не е тайно, аз не съм родилата любовница. Новата му е наясно, нали тя ни раздели, ние сме факт. Но това криене е унизително за мене, незнам как да постъпя. Дали да преустановя срещите? Дали да поставя въпроса ребром (ако го поставя той ще отрече и ще избухне)? Незнам как да постъпя, а не желая да крие детето си....
По принцип има режим на свиждане, но никога не го е взимал детето. Аз въпреки всичко, въпреки голямата болка от предателството и това, че забрави за детето цяла година - простих в името на това детето да има контакт с него. Незнам как да постъпя, но не желая да крие за детето. Права ли съм за това? Редно ли е да крие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1f674e0651
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не сте права. Гадно ви е, защото се крие. Явно има защо да се крие и това си е негов проблем. Важното е, че търси детето и прави контакт с него. Това е най доброто за детето.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 83aab6e07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не си права. Щом си приела че сте разделени и си имате отделни животи и единственото което ви свързва е детето, то ти нямаш право да се бъркаш в живота му и в неговия избор дали той ще крие от новата си жена срещите с детето си или не.
Ако той си изпълнява задълженията като баща, дава издръжката и помага при проблеми, говори добре с детето си, възпитава го и му предлага бащина обич, ти не си в правото си да му даваш тон в новия му живот дали и какво ще крие от новата си жена. Той не крие детето си, както казваш тя знае че ви има, той само си спестява домашни мрънкания против теб и детето му, ти това ли искаш да се случва, тя да знае за срещите и да му мрънка против вас? Помисли дали наистина искаш да си спечелиш някоя да му шушне на ухото против детето му.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0e29325628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Редно ли било да крие... Ей, ще ме уморите... А що крие, знаеш ли? Защото целта на всяка жена е да отдели мъжа от предната жена и дете. Не, не е редно, но такава е женската природа. Чрез скандали, манипулация, жените постигат своето. Лично съм потърпевш на същата ситуация като дете... Също не е редно един мъж да няма топки и отстоява позицията си, но повечето мъже са именно такива и правят какво ли не за да угодят на жените си... Чак до степен самите тези жени да загубят уважение към тях. Както искаш постъпи, проблемът му е точно че се оставя жените да го въртят на малкият им пръст и нищо няма да постигнеш. Най-много другата да вземе превес и да го отдели от детето му.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0912b028a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти нали искаш той да има контакт с детето? Какво те интересува кога и къде ще се срещате? Или искаш новата му жена да знае, това толкова ли ти е важно? Ти май искаш да им отмъстиш, защо си го причиняваш? Много въпросителни, ти си знаеш, замисли се просто...и не забравяй, че за да си тръгне той, 50% от отговорността за това я носиш ти!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0fb8b8716b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отношенията между тях не са твоя работа. Какво ти пречи дали тя знае или не? По какъв начин това влияе на детето? Защо ти е толкова важно жена му да разбере, че се виждате?

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0513b2848f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жено това си е лично негова работа, негов избор, нали иска да го вижда така, че бъди доволна както каза, че детето ти се вижда с баща си, дали се крие или не негова си работа, той си има вече друг живот с друга жена, каквото било с вас било, гледай си живота, той неговия и това е

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ef9e2e5151
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бащата на съпруга ми ги е изоставил и си е създал ново семейство. Новата му жена до такава степен го е обсебила, че дори да рожденния ден на мъжа ми му се обажда с с седмица закъснение и тайно.
Нямам думи какви изчадия в женско тяло съществуват.
Така, че радвай се че поне ви търси и мисли за детенцето

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6b0a987e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мен пък майка ми точно заради новата жена на татко ми не ме е пускала при него, но после са се разбрали да идва след детска градина да ме закарва и да сме някъде навън. После и като ученичка пак така. Това е добре за теб. Детето ви така няма да се засича с нея. Иначе мисля, че той е един женчо.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4d8617ae19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мене пък моята майка имаше един нейн приятел с 8 години по- стар от нея, малее какъв тъпак се оказа. Казах й да внимава какви мъже си избира, като мъж й го казах защото не се знае какви витаят по улиците.. Тя и баща ми от 2012 не живеят заедно, татко си има нова жена при която ходя често а майка ми е с друг мъж който е по- млад от нея с 2 години и има 2 деца. всичко е наред Не че се бъркам, но майка ми малко не внимава с мъжете. П. П. С на 15 години съм

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dc2ed7b22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямаш право да му се бъркаш в живота и да го манипулираш чрез детето, още повече да търсиш отмащение.
Даваш му детето, когато той иска и ги оставяш заедно, даже не ти трябва да се влачиш с тях. Ти си имаш твоя живот в който ще се появи друг мъж, той си има неговия.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 42eb20cd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Не знам"-пише се отделно, за Бога!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 42eb20cd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Госпожо, ето ви една хипотеза: ако са открили, че новата не може да има деца и той се е осъзнал, че поне има едно от вас? И не иска да й го навира в очите?

А иначе и вие ли сте безработна, как имате време да го водите в работно време!? Най-лесно е да кажете, не мога по друго време освен през уикенда и ви се решава проблема.... чудно как не сте се досетила....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3bebaa3f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мъж с втори брак съм. Имам дете от първата си жена, с която се разведох, защото тя ми изневеряваше. Никога не съм имал проблем от такова естество, просто защото съм истински мъж. Не бих позволил на никоя жена да ме дели от децата ми. Редовно си взимам детето от първата жена през уикенди, ваканции, празници, а често и през делнични дни. Не знам колко безгръбначен трябва да си за да стигнеш до самоунижението да се криеш, когато общуваш с детето си. Авторке, отървала си се. Тоя е много жалък тип. Въпреки всичко, не прекратявай общуването с него относно вашето дете и дори насърчавай подобни срещи, защото детето ти, каквото и мекотело да е баща му, си има нужда от него. Можеш да се опиташ да поговориш с него за поведението му, но не се напъвай чак толкова и не очаквай чудеса! Примири се, че това е слабохарактерен мъж. Леле, значи тая скумрия, с която живее бившият ти мъж, ако ми е на мене ще излети като парцал. Не ми се мисли кво ще стане ако тая му роди...

Не е истина какви жалки отрепки има сред днешните мъже, просто не е истина...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9f0dc1961a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Подкрепям номер 14. Аз съм жена, бракът ни е втори и за двама ни със съпруга ми. Той има дъщеря от предишния. Нищо скрито-покрито няма при нас. Казали сме му на хлапето да звъни при най-малкия проблем и то го прави. Мъжът ми задължително се среща с нея поне веднъж седмично. За щастие, тя обича да идва у нас, така че имах шанса да се сприятеля с нея. Майката винаги знае къде е детето й, важните неща се обсъждат заедно. Не мога и да си помисля да поставя на съпруга ми ултиматум "аз или дъщеря ти". Честно казано, ако каже "ти", ще се замисля с какъв човек съм се събрала. Той е баща - първо и основно, има отговорности, има ангажименти. Авторке, мъжът ти, според мен, е доста мекушав тип. Предполагам, че липсата на характер у него е допринесла и за разпада на брака ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker