Възможно ли е да имам направена магия ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Възможно ли е да имам направена магия ?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2886 пъти
Вярвате ли в лошия късмет и възпрепятстването на дела от някого ? Двадесет и пет години имах късмет, успявах в учение, успявах със всичко, което попадаше в ръцете ми. Когато започнах да работя в неприветлива среда с много завистливи хора , аз отново успявах, не ми харесваше средата , в която попаднах и я промених. След този период сякаш някой е завързал ръцете ми и всичко става трудно или ако мога да кажа изобщо не се получава. Дори семейството ми е на ръба да се развали и не мога да завърша от 5 години. Когато започна да се подготвям за изпити , нещо се случва. Почти се отказах от диплома, имам само 2 изпита и когато започна да се подготвям , мои близки започват да ме разубеждават. А когато баба ми ме подкрепи и ми даде надежда, че ще успея , тя си счупи крака на другия ден и след месец почина. Когато се подготвям дори се разболявам. Сякаш някой около мен не иска да завърша и да работя по тази професия, а за мен тя е моето призвание. Но пътят ми винаги трябва да е осеян с камъчета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: e66e743767
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не вярвам. За мен това са суеверия. Случилото се е случайно съвпадение. Седни си на д-то, учи и си вземи изпитите, че без професия си за наникъде.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d8de091da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Пълни глупости! Магии не съществуват! Това са простотии. Ако толкова се боиш, върви да ти четат Киприянови магии, извикай свещеник да ти освети дома, иди да ти леят куршум, и толкоз. За тези събития си има обяснение - просто нещо не ти върви, късметът ти изневерява, нормално е да минаваш през препятствия, всеки човек минава през такива в живота си, ако искаш да правиш това, което ти се прави, нищо не може да те спре! И аз работя в лоша среда, сред завистливи хора - завистливи хора навсякъде. Но да, вярвам в късмет, в суеверия, в щастливи числа. Преди вярвах в магии като теб и бях убедена, че някой ми е направил черна магия, та ходих все да ми я развалят. С времето се убедих, че това са глупости, илюзии, породени от моето съзнание.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 93964137b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Магията не е като ракията, да я пипнеш, да я изпиеш. Затова хората казват че не съществували такива неща. Щото са свикнали само да вярват в материални неща.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 343480e5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз съм мъж, и някой може да ми се смее , Но също вярвам в магии, Майка ми почина на 61г. Имам брат, починал на 4 месеца, имам сестра която почина на 22г. Аз съм на 41г. Не съм семеен. Просто мисля че имам магия нищо в живота не ми върви. За вас лично немога кажа да ли имате или нямате. Но аз вярвам в магии. Но не ходя по разни Ясновидки, защото са Шарлатани само ще ти вземат парите, и нищо няма да ти помогнат.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 054877e42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Винаги може някой достатъчно суеверен психопат да реши, че ако изпълни няколко странни "ритуала", ще ти навреди. Не изключваме варианта да са се опитали да ти направят магия, но това не означава, че тази магия ще има ефект. За лично успокоение, винаги можеш да се свържеш с възрастна и набожна жена, която да ти бае и да премахне лошия ти късмет, можеш да отидеш в църква, за да се помолиш или да напълниш кандилка с тамян и да обиколиш жилището си. Всичко изредено е напълно осъществимо, друг е въпросът, доколко вярваш. Понеже забелязвам, че ти вярваш, че някой се е потрудил, за да имаш лош късмет- опитай се да премахнеш това "проклятие", както сметнеш за редно. Както го чувстваш.
Според мен, ти си попила твърде много негативна енергия и вместо да я пуснеш, я задържаш. В резултат нищо не ти се получава. Това не е магия, а негативна настройка. Животът ни е такъв, какъвто вярваме, че е. Собственото ти възприятие контролира настроенията ти. Ти си най-големия си враг. Пак ти казвам, прочети една молитва, мини с кандилката, за да се успокоиш, обаче, истинската ти работа е да повярваш в себе си и да спреш да се притесняваш излишно. Ти си зрял човек, няма нужда да слушаш никого. Искаш да се явиш на изпит- явяваш се, без значение мнението на околните. Всеки има такива лоши периоди, наистина.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d4beb0191a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мой приятел го лъгаха, че му е направена магия, незнам си каква черноока жена му я била направила, била магия да не си хване приятелка и да не си намери работа. Човекът си намери и гадже, започна свястна работа и разбра, че просто е бил в период на депресия; в такива моменти си най-податлив на внушения и глупости!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 18710a357a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче.. и аз съм раздвоена... тук може би трябва дори да се обърна към номер 4.... не вярвах в магии.. на няколко пъти изваждаха.... по точно жена ми казваше от къде да си извадя... разни вързопчета.. и така в последствие започнах да вярвам.... ИМА МНОГО ЛОШИ ХОРА В ДНЕШНО ВРЕМЕ... ЗЛОБА 3 ЗАВИСТ.... Изучих психологията без диплома. за себе си. за да се опитам да направя хората около мен... здравомислещи в реално време.... но... и това не успях... заобиколена бях само от лицемери в пълния смисъл на думата... седи ти на масата и незнаеш с кое лице е пред теб... защото не са 2... а поне 20... не издържах и напуснах този живот... и се надявам че ще срещна хора. които живеят в реално време.. без лицемерие и лъжи... ИМА ГИ... ВЯРВАЙ

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 68e976be43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мда, още са назад във вековете повечето хора. Ами не магия, а живот се казва. Ако имаш проблем със средоточаването и запомнянето, виж си здравето, а не магията. Другите неща са съвсем нормални, няма пълно щастие и не знам, защо все още се задават малоумни въпроси. От вчера ли сте на тоя свят?! Дали случайно сте забелязали, че абсолютно всеки човек има и хубави и лоши периодо в тоя живот. Има някакъв баланс в тая вселена. След поредната спънка идват новите възможности, след късмета и сполучието идва някой проблем, след като някой е навредил по някакъв начин, няма значение човек, животно или природа, рано или късно подобна трагедия или кофти ситуация му се случва. Говорят за съдби, карми, ангели, дяволи, религии, вещици, магии и какво ли не, не знам какво е, но има някакъв баланс просто. А относно противните, зли завистливи хорица- ами от много години се говори за енергията на човека. Дали злобее срещу някой или той сам с мислите си, по някакъв начин въздейства. Едни умни хорица много отдавна казаха, че използваме едва 3% от мозъка си. Едни други умни хорица показаха как водата и ориза реагират на лоши и добри думи. Естесвено лошата енергия на лошите думи разваля ориза, а водата при замръзване образува "грозни" кристали. Айде елате в 21ви век и почетете нещо различно от противоречащата си библия.
ж22

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6e18d69986
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, сама си противоречиш. Тази енергия, за която говориш понякога може да се нарече несъзнателна магия. Примерно завиждаш на някого, мразиш го, кълнеш го и ако енергията е достатъчно наситена, може да му навредиш. Разбира се, някои хора са се научили да го правят и съзнателно. Друг е въпроса, че после ти се връща.

Например урочасването е нещо подобно и лично съм се убеждавал, че го има и после съм виждал как човек, който разбира, го премахва на момента и нещата се оправят мигновено. Ще кажеш, че човека си внушава. Ами не си внушава, защото човека беше невръстно дете, което не разбра какво му правят.

Нещо подобно съм виждал и с дете, на което му леят куршум, пак без да разбира какво му правят и страховете му изчезнаха. Щом тези неща се правят, защо да не се правят и магии успешно?

Виждал съм и един случай на бяла магия. Един циганин беше влюбен в българка, която имаше 6 годишна сериозна връзка и не само не му откливаше, а открито го мразеше. Той ми сподели, че баба му правила магии и ще и направи бяла магия. После донесе една баница, приготвена от баба му да почерпи всички и о, чудо - след няколко дни момичето внезапно и изненандващо зарязва приятеля си и тръгна с него при положение че връзката и беше щастлива и че мразеше циганина. Роднините и се отрекоха от нея, но това не я спря. Скоро след това се ожениха и после му направи две деца.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8298a13d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Мдаааа, продължавай да се самонавиваш, че ти е направена магия и не се чуди, че още по-лоши неща ще ти се случват! Как пък не разбрахте, че всичко идва от собствените мисли и вяра. Колкото повече вярваш, че не ти върви, толкова повече наистина няма да ти върви. Всичко останало са глупости!!!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0e67862f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Най-голямата магия е да почнеш да си въобразяваш такива неща. Колкото повече нищо не правиш, за да не "нещо лошо" и бездействаш, толкова повече се самоубеждаваш колко е вярно. Защо? Ами защото животът върви, хубави и лоши неща стават по разни причини. Когато обаче бездействаш и не правиш нищо, минимизираш шанса да се случи нещо хубаво, защото повечето изискват някакво усилие (а ти не правиш нищо). И така лошите случки те блокират, стоиш, чакаш и си въобразяваш. Отивай и завършвай и стига се престарава с приготовления. Един познат 5г ходи да "учи" като само правеше компания на съквартирантите си. Преподавателите поръчвали да му кажат само да се появи на изпит да му пишат една тройка. Оня ахмак упорито не си мръдна пръста даже да се разходи. Сигурно от черна магия не е завършил.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker