Не знам вече дали ме обича и дали иска детето. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам вече дали ме обича и дали иска детето.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1451 пъти
Здравейте! Пиша за да излея мъката си и да получа съвет. Объркана съм и не знам какво да правя. Започвам с това, че тази година лятото на 07. 07. 2018г. беше нашата сватба със съпруга ми. Човек, който мислех, че познавам и че ще създадем едно добро и здрава семейството. Преди сватбата всичко вървеше добре. Разбирахме се, мечтаехме за деца, бяхме щастливи. В началото на месец юни разбрах, че съм бременна. В началото на бремеността имах малки проблеми, но за радост всичко се оправи. Съпругът ми в началото на годината смени работата си. И точно заради тази работа пиша. Точно тази негова работа проваля всичко всеки път. Започна като охрана на доста влиятелни хора. Тези хора по принцип живеят в друга държава, но доста често са тук в България. Съпругът ми се промени изцяло откакто започна да работи тази работа. Не мога да го позная, не е същия човек. Малко след като разбрах, че съм бременна и не се знаеше дали ще успея да задържа детето, точно преди сватбата ни когато имах най-голяма нужда от него да е до мен, да ме подкрепя той замина за морето с шефовете си и щеше да стои там цял месец и да се прибере дни преди сватбата. Остави ме без да мисли за това как ще се чувствам от една страна страха да не загубя детето от друга куп работа покрай сватбата. От тогава всичко започна, всичко тръгна назад. Започнахме да се караме постоянно. Стана непоносима работата му. Когато някой от шефовете му е тук или някой роднина, приятел на шефа, шефката му дойдат в България (а това се случва през седмица) той излиза от нас и несе знае кога ще се прибере няма го по седмица и отгоре. Да неговорим, че цяло лято го нямаше дойде само за сватбата за няколко дни. Слушам всеки ден лъжи. Когато няма никой от шефовете му ходи да им пази къщата, но тогова поне е през ноща на 2-3 дни. Оставя ме постоянно сама. Няколко пъти стигахме до сериозни караници. Всеки път му обяснявам, че проблемите ни и постоянно каране идва от работата му. Изморена съм да оставам сама, да не се интересува от мен и детето. На прегледи ме карат сестра ми, баща ми, съпругът на сестра ми, винаги някой от моето семейство той винаги е зает. Парите, които изкарва си ги харчи сам, аз се оправям с болничния, който получавам, а той е супер малко, плащам прегледи, купувам лекарства и т. н. Няколко пъти се опитвам да му кажа, че ако искаме детето да живее в нормално семейство трябва да промени работата си. Той винаги ми повтаря, че няма да напусне работа дори когато го питам кой избира работата или семейството той пак повтаря аз работа няма да напускам. Не знам какво да правя изморена съм от борбата с него и работата му. Караме се постоянно, плача постоянно. Искам детето ми да е щастливо, да има нормално семейство. Разбирам, че няма как да не работи, но искам работата му да е нормална да знам, че ще се прибере вечер, а не със седмици да го няма. Не знам вече дали ме обича и дали иска детето. Напредвам с бремеността и искам да реша този проблем преди детето да се роди. Моля помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 98c0dec87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То няма как да помогнем, нали прегледите ги покрива касата. Много е лошо да си сам, опитай и ти да го разбереш може да харесва работата. Опитайте се да сте повече време заедно. Той още от сега не помага финансово, а тази работа носи ли му добри доходи?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3502be6299
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде си ги намирате тея "мъже" мишки? !
Човека ОЧЕВИДНО не те обича, не му пука за теб, не е трябвало да забременяваш, сега всичко на твоята глава и тежък живот те чака. Как може мъжа ти (имате брак) да си харчи парите за него си, а ти сама да се оправяш с някакъв си болничен. Смях и срам, и за теб и за ония.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 61848a6f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тоя пък какъв мъж е Щом работата му е по- важна от него дете не ти трябва. Явно и ясно е че мъжа ти иска да се изживява още като ерген. Остави го, явно шефовете му пълнят главата с глупости

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 87fe0abd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също се опитвам да прекарвам повече време с него, но работата му ни разделя с дни понякога и седмици. А колкото до парите получава 2 000лв.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b3b7511af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мило мамче,
Не всичко е загубено! Дори и таткото да го няма виждам, че имаш любящо семейство. Можеш да разчиташ на тях и подкрепата им. Не си сама!
Съжалявам, че не можем да се запознаем.
Аз съм мамчето от "монетата... "

Отново те прегръщам, бъди смела!

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1f76fefa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не разбирам защо жените си мислят, че мъж се избира по красота и че ако забременеят и подпишат брак с един мъж след това могат да променят навиците и разбиранията му по техен вкус?
Значи мъжът на авторката е охранител преди тя да забременее и да се омъжи за него. Нима преди това й е давал пари че сега тя мрънка че той не дава? Той още преди сватбата не се е прибирал с седмици, сега авторката е решила че щом има 4 месеца брак и 5 месечна бременност вече може да промени живота му коренно според нейните изисквания. Е аз не мисля така, промяна, кой знае каква, никога няма да настъпи. Не че такива охранители нямат право на деца и съпруги, просто животът на съпругите им е по различен от живота на съпругите на дърводелеца и ел техника. Съпругата на личния охранител, пък и всяка една жена, трябва да може да се оправя сама, не мога да проумея как е възможно бременна в 5 месец да я водят за ръчичка роднини на преглед.
Не разбирам и твърдението "Преди сватбата всичко вървеше добре. Разбирахме се, мечтаехме за деца, бяхме щастливи. " при условие че авторката също твърди че "Съпругът ми в началото на годината смени работата си". тоест 6 месеца преди сватбата той е имал тази работа и всичко е било наред и е царяло щастие и 4 месеца след сватбата работата му е проблем и щастието го няма!? ! Е аз не схващам, вие схванахте ли? На мен ми звучи като израза "Омъжих се за негър искам той да побелее"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 87fe0abd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката

Номер 5 Здрасти мамче!
Да така е имам любящо семейство, не биха ме оставили нито мен, нито детето ми. Знам, че мога да разчитам на тях. Биха направили всичко да сме добре с детето ми, за което винаги ще съм им благодарна!
Четох и коментирах (номер 2) твоята история следа я. Имаш човек до себе си, роди си живо и здраво детенцето и бъдете много щастливи.
Прегръщам те!

Номер 6
Не знам защо си мислиш, че съм избрала мъжа си по красота. Никога не съм гледала парите или красотата. Не съм и мислела, че след подписа или като забременея ще мога да променям нещо в него. Не мрънкам, че той не ми дава пари, просто мисля, че нормалните семейства имат общ бюджет. Мислех, че като нормален баща не би си харчил парите за себе си. Аз не съм искала пари за себе си, да се глезя, става въпрос за детето му. В началото на годината започна тази работа, но тогава шефовете му не бяха в България и той не отсъстваше от вкъщи. Колкото до това не знам как смятате, но влизам в 8 месец не съм в 5. Точно и ясно съм написала, че началото на юни разбрах, че съм бременна. Не ме водят за ръчичка просто ми помагат. На прегледи ходя в друг град и не защото се глезя, а просто в нашия няма постоянно гинеколог и родилно се налага някой да ме кара, защото имаме кола, която е купена от парите от сватбата, но тази кола винаги е в него, на него винаги му трябва точно за това се налага някой от семейството ми да идва с мен за да ме закарат. Да проблемите идват след сватбата, защото шефовете му започнаха да идват от май месец. Преди това той не отсъстваше и излизаше за няколко часа на работа. Работата нямаше нищо общо със сега. Не ми се представяше така както трябва, казваше ми, че от време на време идват тук в България и за малко. В последствие разбрах, че нищо не е вярно. Те започнаха да си идват през една седмица. И за къщата им ми каза, че ще ходи да я пази една седмица, но станаха 2 месеца и това няма да спре.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1f76fefa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А по какво го избира мъжа си авторке, че не си личи да харесваш нещо у него. Казваш не си го избирала по красота и пари, щом е охранител и по акъл не си го избирала, проблема ти е отношението му и по това не си го избрала, та по какво си го избрала? От разказа ти може да се разбере само че той не мисли за теб, твърдиш че заминава без да му пука, лъже те, и избира работата пред теб и това ти го казва в очите, до колкото се разбира и от бременността ти не се интересува, ако ти не му съобщиш няма и да разбере ходила ли си на преглед и как се развива бебето.
Колкото до нормалните семейства, да повечето имат общ бюджет, но това е защото живеят заедно и така са се разбрали, вие нито живеете заедно, нито сте се разбирали по въпроса с парите. Това че не се справяш с твоите доходи го казваш на нас, а защо не си го обсъдила с него, когато сте насаме само двамата? И ей така между другото да ти спомена че твоят мъж още не е станал баща и няма как да го сравняваш с "нормалните бащи", баща се става след като на един мъж се роди дете.
Интересно кой е този град в България дето няма гинеколог, между другото родилно при прегледите не ти е нужно. И каква помощ ти е нужна за прегледа, нима като си в 7 месец не можеш да хванеш автобуса за съседния град? Необмислено е да твърдиш че по време на бременност трябва да идва някой с теб на прегледите да ти помага, все пак те четат и хора с деца, жени които са били бременни и мъже чиито жени са били бременни. И от твоя град има бивши бременни които не са ги водили роднини на преглед повярвай. Напълно нормално е работното време на мъж да съвпада с работното време на гинеколозите, това с ходенето на гинеколог с бременната си го позволяват само по филмите и богаташите, а и бременността не е болест, че да имаш нужда от помощ.
Не разбирам как очакваш богатите хора да си наемат лична охрана в България ако живеят постоянно в чужбина, защо очакваш да му плащат заплата за да излиза той по няколко часа на работа, както преди? Как очакваш въобще да си купят имот да го поддържат и да му плащат охрана, ако няма да го ползват? Разбира се че щом той си обича работата и дори избира нея пред теб, отсъствието от семейството му няма да спре, не са виновни работодателите му че си идват.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 98c0dec87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За съжаление много мъже станаха или са си стиснати не знам. Поне би трябвало да те попита дали ти трябва нещо, може би не се сеща, но ти ми казвай, не го оставяй така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8cac4f18ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре де, ти каза ли му ги всичките тия неща, включително и за парите? Сигурна ли си, че не се дрогирва? Извикай го на сериозен разговор и му определи месечна сума за издръжка на семейство, след като се появи бебето, ако не е съгласен, изнеси се и заведи дело след раждането, като му кажеш в прав текст какво мислиш за него. Налага се да си силна, заради късогледството си преди! Момичетаааа, много внимателно избирайте бащите на децата си!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b3b7511af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 5 съм.

Какво се случва с вас? Надявам се да имаш хубаво развитие, което да задоволява нуждите на мама и бебе.

Прегръдки и успех! Мисля за теб!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 744e4fbced
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката

Номер 10 Много пъти се опитвах да говоря с него, многократно коментирахме проблемите включително и този за парите, но без успех от месеци не ми е дал и стотинка. За дрогиране не не го прави, просто явно за други неща харчи пари. Наистина внимавайте доста момичета.

Номер 11 Здравей! С нас всичко е както преди. Преди една седмица се опитвах да оправя нещата за пореден път, но както винаги безуспешно. Беше при нас за няколко дни, говорихме пак за това какво ще правим и както винаги той твърди, че няма да напусне работа. Направи ми и впечатление, че постоянно пише с някой по телефона, когато чете какво са му писали се усмихва, крие телефона, сложил е парола и няма как да видя с кой си пише, а когато го попитах и му казах да погледна той ми каза, че няма да си даде телефона, не ме интересувало. От една седмица си тръгна от нас и не ни е търсил. Опитвам се да съм силна, но напоследък не се получава. Доста разстроена съм, не спирам да плача и да се измъчвам. Живи и здрави остават броени седмици до появата на детето, а аз съм толкова объркана. Не знам какво да правя да се разведе ли с него да не го ли правя. На кого ще носи имената детето? Ако всичко е наред при изписване на кого ще дадът детето? Какво ще обясня след време на детето? Чувствам се най-лошата майка заради него, защото той провали всичко. Благодаря, че мислете за нас!
Вие как сте, какво се случва с вас? Целувки и прегръдки!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b3b7511af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 5/10 съм.

Моля те бъди силна, няма значение какво се случва, разбери че имаш много неща, които другите нямат - подкрепата на семейството си и скоро ще имаш най- хубавото другарче на света! Опитай да бъдеш спокойна. С появата на бебчо вече няма да ти пука какво прави или не прави мъжа ти. Знам че никак не ти е приятно...
Ти си много смела :)
Всичко ще се подреди, детенцето ще си има име, ще те обича безрезервно и безусловно цял живот.
Аз за съжаление изгубих моето на 4. 12 - най- черния ден в живота ми. То беше изненада, но беше желано и то много, не само от мен. И аз плача всеки ден, но ми се отвориха очите за неща, които не виждах до сега.
Вече знам, че искам пак да усетя живота в себе си, за това бъди силна мамичко :) не губи надежда :)))

Най- топли прегръдки!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 744e4fbced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката

Номер 5/10 Много благодаря за подкрепата. Да права сте имам подкрепата на семейството ми. Силно се надявам да събера сили след като видя бебчо и всичко да се нареди. Адски много съжалявам за загубата ви. Знам, че каквото и да кажа няма да мога да ви успокоя. Желая ви от все сърце съвсем скоро всичко да се нареди при вас. Дано бъдете много щастлива. Прегръдки и целувки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker