Счупих огледало и ме сполетя голямо нещастие! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Счупих огледало и ме сполетя голямо нещастие!
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 6630 пъти
Здравейте! това което ще ви разкажа е истина, без никакви лъжи и измислени истории. Всички сме чували че ако счупиш огледало те очаква седем години нещастие! Не съм обръщал внимание и не съм вярвал на тези истории, докато на мен самия не ми се случи това!
Мъж съм, на 24 години, животът ми до 18 Април 2018г. беше хубав, нямах никакви проблеми и ядове, живота си ми беше хубав, имах си работа както и всичко останало беше наред. На 19 Април 2018г. закарах родителите си на село, след което аз се върнах във града, в апартамента. Когато се прибрах, във коридора на закачалката имаме две огледала, и аз за да преместя едното огледало, вземах че го изтървах и то се счупи на парченца, докато ги събирах, все си мислих за слуховете които съм чувал още като дете, че ако счупиш огледало, те очакват седем години нещастие, после си викам, хайде стига глупости, не съм дете, и не му обърнах внимание, след като събрах парченцата ги изхвърлих във контейнера. Същата нощ отново си казах, стига глупости вече съм голям човек, като не вярвах на подобни неща. Сега е моментът да кажа най важното, че от следващия ден, дата 20 Април 2018г живота се обърна срещу мен, със всеки изминал ден до днес, имам само неуспехи и нещастия, като следва да ви разкажа подробно.
Счупих огледалото на 19 Април 2018г, проблемите ме сполетяха от следващия ден, 20 Април 2018г, още рано сутрин, тока угасна като проблемът беше във бушоните на таблото и крушката във спалнята изгоря, аз леко настръхнах, след като смених бушона отидох до кухнята, там разсипах кафето. След като си направих кафе и се облякох, отидох да запаля колата и да ходя по задачи, след като запалих и изминах 1-2 км установих че имам спукана гума, смених я със резервната, ходих до банкомата да изтегля пари, но банкомата не работеше, ходих до втори банкомат който също не работеше, и така не съм теглил пари, отидох на работа и по неизвестни причини много от персонала се беше обърнал срещу мен (което не се е случвало преди) и началника ми извади молбата за напускане, аз я разписах! След работа тръгнах към село да взема нашите, по пътя спрях на бензиностанцията да заредя, като от 8 колонки, имаше една колонка която не работеше и аз попаднах точно на нея, след като заредих, по пътя ми се счупи колата, скъсах ремък. Теглиха ме до нас, след като се прибрах по неизвестни причини единия шкаф падна пред очите ми, според баща ми чекмеджето е натежало и така шкафа е паднал напред, да, но аз не мога да си обясня, този шкаф го ползвам повече от 5 години и никога не се е случвало подобно нещо.
Това се случи първия ден, а е само началото. Трудно ми е да пиша подробно, понеже ще стане много дълго, но ще се опитам да разкажа по накратко! От както счупих огледалото, до настоящи момент във който пиша този текст (дата 11, 12, 2018г) Не мога да намеря решения за нищо, а още повече, не мога да намеря логични обяснения за това което ми се случва! От както счупих огледалото, съм разделен със най близките си хора, не мога да си намеря работа, въпреки че съм работлив, много опитен във различни професии както и със висше образование, също така имам големи проблеми със финансите.
Постоянно във живота ми има негативи, неприятни моменти, лош късмет, нямам късмет във нищо със което се захвана, просто, късмета се е обърнал срещу мен! И това се случи от както счупих огледалото до сега, нямам нито един нормален ден. Сега си намерих работа, взимам малко пари, но негативите постоянно са покрай мене,
излизам на вън, без основателни причини се карам със хората, все едно някой им е платил за да се скарат със мене, от както счупих огледалото, имам сериозни конфликти със комшиите, все аз попадам на ситуации дето излизам виновния! Това не е живот, никога не ми се е случвало такова нещо! Не знам какво да правя, още и на църква не съм отишъл, кажете нещо, моля ви! Историята е истина!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: b8dfae2078
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам да ти кажа, че няколко пъти съм чупила огледала и съм минавала под черни стълбове сигурно над 1000 пъти през живота ми.. Никога, нищо лошо не ми се е случило. Случва ти се, защото вярваш, че ще ти се случи. Ти сам си си го направил и предизвикал. Може би не на осъзнато ниво, но фактът, че докато си събирал парчетата, си мислил за тези суеверия.. Според мене си те е било страх и именно затова ти се случва. Привличаме това, от което се страхуваме.
Никога не съм вярвала в никакви суеверия ни за огледала, ни за черни стълбове, никога нищо не ми се е случило.
Според мен отиди на църква най-добре, иначе съжалявам наистина, нямам идея какво да те посъветвам.. Просто исках да напиша, че според мен сам си си го направил с твоя страх, евентуално такъв на подсъзнателно ниво.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 52af9ffcbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Здравей! Животът е низ от падения и успехи, нещата са много комплексни за да зависят от един фактор.
Нещата в живота ни се случват, но ние им даваме смисъл. Понякога ние приемаме да сме жертвата и така включваме защитен механизъм, който е животоспасяващ и ни е наследство от предците ни - приматите. Аварийните бушони са ефективни за кратко време! Когато изпитваме заплаха ние се дистанцираме и заемаме защитна позиция.
Огледалото не носи нещастие. Щастие и нещастие са наши оценки към случките около нас. Негативните ни мисли са като хлебарките - появи ли се една се появяват и други. Мислите ни контролират нашите постъпки. Когато си кодирал в постъпките си провал постигаш провал. Затова критериите ти за успех и провал трябва да потърпят промяна. В природата нещата се срещат в нечист вид, т. е много е трудно (даже невъзможно) да намериш материал без други примеси. Затова не може да намериш около себе си само ПРОВАЛ, само ЛОШО. Винаги има добри неща!
Останал си без работа? Ето ти шанс да си намериш нова! А защо не и твой собствен бизнес?
В трудно положение ли си? Ето ти шанс да намериш истински приятели и да се отърсиш от фалшивите такива. Както е казал народа: Приятел в нужда се познава
Сам ли си? Значи е време да се спреш и да изслушаш вътрешния си глас! Когато сме ангажирани нямаме време да говорим със себе си.

Спри се за момент! Намери ЕДНО ЕДНИЧКО ДОБРО НЕЩО ОКОЛО ТЕБ. Ако не го намериш значи не гледаш както трябва - продължавай да гледаш!
"Повечето ти днешни проблеми ще са без смисъл утре" - надпис върху бутилките Девин.
"Бъди смел поне колкото твои проблеми"
"Когато трябва да скочиш над пропаст правиш крачки назад"

И.. не вярвай на лоши суеверия. Вярвай в позитивните. Ето ти едно позитивно суеверие:
Ако ти се счупи огледало значи е време да освежиш дома си ново огледало. А както знаем новите неща са за късмет. Следователно СЧУПЕНО ОГЛЕДАЛО = НОВ КЪСМЕТ

Успех!

M - 31

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: aafa448953
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе аз не съм чупил огледало и живота ми пак в нещастен и то от няколко години вече

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d449e594e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само помислете ако това с нещастията и огледалата беше вярно, как ли живеят хората които правят огледала, тези които изрязват огледала по размери, на тях поне веднъж дневно им се случва да счупят огледало, смятайте какъв живот имат.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9df9f3a6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ммм, това звучи като втори опит в художествената литература на онзи автор, дето писа на скоро тема как си срещнал наживо измислената приятелка и всичко от въображението му се реализирало като по сценарий в действителността. Виж че задобряваш - връзват ти се :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e33eec838c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора! Благодаря за вниманието, имате право че живота е такъв, но при мен започнаха да се случват тези неща от както счупих огледалото, както описах още първата вечер, все едно съм подписал документа!
Не знам какво да мисля, ще отида на църква!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 79660d6a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здраве! Чупила съм 3 пъти огледала, но нито съм обръщала внимание на суеверията, които се говорят. Просто ти си си внушил, че след като си счупил огледалото ще ти се случват нещастия и няма да ти върви, затова е така. Опитай се да се освободиш от тези мисли и не се отказвай да се бориш. Рано или късно, късметът все ще ти се усмихне и ще изгрее слънце и на твоята улица. Трябва да приемеш, че в живота някога се редуват моменти на издигане и падения, но в никакъв случай не е от огледалото. Избий си негативните мисли от главата и кураж! Късметът все ще дойде отново при теб.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0d43ab589a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз ще ти кажа моя случай. Беше в началото на тая година, 2018, малко след нова година. Влязох в банята и се потресох-огледалото вътре, без някой да го е докосвал, беше на парченца-в мивката, по пода на теракота, навсякъде. Изметох ги, без да поглеждам в тях-така бях чувала, и ги изхвърлих в течаща вода-пак каквото съм чувала. Съвпадение ли е-не знам, стремя се да не вярвам на такива неща, но се заточиха едни събития-думи нямам. Оперираха синът ми-бил е на часове от перитонит, мъжът ми катастрофира тежко, а два дни след катастрофата почина брат му-още млад мъж. Дано при теб всичко да е наред, но при мен тия суеверия или не за жалост се сбъднаха.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a61516cfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не вярвам в такива суеверия. Чупила съм многократно огледала, но пък баща ми казва: Счупеното носи щастие без значение дали е стъкло, порцелан или огледало.
Горе главата, просто си влезнал в кофти период, а и с негативна нагласа привличаш и си правиш негативен живота. Изтегли си филма Тайната. Изгледай го няколко пъти и ще се освежиш.
Като по-млада имах трик преди някакво голямо за мен събитие или при голямо желание за нещо. Трикът е следния: в продължение на много време всяка сутрин пишех в една празна тетрадка по 5 до 10 пъти някакво желание, което искам да се сбъдне или събитие, което искам да настъпи. Винаги се случваше до няколко месеца. Примерно : „Искам нова хубава работа”. Непременно трябва да конкретизираш и да си го представиш като материа или поне усещане.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker