Сестра му е бременна и крият - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сестра му е бременна и крият
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1711 пъти
Здравейте! Омъжена съм от няколко години, живеем добре с мъжа ми. Наскоро се видях с нея и тя ми каза, че сестрата на мъжа ми е бременна в 6-тия месец, но не искали да се знае, затова не ми казали. Излъга ме, че и мъжът ми знаел от скоро, а в последствие разбрах, че е знаел още на самото начало. Мъжът ми ме е лъгал в продължение на няколко месеца, защото свекървата го помолила да не казва на никой, защото не искали да се знае, защото сестра му била над 40г. и да нямало уроки. Аз съм го питала през това време сестра му да не е бременна, и той все отричаше. Уж сме семейство, а той го е крил от мен. Уж ме приемат като снаха, пък научих като казаха на всички. Сестра му живее в друг град и не съм я виждала. Много се обидих от това отношение. Първо, че той ме излъга, и второ заради свекървата, която го е накарала да мълчи пред мен-пред съпругата му. Да поясня, че имаме съвсем нормални отношения, не сме в конфликт. Не разбирам защо ме приемат като чужда, а пък иначе като ме видят ми викат "ти си наша дъщеря". Обидена съм много! Всичко ми се обърна! Вие какво мислите по въпроса? Интрига ли е направила майка му? Прав ли е той да не ми каже, когато го питах?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: b2b8c41797
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ''Омъжена съм от няколко години, живеем добре с мъжа ми. Наскоро се видях с нея...'' коя е таз нея така и не ми стана ясно

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 21081638c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А по-добре ли щеше да се почувстваш, ако мъжът ти беше нарушил обещанието към майка си? Жената робува на някакви архаични предразсъдъци и трепери за детето си. Усмихни се снизходително и не се дръж, като ученичка.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3f5a1e2677
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да ти имам проблема. За тази дреболия ли си намерила да се цупиш? Отстрани изглеждаш като глезено капризно детенце.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bf78882be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, не е интрига, не търси под вола теле. Нe се въртят изобщо около теб в случая нещата и няма заговор! Наистина има такива обичаи да не се казва, още повече като в медицинско отношение е деликатна ситуацията и изобщо не е било сигурно, дали ще успее го задържи, а и хората са за такива неща доста суеверни.

Прави са че са мълчали, защото такива "таини" се разнасят супер бързо, на един да кажеш и той като разкаже на още някой...отиде. Ако човек наистина иска да запази таина, то това става само с мълчание, не става като разказваш на всички и ги молиш да пазят тайнa.
A и като гледам не са сбъркали като не са ти казали - ти докато научиш и тема в нета пусна с деликатните подробности, кой знае и на колко твои познати и роднини вече си обяснила, че си обидена и защо. Спри се - това наистина няма нищо общо с теб и реакцията ти е крайно неадекватна.

Постави се на мястото на жената - първо всички ще я обсъждат, кога и защо е забременяла на тази възраст, второ е имало вероятност за спонтанен аборт сигурно почти до 5тия месец - а след такова нещо е още по-неприятно, ако хората са наясно. Аз също до началото на 5тия месец дори на най-близките роднини не съм казвала, само с мъжа ми си знаехме - приеми, че някои хора просто сме различни, не бием веднага камбаната с новината - човек, когато много иска нещо да стане, понякога предпочита да не говори за това преди да се е случило и преди да е сигурно, не иска всички да обсъждат и споделят. До човека си е - ти като забременееш, щом ти доставя удоволствие, то похвали се на всички, но не искай и от другите да правят товa.
И отново - хората се вълнуват и съображенията им нямат нищо общо с това да ти правят мръсно или да те обидят, въобще не се върти нищо около теб в случая. Реакцията ти е неуместна, спри се!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d47ab0aebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Предполагаме, че свекървата ти е казала (нещо се губи информация в началото). Ако тя ти е казала и тя не е искала да знаеш в началото, от какво се оплакваш? Суеверна е и има някакво основание.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 916370fc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Правиш го на голямото нещо. "Обидена съм много! Всичко ми се обърна" От това изречение човек ще си помисли, че ти е изневерил.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9521521d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това изречение кърти мивки:
"Мъжът ми ме е лъгал в продължение на няколко месеца, ЗАЩОТО свекървата го помолила да не казва на никой, ЗАЩОТО не искали да се знае, ЗАЩОТО сестра му била над 40г...."

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 54e9f50b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не го прави на проблем - не трябва да ти пука за тях, но случката е много показателна за това дали се приемат снахите като дъщери. Ти за тях винаги си била и ще си остамеш чужд човек. Мъжът ти те е предал, защото е редно вие да си споделяте всичко, а майка му го е убедила да ди мълчи все едно си му и на него чужд човек. Той първо е семейство с теб и след това с тях. Те явно са лицемерни с теб. Кажи му го. Аз на твое место вместо да се тръшкам, просто ще огранича контактите с тях. Не само, че те лъжат, че те приемат, но и създават интрига между теб и мъжът ти. При нормални обстоятелства не биха му казали нищо като не искат да се разбира, защото по подразбиране вие като семейство си споделяте всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 12ffc6fb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Явно знаят, че ще разкажеш на всички общи познати, а те точно това се стремят да не се случва.
Кой каквото посее...
Замисли се ако ти искаше да го скриеш и свекърва ти каже на МЪЖА на сестрата на мъжа ти, който не ти е никакъв-не и приятно.Дори не се виждате често.За какво притендираш?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 54e9f50b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Свекърите са лицемерни щом ти викат, че те приемат като дъщеря, а се държат с теб все едно си чужда. Бих стояла настрана от тях. Мъжът ти не е трябвало да те лъже - първо трябва да е верен на съпругата си и след това на всякакви роднини. Свекървата е създала напрежение между вас. Ако бяха добронамерени, просто нямаше да му кажат и на него, а не да го карат да те лъже. Говори с него и си обещайте повече да не допускате подобни интрижки да застават между вас и да ви разделят. Сестра му не е дължна да споделя, но начина по който са те изолирали е грозен и още по-грозно е, че мъжът ти го е допуснал. Той е трябвало веднага да ги посече, че нямате тайни помежду си и че ти не си чужд човек, та даже и да ги нареди, че уж ти се мазнят, а зад гърба ти друга песен пеят. Говорете - без разговори не става. Не го нападай, не си изпускай нервите, обясни, че разбираш сестра му, но не вярваш вече на родителите му, че те приемат като дъщеря, защото действията им показват друго и затова и не желаеш да комуникираш много много с тях - днес те лъжат за това, утре може и за друго. И тайни да нямате - вие сте семейство, не трябва да позволявате да ви карат да се лъжете в очите и да криете един от друг.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5c12e69162
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Извинявай, много си зле. Това е нещо интимно и никой не е длъжен да те уведомява. Ако беше поне малко тактична, нямаше да разпитваш и да се налага да те лъжат. Не, никой не е длъжен да споделя с теб такава лична информация. Това няма общо с вашите роднински или други отношения. Просто жената така си е преценила. И понеже тя го носи това дете има пълно право да каже или да не каже. Коя си ти, че да споделя с теб? Дори не сте в един град. Не сте приятелки. Имате съребрена линия, голямата връзка. Разбери, че майчинството е нещо емоционално, а не всички си споделят с целия свят емоциите. Ти не си загрижена за сестрата, ти гледаш само себе си. Ще идва дете в семейството, а никаква радост у теб, само обида, че видиш ли не ти казали. Държиш се като клюкарка, а не като член на семейството.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 165ccdbe6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво я нападнахте жената? Каква била тя - еми ок, да каже на свекърите какви бяхте вие, някакви си там по ребрена линия, не ме занимавайте тогава и не ме търсете. Уж я приемали като дъщеря, но не й казват, защото е чужд човек и ще урочаса сестрата, че и навили собственият й мъж да я лъже. Що за лицемерие? Разбира се, пак ше им е дъщеря, ако им притрябва някаква помощ или искат да им ходят нагости. Като са искали да е тайна, да не са казвали на никого. На мястото на сестрата само на собствения си мъж ще кажа - тя раздухала на родата, но я било страх ха ха. Имам брат и не бих му казала, това са много лични и интимни неща.
Авторке, аз на твое място нямаше да го бия на чест дали са ми казали, а какво показва това - лицемерието, че са те приели и предателството на собствения ти мъж. На мен ако дойдат и ми кажат нашите такова нещо, просто ще им кажа, че с мъжа ми нямаме тайни и ако не искат нещо да стига до него, да не го споделят и с мен. Недей да ходиш много много при тези хора - уж си им дъщеря, но явно не си. Както те ненса ти длъжни, така не си им и ти. Утре като забременееш, ще се наредят пред вратата ти все едно си им дъшеря, но ти съвсем спокойно можеш да им покажеш среден пръст и да си гледате бебето сами с мъжа ти. Аман от някакви дърти наглеци, които си мислят, че уважението им се полага, а те могат безнаказано да правят интрижки и да се държат неуважително с партньорите на децата си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker