Мъжат ми не се грижи за бебето ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжат ми не се грижи за бебето ни
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2259 пъти
Незнам от къде да започна...
Не мога да го понасям повече, от както се е родил малкия, той не е помогнал с нищо. Не иска даже да отиде да пазари мляко и памперси, само повтаря, че децата били на майките им. Достатъчно било, че бил осигурил жилище и плащал сметките. От там нататък нищо, само хойка по заведения и приятели, рови си в телефона и даже и чиниите си не вдига от масата.
Не иска да остане и 2 мин с детето, даже се изнесе да спи в хола, че му пречело че бебчо реве и ставам да го храня.
Ако го помоля за нещо започва луди скандали, трябвало му жена да се оправя с всичко сама. Детето си било само моя отговорност. Не издържам, просто съм изтощена и искам поне минимално да помогне. Не ходи на работа, просто има бизнес който през зимния период няма работа. По цял ден спи, телефона, приятели или в майка си. Само и само да не е вкъщи.
Не мисля, че другите мъже са така. Говори само, че той е направил предостатъчно, че благодарение на него след 50 години сина му щял да е наследник на неговия бизнес, до тогава няма как да бил длъжен да прави каквото и да било.
И аз капнала от цялата грижа, вечер трябва да съм готова всяка вечер за див секс. Без секс не можел, трябвало да бъде обгрижен иначе щял да ме замени.
От скоро постоянно говори, че му писнало от "тва лапе" и мисли да замине малко на гурбет да си починел.
Не смея да кажа на нашите, защото навремето не го харесваха, тъй като има жена и дете. Не вярвах, че е такъв... Беше много загрижен и романтичен за мен, голяма страст беше и много бързо той заговори за дете. Сега разбирам бившата му, опитвайки се да ми каже някакви неща за него, но аз я отсвирих. Незнам объркана съм, много уморена и изнервена. А пред обществото, че всичко при нас е супер. Не мога да се издам като аз се борих със зъби и нокти за него....
Какво да правя, разговори не помагат. Следват скандали в които той ме гони от вкъщи. Щял да хвърля по 130 лв както за другото си дете издръжка и да си живее живота. Седя и търпя, а няма и помен от предишния ми любящ мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: e55fa95846
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разкарай го тоя, той е второ дете само те затруднява.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 97e0af145c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже защо даваш деца на неориентирани неграмотници и комплексирани смърдящи ганьовци. Ами този тип мъже със синдрома "ганьо", се разпознават от първия поглед и първата дума... В този сайт са главно такива. В държавата ни също. За нищо не ставащи, грозновати комплексари и женомразци, с адски силно изразена наглост. Изглежда и ти не си цвете с тоя правопис, смятай щом на мен ми е направило впечатление, където и моя правопис не е цвете. Трябва да си глуха и няма, за да не забележиш още първия месец каква ганьовска утайка е. Обикновено прошляците от нашата нация, още първия месец се издават какви жалки, смачкани душици са. Колко ли акъл трябва да имаш, че да родиш от такъв. Някои грам не забелязвате очевидните признаци на комплексара, а специално нашите ганьовци бликат от такива. Кое го е описвало като любящ, неправилната ти преценка и въображението, защото си летяла в облаците с поредната жалка идея на типичната слугиня за мъжът, който дори не поглежда друга до края на живота си? ! Такива приказки за вечната любов не съществуват в живота, и ако поразучиш миналото, ще разбереш, че никога и не е съществувала. Жалко за поредното невинно детенце, което ще понесе всичката омраза и мизерия заради поредните две грешки на природата.
ж22

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2c7afbc823
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Жено, "не знам" се пише ОТДЕЛНО! НЕ се пише отделно от който и да е било глагол!!! Не е "не мисля", а пък "незнам"! "Знам" и "мислм" са глаголи (в първо лице ед.ч/), "зная" е не по-различен от който и да е било друг!!!
"Не знам"!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: edc8a2906c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бори се със зъби и нокти ,ама за какво ? За да вземеш чужд мъж ,пък сега олеле ...ами ето ти го ! Чувай си го ,те мъжете преди децата са романтични ,но застигнат ли ги битовизмите стават ей такива !Не всички де ,може би крадените .

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6accd24645
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако сто процента си си го направила ти, тогава е само твое. Как така ще си стой без да прави нищо. Ти ли вършиш изцяло и домакинската работа. Ако той купува всичко нужно за детето, донякъде може да се нарече грижа, но да не го пипва... И какво ти излиза с това, че щял да ти хвърли някви пари... Чак и секс ще очаква.... И аз се дразня на някой неща на мъжа ми, очаква да е подредено като си дойде, имало играчки по пода.... Може да пробваш да идеш на фризьор и му го остави, ако не кажи да плаща за по някой час на детегледачка.... Като порасне детето и проходи става много сложно, ако е малко няма какво толкова може да постой с бебето.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6accd24645
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Като не си вдига чиинията , на другия ден пак му сервирай в нея да си хапне както си е на масата .... Като не иска рев да не е правил деца ....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b8f1a357d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да би мирно седяло ,не би чудо видяло...
Ако е зарязал жена си и детето си заради теб,какво очакваш от такъв"мъж"

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 24b768d331
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   А, пък ти повярва, че той ще бачка, а ти ще го играеш дама с много свободно време. Няма безплатен обяд.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 39ed5f5073
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи му, че ти е писнало и на теб да гледаш сама неговото дете, че не си си представяла живота ви така, че заслужоваш също да си щастлива и затова си решила да му оставиш детето и да се изнесеш. Кажи му, че с удоволствие ще плащаш 140 лв издръжка, пък той да се оправя с детето, както сметне за добре.
И за да не помисли, че плашиш гаргите направо си земи багажа, тупни му детето и иди при майка си или при приятелка.
Просто те е приел за дадености и те върти на малкия си пръст, защото мисли, че си му сигурна и защото вече е разигравал с предната сценария. E, изненадай го :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1e85048e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Номер 3, ти не си този човек, който ще научи жената на правопис и граматика. Не и в “сподели”. Жената има много по-големи проблеми и не мисля, че е тръгнала да отваря учебници по български език. Аз също искам всички да пишат грамотно, но няма такъв филм. Спрете се вече и просто подминавайте ако ви дразни.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 45da814077
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жалко, че си открила тази му страна толкова късно. Аз не бих търпяла подобно отношение. Нямам против да спи на друго място, за да може да се наспива. Чиниите ако не ги е вдигал преди да родиш, защо очакваш сега да го прави?
Дали да останеш с него е хубав въпрос на който сама трябва да дадеш отговори.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: adfb023269
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ако темата не е партенка, ще напиша следното:

1. Авторката още в началото е била наясно, че този "мъж" е отсвирил първата си жена и първото си дете.

2. Отсвирената му първа жена е направила опит(и) да предупреди авторката за нрава му (поне тя така обяснява горе в историята си), но е била отсвирена и от авторката (отново по нейни думи).

3. Авторката сега се чувства отсвирена от същия мъж, за когото е знаела, че не му е проблем да отсвири първородното си дете и предишната си жена. И е изненадана от неговото поведение? Тук има голямо противоречие.

Ако аз, например, зная за някоя жена, че си е зарязала детето и предишния мъж, моментално ще ми светне червената лампичка, че тя също така безсъвестно ще ме зареже и мен. Камо ли пък и той да прави опити да ме предупреди тя каква е, но аз да го отсвиря и да продължа да вярвам, че съм се захванал с любяща и грижовна жена, на която ще мога да разчитам занапред.


Номер 3, поздравления за това, че се включи правилно! Номер 11 допуска грешката да прави от мухата слон и веднага тръгва да пише за учебници по български език. Не, номер 11, авторкато единствено трябва да запомни едно простичко правило и това е! Представката "не" не се слага слято към главоли. Естествено, авторката трябва да знае какво е глагол. Глаголът е действие на човек или състояние на предмет. Например "отсвирвам" е глагол, докато "отсвирена" е причастие (резултат от действието "отсвирвам").

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eac53df01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мила, забъркала си се с ЖЕСТОКА форма егоист! Къде си гледала? МАХАЙ СЕ, от там напусни го този мъж. Родители имаш върни се при тях. Работиш ли? Ако не работиш намери си работа, а родителите ти ще гледат детето. Какво седиш и търпиш, това е пълен изрод. Възпитай децата НИКОГА да не го наричат татко, защото сам ти е казал, че тези деца са само твои. БЯГАЙ, БЯГАЙ ОТ ТАМ. Стана ми направо жал, жал за теб. Взимай си дрехите, обувките, бебето и се МАХАЙ. Ти при тоя изрод, ще полудееш. Стъпи си на краката започни да живееш отново, бъди силна заради детето си. Направо нямам думи, Какво ни питаш всички тука ще ти кажат, едно и също. " МАХАЙ СЕ ОТ ТАМ.... "
И както си каза 1 коментар, тука да си яде в не измитите чинии, изрод, изрода... :(

Парис

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2c7afbc823
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   11, напротив аз съм! Или ти, тя, той, ние знаещите! Правилата на този сайт ме задължават да съм полезна-вместо да търси учебници, получава безплатен урок!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: df49d2cbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не знам как си се хванала с такъв първобитен кретен. Той нито те уважава, нито те цени. По принцип винаги съм за диалога, но не вярвам да постигнеш много в този случай. Ако имаш възможност да се преместиш за известно време у родители / роднини го направи. Дай си време, помисли. Когато бебето порасне малко пак ли ще се държи так, към него, към теб. Това ли е, което искаш от мъжа до теб?

Успех

Ж.32

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f86a2af85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Борейки се за мъж, който предава жена си и хвъля 130лв. за детето си, няма как да спечелите "бащата на годината". Не знам какво сте очаквала. Този мъж не иска семейство, а наследници и да си живее живота. Единственото, което можете да направите е да осигурите детето си, преди Жена Номер 3 да го "спечели". Щом няма да участва в семейния живот, а само ще осигурява пари, то поне да е качествено. Настоявайте да направи влог на детето, настоявайте за имоти на името на детето и мислете за личната си професионална реализация. На колкото и години да сте в момента, тези нерви и обслужване ще ви превърнат в амортизирана лелка за нула време, така че грижете се и за себе си.
Всичко в тоя живот се връща и няма такъв филм да получиш щастие на цената на нечие чуждо щастие. Рано или късно сметката пристига.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6accd24645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Всеки допуска правописни грешки понякога, не всеки знае абсолютно добре правописа.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cd3b2162b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Затова с мъж с дете, разведен - не. Винаги има причина. Не са стока повечето такива хора. Има и изключения, но...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d7f07f8cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   18, да така е! Но ако се вгледаш в текста се вижда, че тя многократно греши "не знам", а другите глаголи са правилно написани из целия текст. Явно грешката не е случайност, а от незнание. Както вече казах, един безплатен урок е полезен коментар.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4853fa18c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Ти си мислеше, че ще се изживяваш като бизнес дама с бавачки, която да кисне цял ден по моловете ли? Ти си си избрала да си прислужница, никой не ти е виновен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ffe5bf16d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Може би е искал момиченце-те са по-красиви и по-послушни, имат много творчески заложби, лесно възприемат и са изпълнителни, и разбира се-дисциплинирани и отговорни! Просто не могат да се сравняват с момченцата! Съседите в нашия вход имат по едно момиченце-първо дете в двете семейства! И аз си мечтая за дъщеричка един ден!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 88837bb74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторката : Извинете ме за правописните грешки, но бързам заради малкия и пиша от телефона.
Той започна да ми втълпява, че сме се били разбрали, че детето го поемам изцяло аз. Той с деца не му се занимавало, нямал време, не го кефели, нито му били интересни.
Да плаща сметките и толкова, аз от майчинството основно го гледам и купувам. Имам си работа, но на нашите няма как да кажа. А и ако го оставя страшно ще се изложа пред всички, на които обяснявах колко е готин и че това е човека. Правя се на силна, но искам да изкрещя просто ми писна. Не се интересува от нищо, нито от дете, нито от помощ. Само да лежи и да си живее. Ако искам да му кажа нещо, да поговорим започва с луди скандали и дежурното да се изнасям веднага.
Мои приятелки ме съветват да почакам няколко години, детето като поотраснело, той щял да се промени и да го заиска, да играе и да се грижи за него. Дали е така вече и аз не знам...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f7e75e6370
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Според мен трябва да си стоиш при мъжа ти и да търпиш, защото родителите ти са те предупреждавали, но ти не си ги послушала, и ако го напуснеш, ще трябва да плащат твоите грешки, а те не са виновни за тях, нали? Щом твоят мъж те осигурява материално, нещата са справедливо устроени при вас - той плаща всичко, а ти се грижиш за домакинската работа и отглеждането на детето. Отделен е въпросът, че той не е домошар, не обича децата и вече не е романтичен, но тези неща не трябва да се отъждествяват с предишните, защото липсата на обективност води до грешни решения, както сама вече знаеш. Спри да му натякваш, защото това е голям фактор за мъжа да намрази жена си. Затова и много мъже не бързат да се прибират в къщи, а висят по кръчмите с приятели или познати, за да избягат от жените си, които им им натякват и занимават с безинтиресни женски клюки.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e1753aa4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ще споделя само, че е копие на моя, като му кажа и първите му думи са: те затова ти плащат майчинство да го гледаш детето, аз ходя на работа и давам пари това е достатъчно, чувствам се като жените от миналия век. Все спи и все е изморен, разбирам това, но другите бащи на работа не ходят ли. Е няма оправия, няма и да има.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c2209965dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Като порасне още малко детето го запиши на градина, почни работа и признай на вашите, че са били прави. Признай и на другите хора, че са били прави, даже и на бившата му, и го зарежи този плужек. Много хора в днешно време си гледат детето сами. Ще се справиш и ти. По-добре да признаеш за грешната си преценка, отколкото най-активните години от живота ти да преминат в изгода на този боклук. Много хора правят грешки, няма какво да те е срам, че и ти си сгрешила.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c87400c1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ами съсипи се тогава, като не искаш да се изложиш! Той и сина ви така ще научи. Това ли искаш? Този живот? По-добре започни отначало. Да ти даде направо родителските права само на теб като е така. Какво мислиш, че на другите много им пука за вас ли? Ще им е интересно да обсъждат ден, два, три и чудото ще мине. Мъжът ти след години може и да се сети, че е имал деца, но надали те ще поинтересуват от този непознат и чужд човек. Така че, взимай си живота в ръце, дай си шанс за нормален живот. Да мре като куче сам с парите си като не му се занимава. Семейство не може да си купиш. Правиш го с грижа, нали така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker