Смятат ме за луд! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Смятат ме за луд!
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2674 пъти
Добър вечер на всички читатели! Момче на 17 години съм... и имам един може би душевен и психически проблем, който ме измъчвал и винаги и продължава до ден днешен... затова вече не издържам и искам да споделя тук! Значи Роден съм на датата, когато в същият ден е починал и пра-дядо ми.. родителите ми са ми казвали, че пра-дядо е починал в 17:55ч., а аз съм се родил в 18:00ч. , починал е на 90-годишна възраст от масивен инфаркт. Сметнах го за нищо съществено, може би защото не ми е правело някакво впечатление. Но, никога няма да забравя-когато баба ми /тоест дъщерята на пра-дядо/, ми показа една негова снимка и в онзи момент ръцете ми започниха да треперят от нищото, бях 13-годишен, дори баба ми се беше скарала, да престана, защото и на дядо му са се тресяли ръцете и си мислише, че съм се подигравал, а повярвайте внезапно беше, опитах се да й обясня, но тя беше откликнала "... аааа деца... ". Оттогава, почти всяка нощ, когато си легна и заспя сънувам "пра-дядо" от снимката, същият облик, същото лице... не казах на никого тогава, защото си мислех, че това е просто сън и ще мине. И така й стана, но не след известно време пак се започна същата история- Сънувах го как ме гледа, сънувах снимката, която баба ми показа, обаче в съня ми очите на дядо бяха запълнени с тъмни петни /дори в момента, докато пиша това ме побиват вече тръпки/, вече се бях достатъчно уплашил и разказах на нашите, поговорихме си и стигнаха до изводва- че това са просто сънища и ще мине, нищо повече. Но Вече всяка вечер сънувам пра-дядо, изправен и ме гледа с тъмните петна на очите, събуждал съм се няколко пъти през нощта целият облян в пот, дори няколко пъти съм се напикавал... но нашите не ме възприемат на сериозно, . Вече така се наплаших, че ме е страх вечер да отида до тоалетната от тъмният коридор.... станах изключително плашлив от Тъмното... И до ден днешен всяка мила нощ в съня ми присъства пра-дядо и то в страшен вид, просто стои и ме гледа.... опитвал съм се да се събудя, докато сънувам, но не мога... имал съм чувството, че нещо не ми позволява... Вече 4 години, откакто погледнах тази снимка, която ми показа баба- започнах да го сънувам... Все повтарям на нашите, че това ме измъчва, страх ме е, но те не ме приемат на сериозно, дори съм ревал.... че вечер ме е страх да си затворя очите и да заспя.. А накрая баба се ядоса и беше казала на нашите да ме заведат на психиатър, представяте ли си? Вече се отчаях, имам чувството, че покойният ми пра-дядо, като че ли иска да ме измъчва с присъствието си.... Не знам какво да си мисля вече... Но не съм луд и не си измислям! Просто не знам какво да правя, към кого да се обърна? Този сън непрекъснато ми е в главата и всяка вечер едно и също...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: cfefbd948c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Странното е, че и моята дъщеря се роди точно в часа и на датата, на която почина баба ми, демек прабаба и. И съм се замислял дали е само случайност. Ако някой от коментиращите има предположение, ще се радвам да го чуя. Чел съм за регресии и според специалистите често починалите роднини се прераждат в същото семейство, за да довършат някои неща или да балансират някаква карма, или просто сме имали уговрка да взаимодействаме два пъти в различни роли за целите на научаването на няки уроци.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c2dbaffb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е съвпадение. Живейте си живота, че вече все по-малко хора ще доживяват до такава възраст.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8e23824fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Отиди на регресивна хипноза. Те се занимават с подобни проблеми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 49c539a58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е необходимо да си болен, за да потърсиш мнението на лекар. Потърси психолог.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b19c6a29de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   1, не вярвам прадядо му да се е преродил в момчето - ако беше така, нямаше
да го е страх. А него го е страх...
Към автора: изгони го. Кажи му: "Махай се оттук, отивай там откъдето си дошъл и повече не идвай при мене." Казвай му това всеки ден, всяка вечер като си лягаш, докато спре да идва. Идва, защото му обръщаш внимание - мислиш го, занимаваш се с него, плашиш му се. Ако го игнорираш и не му обръщаш внимание, ще спре да идва /от опит/

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b7671752b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, възможно е пра-дядото да се е преродил в момчето, а това, че се плаши може да е от самата енергия на дядото. Авторе, имаш ли информация какъв човек е бил пра-дядо ти - добър, лош, помагал ли е, имал ли е нещо, към което се е стремял и не е довършил до края на живота си? Вариантите, които мога да ти предложа са да се опиташ да гледаш снимката пак, но да се напънеш да не се боиш, а сякаш да си представиш, че общуваш с него, да си го представяш като човек, образа му, всичко. Така може да намалее страха. Друг вариант е да отидеш на гледачка, аз съм ходила и ми е познавала, даже не такива известни, а квартални. Регресия съм си правила, само че не за мъртви роднини, а да реша мой личен личностен проблем /вътрешни конфликти, ниско самочувствие, при положение че нямам проблеми в семейството/, но изобщо не ми нищо помогна, нито се върнах в предишен живот. В никакъв случай не си луд, просто си интуитивен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7c983e7ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей!
Историята ти е много интересна! Харесвам теми за духове и паранормални неща и също така знам реални истории случвали се на хора точно като теб! Има шанс дядо ти да иска да се свърже с теб, но по някакъв начин да не може да го направи (за някои, които четат това сигурно е смешно, но не си измислям, познавам хора на които им се е случвало... ). Може да проучиш миналото на дядо ти и да разбереш малко повече за него! Също така не трябва да те е страх от него (Все пак ти е роднина, а и като го" няма" не може да те стресне или нарани )! От друга страна идеята за психолог не е лоша (Това непременно НЕ значи, че си луд). Психологът по-скоро ще ти обясни какво може да ти има и ще се опита да ти помогне да не мислиш за темата(да те абстрахира от всички тези неща, които преживяваш ).

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 06e10bfe90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   " А накрая баба се ядоса и беше казала на нашите да ме заведат на психиатър, представяте ли си?"

Не си представям. Препоръчвам го! Отиди при психолог и ще се оправиш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: caad83d463
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чети молитви! Има срещу зли сили, демони, за хора, които са повикали душите на мъртвите. Помага - пробвай и няма да съжаляваш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: addf1ee1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не се стряскай. Душата сама избира родителите си в нета има много истории м-у 3 и 5 годишна възраст някои деца си спомнят минали животи. Не се страхувай от пра-дядо ти няма родители които да искат да навредят на децата си. Той дори може да ти помага може да опиташ да го помолиш за нещо преди да си легнеш и да видиш дали ще има резултат. Казвай му че го обичаш.

А да и не дей да разправяш на вашите, няма смисъл. Ако отидеш на психолог също може да ти помогне. Той ще ти намери рационално обяснение.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b0d7712b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искал е нещо да види, но не е успял преживе. Разпитай какво точно е искал да види или кого и сам ще разбереш какво трябва да направиш. Снимката носи информация. Къде е снимана? С кого е дядо ти? Какво е събитието? Може да го попиташ и по време на сън. Също горещо ти препоръчвам да отидеш в църква и да поискаш молитва за успокоение на душата му.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9d472a64b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   "Минали животи", "регресии" са измишльотини, присъстват във вярванията на индийските народи, които са се пренесли вече в другите народи. Животът в Индия е бил много суров, когато са се зародили тези вярвания. Религиите са създадени за контрол на масите. Гнева от несправедливостите в обществения живот се тушират чрез религии, в които се твърди, че управниците и религиозните лидери са свръх същества избрани от по висш разум. В кастовата система едни хора били винаги роби, утехата за тях е била, че в следващия живот щели да бъдат "отгоре".

Молитвите не помогнаха на Картагенците срещу Римляните, по късно на Константинополците срещу войската на Мехмед Фатих, а през 2001 на народа на Ирак срещу американската войска. Молитви, тълсъми, куршуми само замазват положението.

В днешно време науката достигна много. Средният живот на човека се подобри значително. Психолози и психиатри боравят с факти, а не с измислени приказки за духове, прераждания, елфи и еднорози. Може да не е перфектно, но това имаме днес. Да отидеш на психолог и психиатър не е лошо, да отидеш при лекар венеролог не е лошо. Лошо е да вярваш в приказки и да игнорираш хората, боравящи с факти!..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5dfd5ba14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мисля, че е възможно близките ти по някакъв начин да са те натоварили със своите собствени емоции и чувства, когато си бил много малък. Нека те заведат на психолог (човек, който ще ти помогне да си изясниш ситуацията, а няма да те натъпче с лекарства). Това не те прави луд ни най-малко!

Мисля си и нещо друго. Според ти не се страхуваш от прадядо си, а от смъртта. Виждаш го с тъмни очи, нещо не е наред с него... това е символ на смъртта и смъртността, според мен. Мисли и анализирай, не се предавай сляпо на страха.
Това е част от израстването, не се притеснявай. Аз съм сигурна, че и сам ще се справиш, но не е лоша идея и психолога да бутне едно рамо (не психиатъра ;)
Всичко ще е наред!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8ecce544f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Гледай филма I origins точно и конкретно по темата е и потърси отговора в себе си и в това в какво вярваш който каквото и да ти казва това са просто насоки отговора можеш да откриеш само и единствено ти самият

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8aa4b635b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ти си прероденият си прадядо. Върви на хипноза да ти възстановят старите спомени.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9321002ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Виж, често съм мислила за починали роднини и стигнах до извода, че няма защо да се плаща от тях. Нищо не си направил на прадядо си, че да се страхуваш от него и да те мрази, напротив мисля си, че дори по някакъв начин те пази и се грижи за теб. Така, че нямаш никакъв повод да се притесняваш. Можеш по-скоро да се опиташ да разбереш защо го сънуваш толкова често. Дали не иска да ти каже нещо? Да те предпази от нещо? Помисли за това.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4dad54928a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Това не е пра дядо ти това е сатана! Приеми Исус Христос и няма да го видиш повече! Зъл дух те завладя кажи в молитва: В името на Исус Христос разчупвам всеки дух, който ми идва в съня заповядвам ти сатано в кръвта на Исус махни се от мен. Покайвам се Исусе прости ми и ме освободи" Остави контакти фейсбук ще се свържа с теб да ти се молим.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c2f4c53ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Това не е случайно. Случи ми се подобно нещо преди много години като бях малък. Мой роднина почина и години наред ми се явяваше в най-различни кошмари. При мен спасението беше следното - отидох при майката на починалото дете и й споделих за сънищата си. От тогава до ден днешен съм нямал повече кошмари с нея. Опитай се да споделиш кошмарите си на някой негов роднина може би?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8bce84d654
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Това е лош дух, който се представя за починалия ти дядо, плаши те и ти използва енергията, храни се от твоя страх. Изгони го с вяра и чети...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 741e2e4384
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Както те съветват по горе, помоли се на Бог, в името на Исус Христос да ре пази от злото, ако не си кръстен се кръсти, поговори си със някой православен свещенник, да ти прочете молитва, вземи си светена вода от църквата, пий от нея и напръскай стаята си. Започни да участваш в църковния живот, изповядвай се и се причастявай (поговори със свещеник за това). Другата Неделя е Богоявление, вземи си Богоявленска вода.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ae503964f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Иди на църква

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker