Отношението на майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отношението на майка ми
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1538 пъти
Здравейте,
Започвам по същество, майка ми е на 54 години и винаги поведението е било неприемливо. Държи се като тинейджър, мисли се, че като се държи като кифла изглежда готино(тя ми е го е казвала). Не е и от критическата, винаги е била такава. Наскоро беше дипломирането ми, тя се държа изключително нелепо, обсъждаше хората, говореше вулгарности. Тя работи в бар и казва, че нейното поведение е нормално за нейната среда. Винаги съм я приемала, защото е моя майка. Но от известно време прекалява много, обсъжда годеникът ми как изглежда и това обостря отношенията ни. Казва, че го харесва и уж го приема като част от семейството, а в същото време му казва дебелак и постоянно се подиграва с него. Колко съм й говорила, обяснявах, крещях, резултат никакъв, към всички се държи така, включително и мен. Всичко опитах, никакъв резултат няма, а не искам дори да си помислям да прекратявам отношения с нея. Стигна се до там, че вече годеникът ми не иска да я вижда и аз съм посредата. Прекалява и не знам вече какво да я правя, а на тея години е ясно, че няма да се промени. Като не й харесва нещо крещи, вика, налага се, обижда, не я интересува къде е, дали е навън. Колко пъти ми се е разкрещявала по улицата и хората се обръщат и не е само към мен така, към всички близки е така. Всички са вдигнали ръце от нея. С баща ми са разделени и той самия ми е казвал години наред се опитвах да я променя, но не успях, тя е такава, нищо не може да я промени. Има млад любовник, малко по-голям от мен, семеен. От както е с него още по-зле стана, като не я потърси повече от седмица-две и започва да звъни на астроложки да й кажат, кога ще я потърси. Никога не съм си мислила, че ще стигне до там, но не съм я опреквала, това е нейния живот. Просто създава проблеми в моя живот, аз съм самостоятелна и живеем отделно с годеникът ми, но само едно обаждане от нейна страна и се изпокарваме или ме разстроива или започва да обижда него. Моля модераторите да одобрят историята ми, защото се чувствам в безизходица...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: b46673984c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да я превъзпиташ на тая възраст е абсурд ти сама си го разбрала.Обидно е когато се окаже , че точно майка ти е егоистично и самодоволно същество .Защото от описа това еазбрах аз.Как да действаш.Първо годеникът ти няма работа с нея .Опази човека и отношенията ви далеч от пипалата на майка си .Ти самата намали постепенно разговорите с нея .Нека не са за важните ти неща и не са обстоини.Просто я изолирай - но постепенно.Усети ли се ще те залее с вълна от караници и обвинения.За младия любовник какво да кажа...Само като го спомена ми стана ясно.Жена съм и работя с жени.Вижсала съм много талива .Според мен това са жени които се противят на остаряването.Доказват че могат да сложат в малкия си джоб всяка по млада.Методите им са най-различни.Млад любовник и разкрепостено държание са обичайните.Всички остаряваме .Но истински осъзнатата жена няма нужда да се конкурира с по-младите по тоя жалък начин .Но ти няма как да я научиш на това .Не късай с нея но я дръж на дистанция .

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8485a21f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото и да не ти се иска, единственият вариант е да прекратиш всякакви отношения с нея. Иначе ще ти съсипе живота и връзките.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 02ec19acf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   „... а не искам дори да си помислям да прекратявам отношения с нея... „??? !!!!
А май точно това трябва да направиш! Ограничи разговорите до необходимия минимум, без угризения!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8fbd370cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти наистина не е добре с главата - не може да си тинейджър цели 30 години. Отстрани сигурно е смешна и жалка. Игнорирай я и си гледай твоя живот. Това е егоистка, токсична жена. Като нищо ще ти развали семейството. Да си гледа бара и жиголата и да трае.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 295f7e0178
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти по-добре си оправя правописа...

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f5df41f60c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   съжалявам, но ако описаното е вярно, майка ти е празноглава и невъзпитана, което няма как да се промени, при положение, че тя се чувства добре така. Ограничи контактите си с нея, няма друго решение

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8f884e4845
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А баща ти къде е? Или майка ти си е намерила любовник, затова, защото на баща ти отдавна не му става! Но стой далеч от нея! Или отивай директно при годеника си, събираш си багажа и оставаш при него!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: db7910eebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Възпитанието на майка ти куца, може би не е имало кой да я направи малко по-нелигава и сантиментална (или не е било по правилен начин). Разсърди й се за известно време и ще се усети.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker