Моят съпруг - Моят АД - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моят съпруг - Моят АД
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2099 пъти
Преди 4 години се залюбих с мой колега. На пръв прочит не можехме да се дишаме, но любовта ме омагьоса. И така. Всичко започна от съвсем неволна закачка на работа. Закачките продължиха 3 дни. На третата нощ се случи магията. Аз се влюбих. Той имаше проблем с алкохолът, но аз Влюбената, отказвах да Видя проблемът. Всички ми казваха, че той е алкохолик, но това което правех аз беше да се агресирам срещу тях и да защитавам любовта си. Заживяхме заедно веднага. Започнахме с опитите за бебе веднага. Месец по късно ме оперираха. Той ме подкрепяше много. Поне така съм го усещала тогава. Когато направихме година и половина, той ми предложи брак на връх рождения ми ден. Ако знаех само какво ще преживея.... Приех. Бях щастлива. Нощта преди сватбата той ми удари шамар и спах на пода. На другият ден се извинява и ме убеждаваше, че това няма да се повтори. С какъв акъл отидох и се омъжих? Изпиваше се солидно количество алкохол всяка Божа вечер и всеки Божи ден. Разкъсвах се от работа. Заплатата му заминаваше за цигари и алкохол. Едвам свързвах двата края. Баба ми и дядо ми продадоха старата си кола и ни дадоха парите, а той ги изпи. Започна да ме тормози вербално по най- изродският начин. Говореше ми гнусни неща за майка ми, за баща ми, за брат ми и снаха ми.... в думите му нямаше грам истина. Започна да си отпуска ръката. Усукваше пръстите на ръцете ми с вързанки, чупеше ноктите ми, посиняваше ме и ме душеше. Има съм кървящи рани. Не разбирам себе си в този период. Втора операция - откриха ми гинекологично заболяване, следствие от което не можех да зачена. Слава Богу! Не ми се мисли какво щеше да е ако имах дете от този човек. Започна да ми натяква, че цитирам - " Господ те бие всеки ден" и " Тебе Господ те е убил". Разбрах, че ходи по казина. Това беше новото 20. Само се карахме. Стана крайно не доволен от мен. Държеше се агресивно. Извиках полиция една нощ в 03:45ч. При последното душене ме тръшна на земята и ме задушаваше многократно, като последният път ме пусна на косъм. Усещах как умирам. Беше ужасно. Паниката и страхът се сляха. Тогава вече разбрах, че аз трябва да се спася. Тогава разбрах, че следващият път той ще ме убие. Разказах всичко на брат ми и той ме прибра веднага щом съмна. Преживях много тежко развода. По някакъв извратен начин аз още го обичах с всяка клетка в тялото ми. С тази разлика, че мозъкът ми вече знаеше, че това не е моят човек. Сега 8 месеца по късно, аз съм щастлива, кариерата ми разцъфва, а последното нещо което чух за него беше днес -" Толкова беше пиян, че припадна в дискотеката". МИЛИ, ЖЕНИ, НЕ ТЪРПЕТЕ ТОРМОЗЪТ И ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ. ЦЕЛТА НА ВСИЧКО ТОВА Е ДА ВИ УБИЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: f49df08081
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Както сама казваш - никой не те е накарал насила. Ами това е цената на недомислието уважаема.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 83fc689558
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак много си го търпяла тоя плазмодий, насилните на жени са най-долните страхливи боклуци, ако ми попадне такъв изрод бих му направил главата мека, не знам жеите как ги търпите тия посерковци, поне си платете на някой да ги изкърти от мариз! Чувал съм тоя израз-ако биеш жена си-главата си биеш, даже се чудя че има още такива кретени, в държавата където живея такива сополи няма да излязат от затвора, а там има едни добри хора които много обичат насилници на жени и деца! Бих казал на всички жени да не търпят насилие нито заради семейството или децата, нито заради някакво остатъчно чувство на любов, защото става по-зле, има много нормални мъже които ви чакат и биха дали всичко за вас, така че шута на тези които ви тормозят и си търсете щастието! Смелост и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bea509197c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Сами си правите живота „интересен“. Знаела си, че е алкохолик, и въпреки това си се омъжила за него? Ударил те е в нощта преди сватбата и въпреки това е имало сватба? Моля, я пак? Ти сериозно ли?? !? Не мога да разбера защо повечето жени се хващат с такива отрепки (без извинение за определението, такива „мъже“ са отрепки), а мъже като мен, които нямат зависимости и не посягат, си стоят самички. Значи онзи, който пуши като комин, обръща по една бутилка или по повече всяка вечер и всеки ден, ходи да проиграва пари на хазарт и спуква от бой жената, значи това е търсеният мъжки образец, така ли да разбирам? Някой насила ли те накара да стоиш с него? Пистолет ли ти опряха, защо го избра? Такива като теб не са единици, а са мнозинство. Избирате най-големите отрепки - алкохолици, наркомани, дилъри, мутри и прочие, а после ревете. Ами, с извинение, ама щом от самото начало си знаела на какво е способен, не мога да ти вляза в положението. Това е абнормално поведение. Не пуша, не се наливам, не се друсам, не играя хазарт, а никоя не ме ще, но всички тичате след разни „готини“ алкохолици, дето бият всичко живо и са като черна дупка, в смисъл при тях всеки лев потъва някъде безвъзвратно. Нямам думи. Просто ми е жал, като гледам накъде отива тази някога велика държава, която май никога повече няма да бъде велика.

Sic transit gloria mundi!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e4652f92d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3 - в някои държави на жените им е забранено да гласуват и да заемат отговорни длъжности. Може би истории като тази дават основателна причина да се замисли човек, че май ТРЯБВА да е така ;)

Глей са феминистките тук к'во ще избълват ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7fcf2f3612
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не знаеш смисъла на думата любов, и си попаднала на точно същият индивид. Това е адът ти... Мъжът който си си избрала, е единствено манифестацията на собствената ти психика, и както казваш - никой не е успял да те разубеди. Имал съм си работа с много подобни жени. Колкото и да им говориш, колкото и да им съчувстваш, просто няма как да избягат от себе си. Единственото им спасение е в това да се възприемат като жертви, но тая роля при мен вече не работи...

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: eee1339169
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Важно е, че си го опознала и си се махнала навреме. Вероятно нямате дете? Преди години и аз направих същата грешка и много добре знам през какъв АД си преминала. Вербалното и физическото насилие не бива да се търпят! Отдай се на кариерата, отърси се от преживяното и правилния мъж ще се появи след време. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bf3aba0bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласен съм с номер 3 и съм в същото положение като него.. Млад мъж пукащ се от работа за да си осигури хубав живот(опитващ да завърши задочно... освен двете работи) просто не разбирам как хора като мен са сами а има жени които се оплакват че ги бият и тормозят и т. н и т. н...
Иначе съжалявам за това което ти се е случило и се радвам че си се отървала... Успех ти желая и бе з повече ТАкива хора в живота ти

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4c209f9e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Правилно казват че, жената не е като човека! Всеки я предупреждава да не се занимава с алкохолик, ама тя НЕ! Обичала го и това си е. Е, щом толкова си го обичала, защо тогава ревеш? Разбира се че ще те бие и ще те тормози, защото е мъж, и при това алкохолик. Да не искаш ти да го биеш и тормозиш? Не знаеш ли поговорката? "И лудият бяга от пияния!" Вместо да се оплакваш, можело е да се примириш с любителя на алкохол, да му угаждаш, да удариш една 100-грамка с него и никой тогава няма да те бие, да те посинява и окървавява. Изисква се тактика в такива случаи. А и това, че си загубила детеродната си способност е сериозен проблем. По-добре щеше да е, вместо да се мъчиш да градиш кариера, да обърнеш внимание на заболяването си и да върнеш детеродната си способност. Жена, която не може да ражда децата на мъжа, и най-големият алкохолик няма да я вземе, ако ще и с най-успешната кариера да е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker