Цяло лято - кошмар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Цяло лято - кошмар
преди: 13 години, 9 дни, прочетена 4181 пъти
Здравейте! Случи ми се нещо много гадно! Случвало ли ви се е да сте лишени от свободното излизане през цялото лято? Е, на мен - ДА! Това го разбрах - днес (24. 06. 11)Дете съм. Не казвам години. Сега да разкажа моята историйка.

... Значи, след като свършихме репетицията по пеене с приятелите ми искахме да играем пред залата. Но един "приятел", чието име няма да назовавам, искаше да отидем на една детска градина. Тя се намира до ЖП линиите (спирката за пътя към Меден Рудник). И отидохме там. Бяхме аз, две приятелки и момчето. Ще ги назова с измислени имена, защото не искам да разкривам самоличността им. Едната приятелка ще се казва Ани например, а другата Ели и момчето Дани. Така... всички започнахме да се люлеем на едно конче и да се пързаляме въпреки че бяхме 4 за 5 клас. Аз си носех една чантичка, в която си държах мобилния (втория телефон), ключовете ми и 1 лв. По едно време Дани започна да прави проблеми, т. е. искаше да ми счупи телефона. Взе ми чантичката и извади мобилния ми. Почна да прави снимки с него. Но Дани го прибра и задържа чантичката ми. Той не искаше да ни пусне да си тръгнем и малко ни биеше. Не знам защо. Често се случва да ме бие. Ани си тръгна и останахме аз, Ели и Дани. С Ели се уговорихме да избягаме, но знаехме че той може да ни подгони след това. Дадох й чантичката си (едвам я измъкнах от Дани). Тя я скри без аз да знам. Но тя го е направила, за да я предпази от Дани. А познайте къде я е скрила! Под една кола! Но аз това още не го знам. И през това време аз се затичвам към изхода на детската градина, но джапанките ми се изплъзват от краката и аз продължавам боса. Ели обаче се намесва и ми взима чехлите. Разказва ми какво се е случило с чантичката ми. А знаете ли какво!? Нямало я!!! Тя е питала няколко бабички и те са й казали, че е минал клошар. Веднага се разплаках, защото знам, че ще ме накажат. Ели веднага ми се извинява. Дани беше довел още един негов приятел. Те питаха защо плача. Разказахме им. После от телефона на Ели звъннахме на мама и тя ми се развика по телефона. Каза ми моментално да се прибирам. Аз още повече се разстроих. Ели тръгна с мен към къщи придружена с Дани. Разделихме се по едно време. Аз продължих самичка. Прибрах се вкъщи. Трябваше да водя доста тежък разговор с майка си и татко си. Казаха ми, че ще стоя без телефон докато не спра да съм ГЛУПАЧКА. Те ме нарекоха така. И сега съм наказана цяло лято да уча, чета и свиря на пиано. Няма да мога вече да ходя на хор и баща ми ще ме води на пиано. Т. е. той винаги ще е с мен.



Това беше моята история. Много е гадно! Повярвайте ми! Как да направя така, че да мога да съм свободна и да се забавлявам като приятелите си?


Поздрави, ....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 дни
hash: 40d5a36f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   първо, тъпо действително, но родителите са авторитет и не можеш и не бива да ги дразниш.
Чакай да им мине, те самите нямат интерес да те държат у вас да досаждаш и нервиш цяло лято, но сега са ядосани. Не прави стресове и караници, а се съгласи привидно и почвай да се държиш за пример. Поддържай онлайн контакт с приятелите си, измисли си забавни работи, които да правиш сама, чети например забранени книги някакви. Аз така правих напук на нашите и пак привидно им бях в подчинена - слагах някаква книга за възрастни в нормалната, като влезнат - чета си Под Игото в леглото (много ме беше кеф! ).
Признай грешката си. Кажи, че си се държала глупаво, бъди за пример - владей се, помагай в домакинството, пазаруване и т. н.
След 2 седмици като им е минало ги питай дали можеш сама да отидеш да се полюляш, да си купиш сладолед, такива работи. След час си си у вас и така всеки ден. Малко по малко ги спечелваш и накрая ги питаш дали можеш да отидеш да играеш с другите деца, но винаги се връщай точно в уговорения час, не натяквай за нов телефон - могат да ти дадат стара щайга някаква, за да те търсят и това е...
Внимавай друг път

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: ea2d836c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искала да казва годините а е била 4 за 5 клас. ШшшШшш стягай се докато е време.

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: d5657d4ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   ми доста глупаво си постъпила

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: bb5eec58d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има защо да те накажат. Постъпката си го показва. Но може би ще им мине и ще забравят за това. На мен ми се е случвало да си загубя телефона. Уж за 3 месеца ще съм наказан, а пък след 1 седмица ме пуснаха и това е. Не се притеснявай. Правят го за твое добро :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 3f619baff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Когато бях на твоите години мен също ме наказваха-докато не свърша училище, до края на месеца, до края на лятото и така. Но всъщност големите наказания от месеци и седмици се оказваха наказание за няколко дни, докато им раздобрее. За това не бери ядове ;)
*Гигс

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 3e60c39a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен няма да си наказана цяло лято. Всеки прави грешки. Аз, например.. си забравих една чантичка на спирката, а телефона и ключа ми бяха вътре. Чак като бях в рейса забелязах, че я няма. После се върнах до спирката, а чантата я нямаше. Не знаех какво да правя и казах на мама и тате. Те ми се скараха доста, но не ме наказаха. Един път искаха да ме накажат, но на следващия ден мама каза, че не съм наказана. Не ми се вярва за един телефон цяло лято да те накажат.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7519784885
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Глупости няма да си цяло лято наказана, те така казват защото сега са ядосани, всичко ще се оправи и аз съм в много труден период имам една камара проблеми с нашите но всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 81b01e426d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Дърпат и чантата телефона бият я.... ''приятел '' при това, а тя се тревожи за наказанието. Смени си другарчетата първо, пази се и после се сърди на родителите. Като гледам историята и преди 3години и сега думите ми ще важат.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 50b13a7417
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Каква детинщина само! Това да ти е за урок друг път да не правиш глупости!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8859804b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 мисля че прекалено се подиграваш на момичето

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker