Помогнете ми ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Помогнете ми ...
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1193 пъти
Здравейте момиче на 18 години съм от горе долу половин година живея с едно момче който и е баща на детето ми.. отначало всичко беше ок но в последно време той изобщо не го интересува за нас когато се прибере хапва и ляга а когато ди е вкъщи само се чуди кафе да излезе.. започна и да ме удря за най малкото или когато родителите ми му кажат нещо защото ние живеем с тях.. говорих много пъти с него но винаги се стигаше до бой и така на мен вече ми писна и исках да го оставя но когато му го казах той заяви че ще каже на родителите ми ме съм вземала наркотици да така е вземала съм но съм се спряла с тези неща заради детето си.. но не искам родителите ми да разбират затова защото това ще ги съсипе а аз не искам и не знам какво да правя той постоянно ме заплашва моля ви дайте ми съвет какво да правя не издържам вече родителите ми постоянно че питат защо го търпя а аз не знам какво да отговоря и ми заяви че ако не се махнем час по скоро от къщата на родителите ми той пак ще ме каже..!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: a4461b156d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво има да се чудиш и да питаш, веднага го изгонете от къщата си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 27ff8d6ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много тежка ситуация, а си само на 18. Според мен, щом родителите ти са с теб, това е най-важното. Имам приятелка, която беше в почти същото положение, само че родителите й постоянно й крещяха за всичко, те още й крещят де, но не е с насилника вече /бащата на детето й/. Той почина, между другото, беше също замесен в нелегални неща, наркотици и го пребиха и убиха лихвари. Така че, най-добре остави този боклук, защото първо това не е баща. Един ден детето ще порасне, ще започне повече да разбира и повярвай ми, никое дете не иска да гледа майка му и баща му как се бият или пък самото него да го тормозят. Второ, най-вероятно и твоя "приятел" се занимава със съмнителни хора и дейности и може да ви завлече и вас. Многократно съм казвала на моята приятелка, че ако не го беше оставила, можеше нея и детето да убият, а не онзи. И да започне да разправя разни неща за наркотици, има ли солидни доказателства? Ти може да отричаш до последно за тези неща, но и в крайна сметка да се разбере, за предпочитане е да ти се посърдят малко, отколкото онзи да те унижава и пребива, както да застрашава и детето. Най-добре го остави, нямаш друг избор, ако искаш да сте добре ти и детето, го махай и друг път се пази. Затова повтарям винаги колко е важно да се използват предпазни средства при секса.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2d58c44e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той е слаб и го знае, затова те заплашва и манипулира. Бий му шута веднага! Нека да каже на родителите ти- и какво от това? ! Мисля, че излишно се притесняваш, те ще те подкрепят! Кажи- грешка беше, от любопитство, минало е! Не се страхувай, всичко ще е наред!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ff2c5c08cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да каже нищо фатално не е станало и не си правила нещо което някой тийн не е, дори аз ако съм на вашите ще се зарадвам че си ги отказала и бих те поздравил а тоз мишок веднага да се маха дори с полиция за домашно насилие да го съдят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker